Обзоры

Razer Moray IEM внутрішньоканальні навушники THX

Монітори Moray від Razer мають сертифікат THX

Нові моделі Moray IEM від Razer мають сертифікат THX і чудову пасивну шумоізоляцію. Ми просто не впевнені, наскільки вони ідеальні для геймерів без мікрофона.

Після нещодавнього випуску своїх навушників Hammerhead Pro HyperSpeed ​​Earbud , Razer намагається ще більше підвищити планку для геймерів, представивши свій перший монітор-вкладиш (IEM), Razer Moray.

Розроблений з урахуванням унікальних вимог геймерів і марафонців, цей IEM поєднує комфорт протягом усього дня з високою якістю звуку. Moray розроблений для оптимізації невтомних ігор і сеансів аудіотрансляції.

Від Елвіна Чунга, старшого віце-президента апаратного підрозділу Razer : «Запуск Moray знаменує собою захоплюючу нову главу для Razer,… Це еволюція в ігровому аудіо, розробленому, щоб запропонувати стримерам звук високої чіткості та комфорт протягом усього дня. З Razer Moray ми надаємо виняткову якість звуку, яка зазвичай пов’язана з моніторами-вкладишами, не лише для стримерів, але й для геймерів. І ми з гордістю повідомляємо, що цей продукт отримав бажаний глобальний золотий стандарт вірності звуку, сертифікат THX.»

коннектор моніторів Moray від Razer

Ключові особливості Moray IEM від Razer

Сертифікат THX Moray IEM від Razer: 

Цей сертифікат гарантує слухачам, що Moray забезпечує якість, послідовність і продуктивність. Moray створений для забезпечення чіткого вокалу та діалогів, відчуття прослуховування без спотворень та чудової шумоізоляції. Razer володіє THX. У 2023 році THX виповнюється 40 років.

Гібридна акустична конструкція з подвійним драйвером:

Moray поєднує в собі збалансований арматурний драйвер для чітких високих частот і динамічний драйвер для більш глибоких низьких частот.

Ергономічний дизайн Moray IEM від Razer для комфорту протягом усього дня:

Завдяки низькопрофільній ергономічній формі Moray забезпечує щільне прилягання, яке значно перевершує традиційні гарнітури та навушники, усуваючи тиск на голову та вуха, забезпечуючи безперебійне потокове відтворення без втоми. .

Пасивна шумоізоляція Moray IEM від Razer

чудова пасивна шумоізоляція, здатна блокувати шум до -36 дБ, гарантує, що слухачі не відволікатимуться від прослуховування. Окрім ігрового процесу, стримери можуть зосередитися на створенні цікавого контенту та захоплюючій аудиторії.

Преміум плетені накладні дроти 

Moray оснащено кабелями OFC MMCX і гнучкою петлею з пам’яттю. Ці накладні дроти преміум-класу забезпечують безпеку вушних моніторів під час прослуховування чи трансляції.

Спеціальні вушні вкладиші та чохол Moray IEM від Razer 

Moray поставляється з трьома типами вушних вкладишів трьох різних розмірів, що забезпечує оптимальний комфорт і звукоізоляцію. Moray поставляється з портативним, захищеним від бризок футляром для транспортування.

Moray IEM від Razer

Технічні характеристики Moray IEM

Підключення Moray IEM:

Razer Morays є дротовими IEM . Вони не потребують живлення, але також не підключаються автоматично до бездротових потокових джерел. Проте кабелі, що входять до комплекту, є знімними, тому ви можете підключити Moray до приймача Bluetooth, що підключається, для доступу до сумісних пристроїв-джерел Bluetooth. Крім того, Razer Moray не має вбудованого мікрофона. 

Аксесуари в комплекті Moray IEM від Razer

Аксесуари в комплектація Moray IEM від Razer

  • Razer Moray IEM
  • Бризкозахищена сумка зі шкірозамінника на блискавці
  • Карабін Razer
  • Силіконові вкладиші 3 розмірів (S, M, L – M попередньо встановлені)
  • Вушні вкладиші з піни пам’яті 3 розмірів (S, M, L)

Ціна та наявність Moray IEM від Razer

Razer Moray IEM вже доступні за 129,99 доларів на razer.com та Amazon.com.

Автор публикации

не в сети 27 минут

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий