Авто

4К-відеореєстратор Kenwood DRV-A601W

Резюме

Не перший, але один з перших автомобільних реєстраторів, що має вбудований кольоровий екран, і точно перший, що підтримує Ultra HD.

 

Роздрібна ціна: $250

 

Люди завжди прагнуть чогось більшого. Це має відношення до багатьох речей, що нас оточують. І наше власне авто — не є виключенням. Будь‑який автомобіль, придбаний нами в салоні (чи з других‑третіх рук), з часом стає не таким вже й новим. І справа тут не тільки в тому, що і нам, і нашому сталевому другові додаються роки. Моральне старіння відбувається набагато швидше — не встиг натішитися можливостями свого авто, як ось в новій моделі з’являються нові функції, такі бажані чи омріяні.

 

Передусім, всі, хто слідкує за ринком відеореєстраторів, безумовно, зверне увагу, що Kenwood суворо дотримується спадкоємності в моделях DRV, водночас розширюючи функціональні можливості кожного нового пристрою. Kenwood DRV-A601W також не має суттєвих відмінностей від моделей Kenwood минулих років. Так само якісно зібраний, з корисними функціями, що майже не змінилися, з поляризаційним фільтром, чутливим G-датчиком, GPS, власною мережею Wi-Fi, можливістю налаштувань через смартфон за допомогою програми KENWOOD DASH CAM MANAGER (iOS та Android), з розширеним динамічним діапазоном монітора, портами USB‑mini та USB-B, HDMI.

 

То в чому ж тоді різниця? Перш за все, це вбудований 3-дюймовий TFT LCD кольоровий екран, яким на відміну від більшості сучасних моделей інших виробників відрізняється DRV-A601W.

 

 

4К-відеореєстратор Kenwood DRV-A601W

 

 

Насправді, це не перша модель Kenwood з таким екраном, попередня DRV-A501W також його має, але в DRV-A601W реалізована функція, що стала вже звичною для сучасних телевізорів, а саме 4К, або Ultra HD, що в 4 рази більше роздільної здатності Full HD. Лише порівняйте: 8,3М для UHD (3840 × 2160) та 2,0М для Full HD (1920 × 1080).

 

DRV-A601W включає в себе дві камери (KCA-R200), на відміну від DRV-A501W (KCA-R100). Це дає можливість одночасно записувати все, що відбувається під час руху попереду і позаду автомобіля у якості Wide Quad HD (максимальна роздільна здатність запису становить 3,7 мегапікселя). За допомогою кабеля довжиною 8 м задня камера легко підключається до DRV‑A601W.

 

 

Kenwood DRV-A601W видеорегистратор обзор

 

 

Завдяки технології High Dynamic Range відеореєстратор Kenwood DRV-A601W оптимізує запис відео в темряві або при яскравому освітленні.

 

У складі комплекту є поляризований (PL) фільтр, який легко кріпиться до передньої частини об’єктива. Його призначення — зменшити відблиски/відображення на вітровому склі. Фільтр має обертову рамку, яка дозволяє налаштувати об’єктив таким чином, щоб на екрані не було відображення «зайвих» предметів.

 

 

видеорегистратор 2020

 

 

Напевно, кожний, хто мав раніше навігатори/пейджери чи інші «приблуди» (вони полегшували водієві життя завдяки кріпленню на вітровому склі), добре пам’ятає, що доволі розповсюдженим явищем тоді було нескінченне падіння цих «приблуд» — кріплення були ненадійними.

 

 

videoregistrator-2020 Kenwood

 

 

Kenwood drv a601wdp характеристики

 

 

 

Мій останній навігатор Becker Traffic Assist також падав разів десять, після чого, що цілком закономірно, перестав працювати. В новій моделі Kenwood використав запатентоване магнітне кріплення Quick Release, що дозволяє швидко та легко встановлювати чи знімати власне камеру. Це в свою чергу значно полегшує життя тим, хто лишає свої автівки ночувати біля багатоповерхівок. Магнітна «база» не тільки заряджає/живить саму камеру, але і через GPS отримує дані про місцезнаходження.

 

 

Kenwood drv a601wdp обзор видеорегистратор

 

 

 

Якщо автівка залишається без нагляду (на паркувальних майданчиках, автостоянках тощо), корисною функцією буде режим інтелектуального паркування. В разі, коли ваш автомобіль зазнає зіткнення або інших фізичних ударів, завдяки вбудованому G-датчику Kenwood DRV-A601W ввімкнеться і автоматично запише 30-секундне відео. Для цього, правда, є девайс, що не входить до складу покупки: комплект проводів CA-DR1030, необхідний для постійного живлення.

 

 

Kenwood drv a601wdp цена

 

 

 

Завдяки програмному забезпеченню Kenwood Video Player вбудований високочутливий GPS‑приймач автоматично записує всю інформацію під час руху в відеофайл, включно зі швидкістю, який потім можна відтворити на Google Maps. Переглянувши маршрути своїх подорожей, через смартфон можна поділитися в соціальних мережах цими відео або фото.

 

 

 

Kenwood drv a601wdp 2020

 

 

Технічні характеристики

 

Монітор: TFT LCD, сенсорний 3-дюймовий повноколірний

Роздільна здатність монітора: UHD — 3840 × 2160 pxls (4K)

Моніторинг паркінг тайму: інтелектуальний режим паркування

Налаштування камери: додаток KENWOOD DASC CAM MANAGER (перегляд, маршрутизація на Google Maps, редагування та передача в соцмережі)

Програмне забезпечення для настільних ПК: Kenwood Video Player для відтворення, редагування, обміну відео/фото на власному ПК

Кріплення: запатентоване Kenwood магнітне кріплення Quick Release

Кількість камер: до фронтальної можна долучити ще одну — задню KCA-R200 Quad HD 1440p з кутами огляду 161°(вертикаль) і 180° (горизонт)

Технологія запису та відтворення: High Dynamic Range

Тип об’єктива: F1.6 фіксований

Діагональне/горизонтальне поле зору: 126°

Вертикальне поле зору: 110°

Безперервний запис: 1 хв (за замовчуванням), 3 хв або 5 хв

Формат зображення: JPEG

Відеоформат: H.264 (MOV)

Аудіофайл: Fomat Linear PCM

G-Sensor: вбудований від -4G до + 4G (з кроком 0,1G)

GPS-приймач: вбудований

Носій запису: micro SDHC/SDHC карта класу 10,8–256 Гб та  micro SDXCME з ємністю файлу (параметри запису за замовчуванням):

Micro SD 8 Гб  = 47 хв (1 хв × 47 записів)

Micro SD 16 Гб = 94 хв (1 хв × 94 записів)

Micro SD 32 Гб = 141 хв (1 хв × 141 запис)

Micro SD 64 Гб = 376 хв (1 хв × 376 записів)

Micro SD 128 Гб = 752 хв (1 хв × 752 записів)

Micro SD 256 Гб = 1504 хв (1 хв v 1504 записів)

 

Pro

Роздільна здатність 4К

Запатентована система кріплення до лобового скла

3-дюймовий вбудований монітор

Функція інтелектуального паркування

Contra

Відсутність української мови для користування

 

Оцінки

Дизайн………………………. 7

Технологія…………………. 8

Конструкція та виконання    9

Комутація………………….. 7

Зображення ……………… 9

Ціна/якість…………………. 8

Вердикт………………….. 8,0

Автор публикации

не в сети 1 месяц

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1050Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий