EISA

EISA AWARDS 2023-2024

EISA 2023-2024

EISA Awards 2023-24: Нагородження та інновації у Світі споживчої електроніки

Expert Imaging and Sound Association (www.eisa.eu) оголосила переможців конкурсу 2023-24. Технічні експерти з 58 провідних спеціалізованих журналів і веб-сайтів у 29 країнах Світу визнали та нагородили 89 продуктів найкращими у своїх категоріях. Серед них EISA СИСТЕМА З ВІНІЛОВИМ ПРОГРАВАЧЕМ, EISA БЕЗДРОТОВА ПОЛИЧНА АКУСТИКА, EISA КАМЕРА РОКУ, EISA МУЛЬТИМЕДІЙНИЙ СМАРТФОН та EISA ТЕЛЕВІЗОР ГІГІАНТ… .

Понад 40 років EISA обирає інноваційні, найсучасніші продукти для своїх престижних нагород, які обговорюються та голосуються групами спеціалізованих суддівських колегій, і охоплюють повний спектр споживчої електроніки. Це експертні групи: «Hi-Fi», «Аудіо та відео для домашнього кінотеатру», «Електроніка в авто», «Фото» та «Мобільні пристрої». Ключ успіху і актуальність щорічної премії EISA полягає в еволюції її категорій та віддзеркаленні мінливих тенденцій технологій у світі побутової електроніки. Крім того, сама Асоціація продовжує розвиватися та розширюватися. У 2018 році EISA прийняла нових членів з Індії, Японії та Гонконгу/Китаю.

Стара назва «Європейська Асоціація Звуку та Зображення» перетворилася на «Експертну Асоціацію Звуку та Зображення» з тією ж самою абревіатурою EISA. Протягом 2023 року Асоціація розширилася поповненням новими членами з Португалії та Нідерландів.

Для отримання нагороди EISA усі продукти проходять комплексний багатоетапний процес оцінювання. Протягом І та ІІ кварталів 2023 року проведено 50 вебінарів, що дозволило усталеним та новим брендам прийняти участь у здобутті премії, презентувавши свої продукти та технології перед нашою експертною аудиторією EISA. Ми не просто слухали виробників; кожний експерт поштою отримував представлений продукт на практичне тестування та оцінювання, після чого відбувалися багатомісячні та тривалі дискусії. Демократичний процес голосування EISA відбувався до моменту досягнення консенсусу досконалості, що, власне остаточно і визначало переможця.

Удостоєні нагороди EISA продукти мають широкі можливості активної присутності на ринку, чому сприяє ексклюзивний нагородний логотип EISA, візуалізація та короткий зрозумілий опис пристрою.

Президент EISA Пол Міллер наголошує: «Співпраця 58 найповажніших спеціалізованих журналів і веб-сайтів з усього європейського континенту, Австралії, Японії та США приносять із собою унікальний досвід, який інформує про кожну нагороду EISA. Чи хочуть споживачі придбати смартфон зі складною технологією камери, чи величезний телевізор для по-справжньому захоплюючого кінотеатру, або пару високоякісних підлогових гучномовців? Нагороди EISA є однозначним путівником для кожного споживача на верхівці сучасних розважальних технологій».

ЕКСПЕРТНА ГРУПА «АУДІО ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ»

EISA КРАЩА ПОКУПКА AV РЕСИВЕР 2023-2024

Onkyo TX-RZ50

Onkyo TX-RZ50

Маючи найсучасніший набір функцій, зокрема технологію Dirac Live для більш вдосконалого калібрування звуку, приймач Onkyo TX-RZ50 менше з тим має напрочуд гарне співвідношення ціни та якості. Ба більше – це його висока продуктивність, увага до відтворення найдрібніших деталей у саундтреках фільмів у Dolby Atmos і DTS:X, а також підтримка останніх форматів об’ємного звуку. Велика потужність дев’ятиканального вихідного каскаду підсилення забезпечує чудову динаміку з насиченими басами. Onkyo TX-RZ50 пропонує 11 каналів обробки, що дозволяє створити систему з розширеною конфігурацією. Не ігнорується і відтворення музики: вбудований Bluetooth і тюнер DAB+ разом з Apple AirPlay 2, Chromecast і DTS Play-Fi multiroom здатні озвучити всі кімнати. Завершує цей перелік зручний застосунок Onkyo Controller, а також додаток для Dirac, який спрощує процес налаштування.

EISA AV РЕСИВЕР 2023-2024

Primare SPA25

Primare SPA25

На ознаку бажаного повернення на арену аудіо/відео ресиверів, Primare створила багатоканальну систему, яка потужно і переконливо відтворює як музику, так і кіно. Завдяки дев’ятиканальній архітектурі, заснованій на енергоефективному підсиленні Hypex класу D, і підтримці bi-amping фронтальних динаміків, звук SPA25 поєднує делікатну плавність із перехідною атакою, щільністю низьких частот і безперебійною звуковою сценою – повна готовність для детального налаштування через ПЗ Dirac Live. Інші функції, зокрема просунута мережева платформа потокової передачі Prisma з високою роздільною здатністю та високоякісний вхід USB DAC, задовольнять шанувальників двохканального звуку. Насамкінець елегантний стиль і преміальна якість зборки SPA25 свідчать, що ресивер виглядає і звучить однаково добре.

EISA ПРЕМІУМ AV ПІДСИЛЮВАЧ 2023-2024

Denon AVC-A1H

Denon AVC-A1H

Справжній витвір мистецтва в царині аудіо/відео підсилювачів Denon AVC-A1H поєднує 15.4-канальну обробку з 15-канальним вихідним сигналом, а отже, призначений для систем домашнього кінотеатру професійного рівня. Увага до деталей, притаманна для пристроїв класу A1, є доказовою: від масивного тороїдального трансформатора підсилювача і окремого джерела живлення для каскаду ЦАП до 32-розрядного DSP та оптимізації в компоновці схеми. Ця високоякісна техніка в поєднанні з функціями калібрування Audyssey MultEQ XT і Dirac Live забезпечує еталонний рівень відтворення музики та саундтреків. Флагман Denon поєднує в собі енергію та масштаб із захоплюючою дух роздільною здатністю, деталізацією та чіткістю. Жоден інший багатоканальний інтегральний підсилювач не зрівняється з ним…

EISA КРАЩА ПОКУПКА САУНДБАР 2023-2024

JBL Bar 300

JBL Bar 300

Готовий надати телевізору з плоским екраном серйозне покращення якості звуку. А якщо зважити на компактний і зручний для розміщення дизайн, то все вкупі значно переважає доступну ціну JBL Bar 300. Його шість динаміків і вбудований сабвуфер поєднуються з обробкою MultiBeam і декодуванням Dolby Atmos для створення добре збалансованого повнодіапазонного звуку з помітним відчуттям ефектів і слухняним управлінням. Для цього покоління компанія JBL вдосконалила пульт ДК та застосувала новий додаток, який дозволяє легко регулювати налаштування еквалайзера Bar 300, запускати процедуру автоматичного калібрування та без метушні відтворювати потокову музику. Ця звукова панель без зусиль може посісти перші позиції на конкурентному ринку.

EISA САУНДБАР 2023-2024

Loewe klang bar3 mr

Loewe klang bar3 mr

Ошатний klang bar3 mr від Loewe залучає всіх, хто бажає отримати захоплюючий телевізійний звук без зайвого клопоту. За підтримки Dolby Atmos, ця 3.1-канальна модель відтворює насичений звук з деталізацією та емоціями. Музика у виконанні klang bar3 mr також звучить вражаюче, а завдяки парі 100-мм висотних НЧ-динаміків сабвуфер взагалі може бути зайвим. Проте, для особливих вражень можна додати бездротові саб та тилові динаміки. Завдяки платформі DTS Play-Fi, klang bar3 mr має різноманітні параметри потокової передачі і підходить для мультирумного керування – серед його з’єднань є виходи pre-out для п’яти каналів і унікальна функція аудіофільських налаштувань для активних акустичних гучномовців.

EISA ПРЕМІУМ САУНДБАР 2023-2024

Bang & Olufsen Beosound Theatre

Bang & Olufsen Beosound Theatre

Обʼєднавши в одному гарному корпусі цілий ряд динаміків, зокрема коаксіальний центральний масив і подвійні 165-мм вуфери, Beosound Theater створює просторовий і виразний звук з чіткими деталями і потужними басами. Звукові мікси фільмів є захоплюючими та драматичними, тоді як прослуховування музики – стереофонічної або в якості Dolby Atmos – виграє від витонченого відтворення середніх частот звукової панелі. Розширені можливості підключення включають чотири порти HDMI і дротовий/бездротовий адаптер PowerLink для підʼєднання додаткових динаміків B&O, при цьому система дуже проста в налаштуванні завдяки партнерському застосунку, який відкриває двері для потокових музичних сервісів. Зрештою можна підлаштувати розмір шасі, щоб Beosound Theatre точно відповідав ширині вашого телевізора.

EISA САУНДБАР СИСТЕМА 2023-2024

Yamaha True X series

Yamaha True X series

Система домашнього кінотеатру Yamaha True X, яка вражає своєю гнучкістю, складається з саундбара SR-X40A, сабвуфера SW-X100A і динаміків обʼємного звучання WS-X1A, котрі поєднуються один з одним через бездротову мережу для отримання досвіду високоякісного автентичного 3D-звуку. Чи то створення імерсивних звукових ландшафтів із саундтреків до фільмів або ігор Atmos, чи то відтворення музики, продуктивність завжди чарує своєю енергією, деталізацією та точною звуковою сценою. Корпуси з тканинною оббивкою мають сучасний вигляд, так само сучасними є керування системою за допомогою дистанційного пульта, застосунку або голосом через вбудований мікрофон Alexa. І є ще одна прихована хитрість у цієї системи — обидва динаміка обʼємного звучання можуть працювати поодинці як портативні (і водонепроникні) Bluetooth-динаміки. Для Yamaha ця серія X дійсно займає одне з визначних місць.

EISA ПІДСИЛЮВАЧ ПОТУЖНОСТІ ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2023-2024

Musical Fidelity M6x 250.7

Musical Fidelity M6x 250.7

Ідеальний партнер для енергоємних гучномовців у домашньому кінотеатрі, M6x 250.7 пропонує динамічний запас по висоті, насичені баси і відчуття невимушеної енергії завдяки номінальному підсиленню 7×150 Вт. Всередині суцільнометалевого корпусу за фрезерованою алюмінієвою передньою панеллю розташована пара тороїдальних трансформаторів Super Silent від Musical Fidelity, які живлять сім незалежних модулів підсилювачів, кожен з яких має власний радіатор – підключення bi-amping здійснюється через входи з гвинтовими клемами, також відповідно до вашого вибору ви можете задіяти балансні або небалансні входи, всі підключення розташовані на задній панелі. Солідний підсилювач M6x 250.7 з дивовижно прозорим звуком як за якістю виготовлення, так і за продуктивністю надасть відчуття справжнього кіно.

EISA САБВУФЕР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2023-2024

Perlisten D212s

Perlisten D212s

Perlisten D212s має характеристики, від яких аж дух перехоплює: два спеціально розроблених 300-мм низькочастотних динаміка розташовані в двохтактній конфігурації і працюють від каскаду підсилювача потужністю 2,4 кВт, долають басову межу нижче 20 Гц. Але ці характеристики лише натякають на повну картину: у вашому домашньому кінотеатрі цей ретельно розроблений сабвуфер пропонує швидку, динамічну роботу з експертним контролем над його вихідним сигналом. Потужні НЧ-ефекти відтворюються дуже гучно, в той час як атмосферні деталі басових партій D212s вражаюче витончені. Найважливішу роль тут відіграє вдосконалений DSP, котрий разом з контролером програм Perlisten і параметричним еквалайзером забезпечує глибоке налаштування відповідно до середовища прослуховування. У цьому сабвуфері є і м’язи, і мізки!

СПІЛЬНА НАГОРОДА З ЕКСПЕРТНОЮ ГРУПОЮ HI-FI

EISA СЕРІЯ ГУЧНОМОВЦІВ 2023-2024

KEF R Meta

KEF R Meta

Технології, розроблені для високоякісних гучномовців KEF, зокрема драйвер Uni-Q останнього покоління з технологією поглинання метаматеріалу (MAT), лежать в основі конструкції та продуктивності приголомшливої серії R. Ця серія із семи моделей, до складу якої входять підлогові, поличкові, центральні та просторові з підтримкою Dolby Atmos, підходить як для домашнього кінотеатру, так і для шанувальників Hi-Fi. Чи то музика, чи фільми – гучномовці відтворюють динамічний, деталізований і захоплюючий природний звук, який поєднує контрольовані розширені баси і високі частоти. А завдяки різним варіантам кольорового оздоблення для поличкової акустики R3 і підставки для неї, а також для підлогової R7 – всі моделі серії будуть ідеально поєднуватись між собою.

СПІЛЬНА НАГОРОДА З ЕКСПЕРТНОЮ ГРУПОЮ “ВІДЕО ТА ДИСПЛЕЇ ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ”

EISA ДИСКОВИЙ ПРОГРАВАЧ ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2023-2024

Magnetar UDP800

Magnetar UDP800

Для високоякісного аудіо/відео все ще немає нічого кращого, аніж диски Ultra HD Blu-ray, особливо, якщо вони відтворюються за допомогою програвача преміум-класу. Magnetar UDP800 зробить ваш домашній кінотеатр святковим, який читає DVD, Blu-ray і Ultra HD Blu-ray з обробкою музичних форматів, зокрема і DVD-A та SACD. Комплексне меню користувача та підключення роблять цей дисковод дружнім для його власника, а висококласна конструкція повністю відповідає ціннику. UDP800 відтворює диски 4K (включно з Dolby Vision або HDR10+) з найдрібнішими деталями і плавними градаціями кольорів через HDMI. Можна перемикатись на музику через аналогові виходи (RCA або XLR), однак продуктивність в обох варіантах захоплює. UDP800 – це довгоочікуваний універсальний плеєр.

ЕКСПЕРТНА ГРУПА “МУЛЬТИМЕДІА В АВТО”

EISA DSP-ПІДСИЛЮВАЧ ДЛЯ АВТО 2023-2024

Mosconi Gladen One 8|10 DSP

Mosconi Gladen One 8|10 DSP

Серія підсилювачів ONE від італійського виробника Mosconi вже давно прославилася тим, що представила високоякісну автомобільну аудіосистему за доступною ціною, і тепер у неї є новий чемпіон – One 8|10 DSP. Ця восьмиканальна модель «все в одному» демонструє нове програмне забезпечення DSP із чудовими функціями та можливостями, зокрема нещодавно додану автоматичну функцію корекції фази. Два вихідних сигнали з номінальною потужністю 90 Вт можна з’єднати мостом для роботи сабвуфера, досягаючи значного звукового тиску без втрати продуктивності на решті каналів. Крім того, цей привабливий підсилювач DSP зберігає особливість звуку серії ONE, з чудовим відчуттям балансу та узгодженості на всьому звуковому діапазоні.

