Категории: Новости

Astell & Kern A&futura SE300 Hi-Fi плеєр та навушники Aura

Компанія анонсувала новий портативний музичний плеєр Astell & Kern A&futura SE300, а також дротові навушники-вкладиші Aura.

Astell & Kern A&futura SE300

Компанія Astell & Kern заробила собі репутацію своїми високоякісними портативними музичними плеєрами, такими як A&norma SR25 MKII і A&future SE180. Новий Astell & Kern A&futura SE300 коштує дорожче, ніж ці обидві моделі. Цей Hi-Fi плеєр оснащений ЦАП R-2R, також відомим як Ladder DAC завдяки розташуванню його резисторів. Бренд з Південної Кореї обіцяє, що це забезпечить «природний звук з неперевершеною динамікою».

SE300 використовує технологію, відому як «Teraton Alpha». Це фірмова розробка Astell & Kern, яка використовує видалення шумів, ефективне керування живленням і незмінне підсилення для точного та рівного відтворення звуку.

Як і більшість пристроїв A&K, A&futura SE300 підтримує широкий перелік форматів файлів високої роздільної здатності (до 32-біт/384 кГц і DSD256). Серед доступних потокових сервісів: Tidal, Spotify, Amazon і Qobuz. Astell & Kern A&futura SE300 також підтримує кодеки Bluetooth aptX HD і LDAC разом з Wi-Fi. Можливості дротового підключення включають збалансовані (2,5 мм, 4,4 мм) і незбалансовані (3,5 мм) виходи, які підходять для різноманітних типів навушників.

Astell & Kern A&futura SE300 дизайн та якість

Корпус A&futura SE300 виготовлений із суміші нержавіючої сталі та алюмінію, має унікальні вигини бічної поверні. Виробник стверджує, що у такий спосіб вони «створюють міцний, але гнучкий образ, що відображає потік музики». На бічній поверхні також знаходиться коліщатко для керування гучністю.

SE300 також має оновлений інтерфейс користувача. Виробник обіцяє своїм користувачам легкий пошук альбомів за допомогою обкладинок. Слухачі можуть безперешкодно переглядати категорії під час прослуховування та взаємодії з альбомами.

Astell & Kern Aura

А як щодо нових Hi-Fi навушників-вкладишів? A&K співпрацює з німецькою компанією Vision Ears для виробництва дротових вкладишів Aura. Виготовлені у Кельні, навушники Aura оснащені двома 8-міліметровими низькодинамічними драйверами та вісьмома арматурними драйверами, а також п’ятисмуговим кросовером для кращих високих частот.

Існує також «унікальна ізобарна конфігурація», так що драйвери направлені один на одного. Astell & Kern обіцяє, що це забезпечить подвоєння вихідного сигналу.

Aura дизайн та якість

Нові навушники поміщені в алюмінієвий корозійностійкий корпус із сірим покриттям і темно-бронзовою лицьовою панеллю на передній частині навушників. Крім того, вкладиші Aura продаються з вибором шкіряних футлярів, силіконових насадок для навушників і затискачів для кабелів.

Ціни та доступність

Музичний плеєр Astell & Kern A&futura SE300 буде доступний на сайті astellnkern.co.uk та в інших перевірених продавців за рекомендованою роздрібною ціною 1899 фунтів стерлінгів / 2199 євро / 1900 доларів.

Навушники Astell & Kern Aura коштуватимуть 4199 фунтів стерлінгів / 4799 євро / 4200 доларів.

Обидва продукти будуть представлені на цьогорічній виставці High End Munich Show, яка відбудеться цього тижня з 18 по 21 травня.

Ви можете знайти їх на стенді Astell & Kern, стенд H1, E03.

Автор публикации

не в сети 8 часов

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019
Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.

Автор
Метки: Astell & Kern

Последние Новости

Pioneer розширює лінійку AVR новими 7.2-канальними та 5.2-канальними ресиверами

Pioneer, бренд, яким зараз керує VOXX Consumer, представив дві нові моделі інтегрованих аудіо/відео ресиверів VSX-835…

8 часов тому

Klipsch Flexus звукова система на базі Onkyo

Звукова система Klipsch Flexus Sound System – це перший продукт для домашніх розваг, який народився…

8 часов тому

DALI PHANTOM E-WR нова серія вбудованих динаміків

DALI PHANTOM E-WR: переосмислення нестандартної інсталяції завдяки вдосконаленій аудіотехніці. DALI, світовий лідер у виробництві високоякісних…

9 часов тому

Нове покоління сабвуферів від PSB Speakers

На виставці ISE 2024 у Барселоні компанія PSB Speakers представила сабвуфер SubSeries BP8. Це перша…

1 месяц тому

Найновіші моделі JBL та JBL Synthesis на ISE 2024

На виставці Integrated Systems Europe (ISE) 2024, яка нещодавно відбулась у Барселоні, HARMAN Luxury Audio…

1 месяц тому

CES 2024: новини Hi-Fi

З 9 до 12 січня в американському Лас-Вегасі відбулася щорічна виставка споживчої електроніки Consumer Electronics…

2 месяца тому