EISA ЗВУКОВИЙ ПРОЦЕСОР ДЛЯ АВТО 2023-2024

ESX QE812SP

З одного боку, QE812SP — це сучасний сигнальний процесор з надзвичайно широким набором аудіофункцій та відмінним апаратним забезпеченням. Сигнал із 12-ти вихідних каналів забезпечується подвійними 32-розрядними процесорними ядрами та перетворювачами Velvet Sound від AKM, а його повнофункціональний підхід влаштує навіть затятого аудіофіла. Однак у цій новій моделі є більше ніж DSP, оскільки ESX для відтворення музичних файлів із USB-накопичувача додала стример високої роздільної здатності. Також для відтворення музики зберігається сумісність смартфонів з головними пристроями OEM. Ця багатогранність поширюється на параметри управління, де користувач може керувати функціями та HD-плеєром за допомогою РК-дисплея, або використовувати програму на базі Wi-Fi чи пульт ДК на кермі з відеовиходом, який відтворює інтерфейс на екрані автомобіля. Завдяки такому поєднанню QE812SP цілком заслуговує на флагманський статус.

EISA ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ DSP ДЛЯ АВТО 2023-2024

Audison bit Drive

Audison bit Drive

Програмне забезпечення bit Drive від Audison є ідеальним інструментом, щоб отримати максимальну віддачу від попередніх і наступних пристроїв компанії на основі DSP як початкового, так і високого рівня. Шляхом адаптації до моделі, яка налаштовується, та розширеним функціональним можливостям у новому, інтуїтивно зрозумілому графічному інтерфейсі, bit Drive спрощує використання та виконання складних завдань і робить інтеграцію із стандартними системами необтяжливою. Вхідні функції включають ручну та автоматичну дееквалізацію, затримку в часі і калібрування чутливості, а також підключення входу, мікшування та полярність. Секція налаштувань однаково глибока, з покращеним контролем кросовера для вибору нахилу та частоти, вдосконаленими параметрами еквалайзера та незалежним контролем каналу. Підтримка електричних і акустичних вимірювань через USB-мікрофон є ще однією особливістю безпрецедентної «скриньки інструментів» bit Drive.

EISA АКУСТИЧНА СИСТЕМА ДЛЯ АВТО 2023-2024

Ground Zero GZPC 165.3SQ-ACT

Ground Zero GZPC 165.3SQ-ACT

Обʼєднавши низькочастотний GZPK 165SQ-C, середньочастотний GZPM 80SQ-C і високочастотной динаміки GZPT 28SQ, компанія Ground Zero розробила високоякісну трисмугову систему з ретельною конструкцією і застосуванням матеріалів премім класу. 165-мм баси та 80-мм середньочастотники з новими алюмінієвими мембранами з керамічним покриттям створюють вражаючу точність динамічних характеристик. Для високих частот вони доповнюються новим 28-мм твітером від Ground Zero з тканинним куполом, великою задньою камерою та магнітною решіткою. Звук цієї системи вирізняється чіткістю деталей, автентичною тональністю, щільними басами та здатністю грати голосно без спотворень. Це фантастичне співвідношення ціни та якості і ідеальний вибір для тих, хто любить потужний високоякісний звук.

EISA САБВУФЕР ДЛЯ АВТО 2023-2024

Morel Ultimo PowerSlim PS12D

Morel Ultimo PowerSlim PS12D

Багаторічний досвід компанії Morel у розробці гучномовців повністю реалізовано в Ultimo PowerSlim PS12D – сабвуфері, який пропонує потужний, глибокий і точний звук, незважаючи на його невеликі розміри. Таким чином, дорогоцінний простір у багажнику зберігається, якість аудіо незмінна, а зборка відповідає нашим очікуванням від бренду. Жорсткий, але легкий 300-мм драйвер з вуглецевого волокна та алюмінію із стільниковою структурою підтримується великою 125-мм звуковою котушкою та гібридною феритно-неодимовою магнітною системою. Водночас технологія підвіски Progressive Field Symmetry від Morel забезпечує чудовий контроль над низькочастотним динаміком із великим ходом, зменшуючи спотворення та збільшуючи  потужність. Навіть ті, хто не обмежений у просторі, будуть вражені цим сабом!

EISA OEM ПРЕМІУМ АУДІОСИСТЕМА ДЛЯ АВТО 2023-2024

Maserati GranTurismo with Sonus faber High Premium Audio System

Maserati GranTurismo with Sonus faber High Premium Audio System

Maserati продовжує співпрацювати з виробником гучномовців Sonus faber, впроваджуючи звукову систему найвищої якості High Premium у своєму елегантному спортивному автомобілі GranTurismo. В її основі – підсилювач класу D з подвійним DSP; він забезпечує загальну потужність 1,195 кВт системі з 19-ти динаміків, до складу якої входить ексклюзивний твітер із шовковим куполом, середні і басові динаміки з целюлозним конусом. Дві італійських компанії працювали разом над створенням продуктивної звукової системи в салоні автомобіля, матеріали до якого ретельно підбирались, щоб оптимізувати дисперсію і контролювати відбиття. Звукові режими Reference та Ex3ma, а також опцію 3D-аудіо можна вибрати в спеціальному додатку Sonus faber в інформаційно-розважальній системі автомобіля, що надає водієві та пасажирам повний контроль над музичною подорожжю.

EISA ІНТЕГРАЦІЙНЕ РІШЕННЯ ДЛЯ АВТО 2023-2024

Helix Compose Platform

Helix Compose Platform

Зі своєю платформою Compose Helix представляє три серії гучномовців – Basic, i3 та i7 – і абсолютно новий підхід до ринку автомобільних розваг. Всі моделі в цій лінійці високочастотних, середньочастотних, низькочастотних динаміків і коаксіальних блоків універсально підходять до стандартизованих монтажних позицій. Пропонуються спеціальні адаптери FlexMount для серій i3 і i7, а також для понад десятка марок автомобілів – від Audi до Volvo, і кількість таких авто буде збільшуватись. Таким чином, гучномовці Compose можна легко розмістити і адаптувати до електропроводки автомобіля через FlexConnect з врахуванням акустичних умов. Вони також узгоджені по імпедансу для застосування з підсилювачами Helix і Match з подальшим підвищенням продуктивності і ефективним використанням наявної потужності. Ці рішення для гучномовців є інноваційними, універсальними і дуже бажаними.

EISA АУДІОКОМПОНЕНТ ДЛЯ МОТОЦИКЛА 2023-2024

Rockford Fosgate HD9813RG-STAGE3

Rockford Fosgate HD9813RG-STAGE3

Універсальний пакет Rockford Fosgate дозволяє водіям Harley Davidson насолоджуватися мандрівкою під супровід першокласної музики. Усі компоненти стійкі до атмосферних впливів, точно підігнані до мотоцикла та можуть бути встановлені за допомогою монтажного набору, що входить у комплект. Тилові динаміки в кришках корпусу та передні динаміки в обтічнику були спеціально розроблені для відтворення звуку в якості Hi-Fi під час подорожей; живляться вони від чотириканального підсилювача Rockford Fosgate. Сумісність із низкою моделей популярної серії Grand American Touring Harley Davidson 1998–2013 років забезпечується сучасним головним пристроєм системи з підтримкою Bluetooth і USB, аби музика була завжди під рукою.

Нагороди EISA Awards 2023-2024

ЕКСПЕРТНА ГРУПА “ФОТО”

EISA КАМЕРА РОКУ 2023-2024

Nikon Z 8

EISA ВДОСКОНАЛЕНА ПОВНОКАДРОВА КАМЕРА 2023-2024

Sony Alpha A7R V

EISA ПОВНОКАДРОВА КАМЕРА 2023-2024

Canon EOS R6 Mark II

EISA КАМЕРА ДЛЯ СТВОРЕННЯ КОНТЕНТУ 2023-2024

Sony ZV-E1

EISA КАМЕРА APS-C 2023-2024

Fujifilm X-H2

EISA КРАЩА ПОКУПКА КАМЕРА 2023-2024

Canon EOS R8

EISA ВІДЕОКАМЕРА 2023-2024

Panasonic Lumix S5IIX

EISA ОБ’ЄКТИВ РОКУ 2023-2024

Sony FE 20-70mm F4 G

EISA ШИРОКОКУТНИЙ ЗУМ-ОБ’ЄКТИВ 2023-2024

Tamron 20-40mm F/2.8 Di III VXD

EISA СТАНДАРТНИЙ ОБ’ЄКТИВ 2023-2024

Sony FE 50mm F1.4 GM

EISA ПОРТРЕТНИЙ ОБ’ЄКТИВ 2023-2024

Nikon NIKKOR Z 85mm f/1.2 S

EISA ТЕЛЕОБ’ЄКТИВ 2023-2024

Canon RF 135mm F1.8L IS USM

EISA СУПЕР ТЕЛЕОБ’ЄКТИВ 2023-2024

Nikon NIKKOR Z 400mm f/4.5 VR S

EISA ЗУМ-ТЕЛЕОБ’ЄКТИВ 2023-2024

Tamron 50-400mm F/4.5-6.3 Di III VC VXD

EISA СУПЕР ТЕЛЕФОТООБ’ЄКТИВ 2023-2024

SIGMA 60-600mm F4.5-6.3 DG DN OS | Sports

EISA МАКРООБ’ЄКТИВ 2023-2024

OM System M.Zuiko Digital ED 90mm F3.5 Macro IS Pro

СПІЛЬНА НАГОРОДА З ЕКСПЕРТНОЮ ГРУППОЮ “МОБІЛЬНІ ПРИСТРОЇ”

EISA МУЛЬТИМЕДІЙНИЙ СМАРТФОН 2023-2024

Sony Xperia 1 V

ЕКСПЕРТНА ГРУПА HI-FI

EISA АКУСТИКА ДЛЯ ПІДЛОГОВИХ ПІДСТАВОК 2023-2024

MoFi SourcePoint 8

EISA АКУСТИЧНА СИСТЕМА 2023-2024

Bowers & Wilkins 703 S3

EISA ПРЕМІУМ АКУСТИЧНА СИСТЕМА 2023-2024

Perlisten R7t

EISA HIGH-END АКУСТИЧНА СИСТЕМА 2023-2024

Wilson Audio Alexia V

EISA БЕЗДРОТОВА ПОЛИЧКОВА АКУСТИКА 2023-2024

KEF LSX II

EISA БЕЗДРОТОВА НАСТІННА АКУСТИКА 2023-2024

System Audio Silverback 1

EISA АКТИВНА АКУСТИКА ДЛЯ ПІДЛОГОВИХ ПІДСТАВОК 2023-2024

Klipsch The Sevens

EISA БЕЗДРОТОВА АКУСТИЧНА СИСТЕМА 2023-2024

Dynaudio Focus 50

EISA НАВУШНИКИ 2023-2024

Meze Audio 109 PRO

EISA ПОТОКОВИЙ ПРОГРАВАЧ 2023-2024

iFi Audio NEO Stream

EISA ЦАП 2023-2024

Ferrum Audio WANDLA

EISA ЦИФРОВИЙ ПЛЕЄР 2023-2024

Volumio Rivo

EISA HIGH-END CD-ПЛЕЄР 2023-2024

Hegel Viking

EISA ПРОГРАВАЧ ВІНІЛУ 2023-2024

Thorens TD 204

EISA СИСТЕМА З ПРОГРАВАЧЕМ ВІНІЛУ 2023-2024

Pro-Ject T2 W

EISA ІНТЕГРАЛЬНИЙ ПІДСИЛЮВАЧ 2023-2024

NAD C 3050

EISA НАЙКРАЩИЙ ПОТОКОВИЙ ПІДСИЛЮВАЧ 2023-2024

SVS Prime Wireless Pro SoundBase

EISA КОМПАКТНИЙ ПОТОКОВИЙ ПІДСИЛЮВАЧ 2023-2024

Bluesound POWERNODE EDGE

EISA ПОТОКОВИЙ РЕСИВЕР 2023-2024

Yamaha R-N2000A

EISA ІНТЕГРАЛЬНИЙ HIGH-END ПІДСИЛЮВАЧ 2023-2024

Musical Fidelity Nu-Vista 800.2

EISA ПОТОКОВИЙ HIGH-END ПІДСИЛЮВАЧ 2023-2024

Hegel H600

EISA РІШЕННЯ ДЛЯ HIGH-END НАВУШНИКІВ 2023-2024

dCS Lina System

EISA HIGH-END НАВУШНИКИ 2023-2024

Yamaha YH-5000SE

СПІЛЬНА НАГОРОДА З ЕКСПЕРТНОЮ ГРУПОЮ “АУДІО ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ”

EISA СЕРІЯ ГУЧНОМОВЦІВ 2023-2024

KEF R Meta

СПІЛЬНА НАГОРОДА З ЕКСПЕРТНОЮ ГРУПОЮ “МОБІЛЬНІ ПРИСТРОЇ”

EISA БЕЗДРОТОВІ ПРЕМІУМ НАВУШНИКИ 2023-2024

T+A Solitaire T

EISA МОБІЛЬНИЙ ЦАП 2023-2024

iFi Audio GO pod

ЕКСПЕРТНА ГРУПА “АУДІО ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ”

EISA КРАЩА ПОКУПКА AV РЕСИВЕР 2023-2024

Onkyo TX-RZ50

EISA AV РЕСИВЕР 2023-2024

Primare SPA25

EISA ПРЕМІУМ AV ПІДСИЛЮВАЧ 2023-2024

Denon AVC-A1H

EISA КРАЩА ПОКУПКА САУНДБАР 2023-2024

JBL Bar 300

EISA САУНДБАР 2023-2024

Loewe klang bar3 mr

EISA ПРЕМІУМ САУНДБАР 2023-2024

Bang & Olufsen Beosound Theatre

EISA САУНДБАР СИСТЕМА 2023-2024

Yamaha True X series

EISA ПІДСИЛЮВАЧ ПОТУЖНОСТІ ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2023-2024

Musical Fidelity M6x 250.7

EISA САБВУФЕР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2023-2024

Perlisten D212s

СПІЛЬНА НАГОРОДА З ЕКСПЕРТНОЮ ГРУПОЮ HI-FI

EISA СЕРІЯ ГУЧНОМОВЦІВ 2023-2024

KEF R Meta

СПІЛЬНА НАГОРОДА З ЕКСПЕРТНОЮ ГРУПОЮ “ВІДЕО ТА ДИСПЛЕЇ ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ”

EISA ДИСКОВИЙ ПРОГРАВАЧ ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2023-2024

Magnetar UDP800

ЕКСПЕРТНА ГРУПА “ВІДЕО ТА ДИСПЛЕЇ ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ”

EISA КРАЩА ПОКУПКА LED-ТЕЛЕВІЗОР МІНІ 2023-2024

Ηisense 65U7KQ

EISA КРАЩА ПОКУПКА OLED-ТЕЛЕВІЗОР 2023-2024

Philips 55OLED808

EISA КРАЩА ПОКУПКА ПРОЄКТОР 2023-2024

XGIMI HORIZON Ultra

EISA КРАЩА ПОКУПКА ПРОЄКТОР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2023-2024

BenQ W4000i

EISA LED-ТЕЛЕВІЗОР МІНІ 2023-2024

Ηisense 65U8KQ

EISA LED-ТЕЛЕВІЗОР МІНІ ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2023-2024

TCL 65C845

EISA ІГРОВИЙ ТЕЛЕВІЗОР 2023-2024

TCL 55C745

EISA СІМЕЙНИЙ ТЕЛЕВІЗОР 2023-2024

Philips 55PUS8808

EISA ПРЕМІУМ OLED-ТЕЛЕВІЗОР 2023-2024

Samsung 77S95C

EISA ТЕЛЕВІЗОР-ГІГАНТ 2023-2024

TCL 98C735

СПІЛЬНА НАГОРОДА З ЕКСПЕРТНОЮ ГРУПОЮ “АУДІО ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ”

EISA ДИСКОВИЙ ПРОГРАВАЧ ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2023-2024

Magnetar UDP800

СПІЛЬНА НАГОРОДА З ЕКСПЕРТНОЮ ГРУППОЮ “МОБІЛЬНІ ПРИСТРОЇ”

EISA ПОРТАТИВНИЙ ПРОЄКТОР 2023-2024

XGIMI MoGo 2 Pro

ЕКСПЕРТНА ГРУПА “МОБІЛЬНІ ПРИСТРОЇ”

EISA КРАЩА ПОКУПКА СМАРТФОН 2023-2024

Honor 90

EISA СПОЖИВАЦЬКИЙ СМАРТФОН 2023-2024

OPPO Reno10 Pro

EISA РОЗУМНИЙ ГОДИННИК 2023-2024

Honor Watch GS 3

EISA ПРЕМІУМ ПОРТАТИВНА АКУСТИКА 2023-2024

Bang & Olufsen Beosound A5

EISA ПРЕМІУМ РОЗУМНИЙ ГОДИННИК 2023-2024

Huawei Watch Ultimate

EISA КРАЩА ПОКУПКА БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ 2023-2024

Philips Fidelio L4

EISA НАВУШНИКИ-ВКЛАДКИ 2023-2024

Philips Fidelio T2

EISA МОБІЛЬНИЙ ЦАП 2023-2024

iFi Audio GO pod

EISA ПОРТАТИВНЕ DAB/FM-РАДІО 2023-2024

Pure Woodland

СПІЛЬНА НАГОРОДА З ЕКСПЕРТНОЮ ГРУПОЮ “ФОТО”

 EISA МУЛЬТИМЕДІЙНИЙ СМАРТФОН 2023-2024

Sony Xperia 1 V

СПІЛЬНА НАГОРОДА З ЕКСПЕРТНОЮ ГРУПОЮ “ВІДЕО ТА ДИСПЛЕЇ ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ”

EISA ПОРТАТИВНИЙ ПРОЄКТОР 2023-2024

XGIMI MoGo 2 Pro

СПІЛЬНА НАГОРОДА З ЕКСПЕРТНОЮ ГРУПОЮ HI-FI

EISA БЕЗДРОТОВІ ПРЕМІУМ НАВУШНИКИ 2023-2024

T+A Solitaire T

ЕКСПЕРТНА ГРУПА “МУЛЬТИМЕДІА В АВТО”

EISA ГОЛОВНИЙ ПРИСТРОЙ ДЛЯ АВТО 2023-2024

Alpine HDS-990 Status

EISA ПІДСИЛЮВАЧ ДЛЯ АВТО 2023-2024

Ground Zero GZUA 6SQ

EISA DSP-ПІДСИЛЮВАЧ ДЛЯ АВТО 2023-2024

Mosconi Gladen One 8|10 DSP

EISA ЗВУКОВИЙ ПРОЦЕСОР ДЛЯ АВТО 2023-2024

ESX QE812SP

EISA ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ DSP ДЛЯ АВТО 2023-2024

Audison bit Drive

EISA АКУСТИЧНА СИСТЕМА ДЛЯ АВТО 2023-2024

Ground Zero GZPC 165.3SQ-ACT

EISA САБВУФЕР ДЛЯ АВТО 2023-2024

Morel Ultimo PowerSlim PS12D

EISA ОЕМ ПРЕМІУМ АУДІОСИСТЕМА ДЛЯ АВТО 2023-2024

Maserati GranTurismo with Sonus faber High Premium Audio System

EISA ІНТЕГРАЦІЙНЕ РІШЕННЯ ДЛЯ АВТО 2023-2024

Helix Compose Platform

EISA АУДІОКОМПОНЕНТ ДЛЯ МОТОЦИКЛА 2023-2024

Rockford Fosgate HD9813RG-STAGE3

Перелік країн-членів EISA

станом на 15.08.2024

  1. 12 Voltios Car Audio & Technology, Spain
  2. ACS AudioCarStereo, Italy
  3. Amateur Photographer, UK
  4. AOD, Denmark
  5. Audio & Cinema em Casa, Portugal
  6. Audio Accessory, Japan
  7. Audio, Germany
  8. Audio, Poland
  9. AUDIOreview, Italy
  10. Audiotechnique, Hong Kong
  11. Australian Hi-Fi, Australia
  12. Australian InCar, Australia
  13. AutoSound Technical Magazine, Finland
  14. AV Magazine, Italy
  15. Bug, Croatia
  16. Car&HiFi, Germany
  17. Computer Totaal, Netherlands
  18. Digital Video HT, Italy
  19. Focus Numérique, France
  20. Focus, Netherlands
  21. Fotografi, Norway
  22. Foto-Kurier, Poland
  23. Fotomag, Norway
  24. FotoMagazin, Germany
  25. FOTOobjektiv, Austria
  26. Fotosidan Magasin, Sweden
  27. FotoVideo Magazin, Hungary
  28. FotoVideo, Czech
  29. FWD Magazine, Belgium
  30. HDTVPolska.com, Poland
  31. Heimkino, Germany
  32. HemmaBio, Sweden
  33. HiComm, Bulgaria
  34. HiFi & Musik, Sweden
  35. Hi-Fi News, UK
  36. Hifi Test TV Video, Germany
  37. Hi-Files, Serbia
  38. Hifimaailma, Finland
  39. Home Cinema Choice, UK
  40. HVT, Netherlands
  41. Kamera-lehti, Finland
  42. Les Années Laser, France
  43. ON OFF, Spain
  44. PhotoNet, Greece
  45. Shutterbug, USA
  46. Smart Photography, India
  47. Sound & Vision, USA
  48. Sound Vision (Hxos), Greece
  49. Sound+Image, Australia
  50. SoundStage! Hi-Fi, Canada
  51. Stereo & Video, Czech
  52. Stereo, Germany
  53. Stereo, Video & Multimedia, Ukraine
  54. Stereo+, Norway
  55. Stereophile, USA
  56. Sztereó Sound&Vision, Hungary
  57. touchIT, Slovakia
  58. Tutti Fotografi, Italy

Всього 58 членів із 29 країн з усього Світу

Про EISA

Що таке EISA?

EISA є найбільшим у світі незалежним об’єднанням експертів в царині мультимедійних технологій і пропонує унікальний глобальний погляд на ринок побутової електроніки. Понад 40 років нагороди EISA надають споживачам найкращі незалежні рекомендації щодо купівлі технологій.

Хто обирає нагороди EISA?

Нагороди EISA обираються щороку групами експертів, які представляють 58 провідних журналів у сфері фото, відео/аудіо для домашнього кінотеатру, Hi-Fi, автомобільної та мобільної електроніки та веб-сайтів з 29 країн світу. Експертні групи працюють незалежно, але співпрацюють під егідою EISA. Кожна країна може представляти лише один журнал або веб-сайт в кожній експертній групі.

Як продукти зазвичай номінуються на нагороди EISA?

Технічні експерти зі спеціалізованих журналів у кожній експертній групі готують регулярні, детальні та об’єктивні звіти про тестування фотообладнання, домашнього кінотеатру, аудіосистеми, Hi-Fi, автомобільної та мобільної електроніки. Кожен журнал або веб-сайт-учасник номінує початковий короткий перелік продуктів, який відображає результати тестування та оглядів, опублікованих у 2023 році або, що є можливим, навіть раніше. Проводяться додаткові сесії голосування (через Zoom), кульмінацією їх є заключний список, який щорічно узгоджується EISA. Усі продукти, які номінуються,  ретельно обговорюються відповідно до правил EISA, і всі номінанти зберігаються в суворій конфіденційності.

Які продукти підходять для номінації?

Усі продукти – за винятком тих, які нагороджені за інновації чи дизайн – повинні бути доступні для детального тестування журналами в кожній групі експертів. Продукти розглядаються лише якщо вони були доступні для оцінки до 10 липня щонайменше п’ятьма членами EISA у відповідній групі експертів. Продукти, котрі отримали нагороду, мають бути продані широкому загалу, принаймні в 10 країнах не пізніше 1 жовтня року вручення нагороди. Нагороджені продукти, які продаються на основі попереднього замовлення, повинні бути доставлені клієнту протягом двох тижнів після замовлення, але не пізніше 14 жовтня. (Виняток для попереднього замовлення стосується лише продуктів ціною від €5000)

Що є визначальним і яким критеріям має відповідати продукт для отримання нагороди EISA?

Щороку EISA Awards відзначає ті нові продукти, які пропонують поєднання найпередовіших технологій, найбажаніших функцій, ергономіки та, звісно, найкращого співвідношення ціна/якість. По суті, EISA виокремлює те, що, ймовірно, буде оцінене споживачами з урахуванням універсальності, стилю і функціональності.

Коли вручаються нагороди EISA?

Нагороди EISA традиційно вручаються під час офіційної церемонії, в якій беруть участь усі представники журналів і сайтів, які є членами EISA. Також офіційно запрошуються президенти компаній-переможців. Цього року щорічна церемонія відбудеться в будинку Royal Ascot у Великобританії в п’ятницю 29 вересня.

Коли журнали/веб-сайти EISA повідомлять про продукти-переможці?

Кожен журнал публікує нагороди EISA від своєї конкретної групи експертів після 15 серпня – до цього часу існує ембарго на будь-яку публікацію чи розголошення в публічному просторі. Для отримання додаткової інформації див. www.eisa.eu/faq.

Media Contacts:

Президент EISA, Paul Miller (Пол Міллер)

Phone: +44 7542 700724

Email: paul.miller@eisa.eu

Віце-Президент EISA, Ljubiša Miodragović (Люба Міодраговіч)

Phone: +381 63 8866486

Email: ljubisa.miodragovic@eisa.eu

Автор публикации

не в сети 27 минут

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий