EISA

EISA AWARDS 2021-2022

EISA Awards 2021-2022 выставка электротехники, аудиотехники

EISA Awards 2021-22. А судді хто?

37 років європейська асоціація EISA жила та розквітала у звичайних когнітивних умовах, допоки не втрутилася пандемія. Другий рік поспіль переможцям конкурсу та пресі бракує урочистості. Тільки но уявіть: найкращий в Німеччині готель Берліну, червона доріжка, красуні-дівчата в довгих сукнях, квіти, чоловіки у смокінгах та костюмах, жінки у відповідному вбранні, щохвилини блимають фотокамери … чим не Оскар?

Ні, не Оскар. Не придумана досі форма, як відтворити атмосферу аналогового свята в цифровій формі, як перенести підняття келиху шампанського з переможцями та друзями в SkyPe, Vimeo, Zoom тощо, як відтворити рамки загального піднесення в інтернеті та створити окремі кулуари, що є звичайним явищем у заходах такого рівня?

Можливо, ми ніколи не повернемося до тривалої та сталої традиції, якщо за Ковідом-Дельта, після Дельти – інші болячки, що змінять наші звички назавжди, роз’єднають нас фізично та об’єднають віртуально у всіляких там мережах? Отже життя покаже, а людство пристосується, як воно це вчиняло протягом століть.

Натомість маємо на сьогодні 60 експертів з 29 країн Світу. Нагадаємо, окрім європейських країн до складу входять спеціалізовані видання зі США та Канади, Японії та Австралії, Індії та Гонконгу. При чому це не тільки друковані журнали, але й online-ресурси. Якщо говорити про персоналії експертів, то серед них знайдуться дуже цікаві люди: художники, музиканти та інші творчі особистості, на перший погляд далекі від техніки, але всіх їх об’єднує пристрасть до сучасного відтворення музики, кіно та фотомистецтва, донесення до інших допитливих людей правди про розвиток електронної промисловості, жага до всього нового, прогресивного та створення найкращих умов існування людства.

Серед головних редакторів є людина, яка поєднує пристрасть до техніки з любов’ю до колекційних троянд, та зі спортом – класний велогон. До того ж він є одним з найкращих очільників за всю її історію поважної організації – це президент EISA Paul Miller.

Ljubiša Miodragović – віце-президент EISA, співак та гітарист із Сербії. Knud Sondergaard – один з найстаріших за віком членів, головний редактор із Данії, доктор юридичних наук. Італієць Rocco Patriarca – пристрастний шанувальник музики, власник студії звукозапису, піаніст, гітарист та за покликанням ще й керівник експертної групи In—Car Electronics. Анатолій Шихатов – експерт АВ-техніки, викладач, музикант з РФ. Andrzej Kisiel із Польщі – барабанщик, португалець Jorge Gonçalves – спринтер та попередній президент EISA, Magnus Fredholm зі Швеції – бас-гітарист з коштовним інструментом, п’ятиструнним Warwick, відомий в Угорщині співак Rezsö Soltesz. Всі вони є головними редакторами, власниками видань, сайтів та цілих мереж мас—медіа. Отже – публіка не тільки освічена, а ще й креативна та талановита.

Звісно, мова тут не про них, хоча і решта експертів заслуговує на увагу. Залишаться вам тільки перевести погляд на сусідню сторінку, аби познайомитися з тим, що ця кампанія витворила — кого визнала переможцем…

ЕКСПЕРТНА ГРУПА «АУДІО ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ»

EISA ІННОВАЦІЯ САУНДБАР 2021-2022

LG Eclair QP5 саундбар 2021 eisa
LG Eclair QP5 саундбар EISA AWARDS 2021-2022

LG Eclair QP5

Стильний і елегантний саундбар Eclair QP5 від LG ідеально підходить для вітальні, спальні або ігрової кімнати. Завдяки ультракомпактному корпусу звукової панелі її можна розмістити практично в будь-якому місці, але водночас – це система з п’ятьма драйверами і окремими динаміками висоти Dolby Atmos. У поєднанні з бездротовим сабвуфером Eclair QP5, який оснащений двома 5,25-дюймовими НЧ-динаміками в біполярній конфігурації з шумопоглинанням, створюється звукова сцена 3.1.2, більша і потужніша, ніж передбачають розміри корпусу. З’єднання HDMI 2.1 eARC, відтворення DTS: X та налаштування звуку в режимі реального часу за допомогою штучного інтелекту, а також розумна взаємодія з телевізорами LG додає привабливості цій інноваційній звуковій системі.

EISA КОМПАКТНИЙ САБВУФЕР 2021-2022

SVS 3000 Micro сабвуфер EISA 2021-2022
SVS 3000 Micro мини-сабвуфер EISA 2021-2022

SVS 3000 Micro

Зазвичай у серії 3000 SVS використовується один великий НЧ-динамік у герметичному окремому корпусі. Однак в нашому випадку американський фахівець з басів представив свій найменший за всі часи сабвуфер з двома активними 8-дюймовими драйверами з алюмінієвими конусами, які розташовані з протилежних боків, і встановив у кубічному, міцному, як камінь, корпусі, кожна сторона якого менша 30 см. Отже, 3000 Micro призначений для використання в невеликих домашніх кінозалах та вітальнях, де він повністю задовольнить шанувальників бренду. Вбудований підсилювач Sledge DSP потужністю 800 Вт допоможе контролювати всі функціональні процеси та поєднати чутливу керованість з брутальним напором, коли це потрібно. Враховуючи доступну ціну – це явний переможець категорії.

EISA РЕСИВЕР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2021-2022

Yamaha RX-V6A ресивер для домашнего кинотеатра 2021-2022
Yamaha RX-V6A ресивер для домашнего кинотеатра EISA 2021-2022

Yamaha RX-V6A

Семиканальний мережевий AV-ресивер Yamaha завершить систему вашого домашнього кінотеатру, демонструючи при цьому чудову, абсолютно нову філософію дизайну. Каскад HDMI з сімома входами / одним виходом підтримує як сучасний ігровий контент, так і відео майбутнього 8K. Впроваджуючи нові інтелектуальні функції, зокрема, використання своїх мультирумних динаміків MusicCast в якості бездротового навколишнього звуку, Yamaha однак не відволікається від питань продуктивності роботи пристрою. Завдяки високому коефіцієнту підсилення і фірмовому процесору Cinema DSP, RX-V6A створює просторові, деталізовані і захоплюючі звукові поля з джерелами Dolby Atmos і DTS: X, стерео і багатоканальний матеріал звучать бездоганно. Це блискуче, перспективне доповнення до сімейства AV-ресиверів бренду.

EISA КОМПАКТНИЙ САУНДБАР 2021-2022

JBL Bar 5.0 Multibeam саундбар для домашнего кинотеатраEISA 2021-2022

JBL Bar 5.0 Multibeam

Bar 5.0 Multibeam від JBL приховує у своєму компактному шасі кілька технологічних здібностей. З огляду на призначення для невеличкої вітальні, тут немає супровідного сабвуфера, натомість п’ять активних драйверів саундбара у поєднанні з чотирма пасивними випромінювачами нададуть відчутні, добре інтегровані баси. А для кінематографічного звучання Virtual Dolby Atmos DSP поєднується з розробленим JBL автоматичним Multibeam калібруванням відповідно до розмірів приміщення для створення звукової сцени та найкращого сприйняття ефектів у просторі. Діалоги здійснюються завдяки виділеному центральному каналу, тоді як відтворення музики – через вбудовані Chromecast, Bluetooth, вхід HDMI або оптичний аудіовхід Bar 5.0 Multibeam в залежності від збалансованості запису.

EISA СМАРТ САУНДБАР 2021-2022

Denon Home Sound Bar 550 умная звуковая панель 2021-2022

Denon Home Sound Bar 550

З одного боку – частина звукової панелі Dolby Atmos / DTS: X, з іншого – частина повноцінної мультирумної системи HEOS, Denon Home Sound Bar 550 забезпечує відмінну якість звуку під час відтворення фільмів і музики. Є можливість розширення домашнього кінотеатру до багатоканального формату, застосовуючи опціональні бездротові системи обʼємного звучання і сабвуфер. Керування за допомогою пульта ДК просте і інтуїтивно зрозуміле, але застосунок HEOS ще зручніший. Саме тут користувачі можуть транслювати музику із служб підписки, Інтернет-радіо чи власної мережі. Функціональність Amazon Alexa завдяки вбудованим мікрофонам позбавляє необхідності навіть поворухнути пальцем. Завершують цей інтелектуальний пакет сенсорне управління з датчиком наближення, можливість перемикання HDMI з наскрізною передачею Dolby Vision, а також преміальні конструкція і дизайн.    

EISA КРАЩА ПОКУПКА САУНДБАР 2021-2022

TCL TS8132 EISA 2021 лучший саундбар обзор
TCL TS8132 EISA 2021 лучший саундбар

TCL TS8132

Через виділений центральний канал, два стельових модулі та бездротовий сабвуфер звукова панель TCL із стриманим дизайном створює 3.1.2-канальну систему з просторовим звучанням. Панель TS8132 ідеально підходить для телевізорів, коли мова йде про домашній кінотеатр, обробка діалогів, розділення ефектів та деталізація є її сильними сторонами, як і відчуття масштабу завдяки глибоким басам. Підтримується відтворення справжнього Dolby Atmos, а стереовміст можна навіть міксувати в режимі об’ємного звучання прямо на звуковій панелі. Набір можливостей, зазвичай властивий значно дорожчим моделям, – подвійні порти HDMI, USB та оптичний цифровий звук – спрощують підключення ряду джерел, тоді як Chromecast (з голосовим управлінням Google Assistant), Apple AirPlay та Bluetooth відкривають широкі бездротові можливості.

EISA КРАЩА ПОКУПКА САБВУФЕР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2021-2022

SVS SB-1000 Pro лучший сабвуфер для домашнего кинотеатра

SVS SB-1000 Pro

Незалежно від того, в якому саме кольорі дістанеться вам вартісний SB-1000 Pro від SVS – чи то буде стандартний чорний попіл, глянцевий білий або й чорний –кінцевий результат такий самий. Продуктивність, що вимірююється швидкістю відгуку, глибиною та потужністю басу, випромінюється з корпусу, який трохи більший за 12-дюймовий динамік самого сабвуфера. Вбудований підсилювач з DSP на 325 Вт демонструє достатню потужність, надаючи вибуховим моментам відповідного міксованого звуку залежно від масштабу та подій. А для завершення чудового перевтілення моделі початкового рівня додані власна SVS-програма керування на ВТ-основі та застосунок EQ app, які дісталися у спадок від флагманської серії 16 Ultra. Шукаєте видатного, прийнятного бас-мейкера? Тоді послухайте це…

EISA АКУСТИЧНА СИСТЕМА ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2021-2022

Polk Audio Reserve EISA 2021-2022 акустика для домашнего кинотеатра
Polk Audio Reserve EISA 2021-2022 акустика обзор

Polk Audio Reserve

Задля створення серії Reserve Polk Audio запозичив технології у своїх високоякісних гучномовців Legend – включно з привабливими твітерами Pinnacle та драйверами з дифузором-турбіною. Тут вперше представлені настінні/корпусні висотні модулі. Модельний ряд нараховує дев’ять одиниць, серед яких і компактний центральний канал, і три різні підлогові акустичні системи, різні за формами, розмірами, звуком. Серія характеризується нейтральним звучанням, відмінним відтворенням деталей та плавним збалансованим відгуком басів за допомогою технології Polk Power Port 2.0. Все це, ймовірно, змусить пульс шанувальників ДК прискоритися. Завдяки лаконічному дизайну моделі серії Reserve легко інтегруються в будь-який інтерʼєр. Разом з тим їх продуктивність гарантує – ви будете сидіти і слухати.

EISA САУНДБАР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2021-2022

Philips Fidelio B97 звуковая панель для телевизора EISA 2021 домашний кинотеатр

Philips Fidelio B97

Топова звукова панель від Philips з підтримкою формату IMAX не залишає ніяких компромісів, коли йдеться про якість звуку в домашньому кінотеатрі. Цей елегантний і стильний комплект складається з п’ятиканального саундбара з двома бездротовими модулями об’ємного звучання та 8-дюймового сабвуфера, щоб отримати досвід від формату 7.1.2 Dolby Atmos/DTS: X. У  виконанні Fidelio B97 бас – вибуховий і глибокий, звукова сцена – розширена, середні частоти – чіткі, а атмосфера – обволікаюча. Можливості комутації дуже гнучкі: модулі об’ємного звучання можуть підʼєднуватись до основної звукової панелі (одночасно заряджаючи внутрішні батареї), підтримуються дротові і бездротові варіанти, включно з HDMI eARC, Chromecast та DTS Play-Fi. Попередньо встановлені режими прослуховування та еквалайзер, який налаштовується, допоможуть адаптувати B97 до ваших вподобань. Звук дійсно може бути смачним…

EISA UHD ПЛЕЄР 2021-2022

Reavon UBR-X200 плеер универсальный

Reavon UBR-X200

UBR-X200 від Reavon пропонує універсальний підхід до розваг домашнього кінотеатру з дисків Ultra HD Blu-ray, DVD, CD, SACD та DVD-Audio, а також музичних файлів високої роздільної здатності з USB-накопичувача або мережевого пристрою. Зовні плеєр можна віднести до преміум-класу завдяки якості конструкції, повнорозмірного шасі зі сталевим покриттям. Вбудовані восьмиканальний ЦАП Burr-Brown та MediaTek SoC (System On a Chip) відповідають за створення набору функцій, таких як збалансованість стерео через XLR та Dolby Vision HDR з носіів 4К. Екранні меню забезпечують повний контроль над налаштуваннями, а підсвітка пульта ДК буде доречною в домашньому кінозалі. Це відмінний вибір для шанувальників фізичних носіїв.

ЕКСПЕРТНА ГРУПА «МУЛЬТИМЕДІА В АВТО»

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ ГОЛОВНИЙ ПРИСТРІЙ 2021-2022

Kenwood магнитола 2021 обзор Kenwood DMX8020DABS EISA 2021-2022

Kenwood DMX8020DABS

DMX8020DABS від Kenwood пропонує практично все, чого можна очікувати від сучасного головного пристрою. Інтеграція зі смартфонами і використання звичних застосунків та сервісів спрощуються завдяки вбудованому Wi-Fi, Android Auto, Apple CarPlay та бездротовому дзеркальному відображенню екрана. Відтворення музики має переваги через вдосконалений DSP та 13-смуговий еквалайзер, кросовер та налаштування затримок в часі на власний розсуд. Для максимальної віддачі від акустичної системи підтримуються аудіофайли високої роздільної здатності hi-res, також в наявності широкі можливості для підключення, зокрема, три входи для AV-камер і навіть вхід для відеореєстратора Kenwood. Цей багатофункціональний надійний пристрій високого ґатунку створено на роки вперед. Якщо ви ще не визначилися, зупиніть свій вибір на DMX8020DABS.  

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ ЗАСІБ ІНТЕГРАЦІЇ 2021-2022

Zenec Z-E2055 ресивер в авто EISA 2021-2022

Zenec Z-E2055

Інноваційний мультимедійний ресивер Zenec Z-E2055 − це інформаційно-розважальна система нового покоління, яка призначена для автомобілів Golf V, Golf VI та інших транспортних засобів групи Volkswagen. Він пропонує більше можливостей, поліпшену роботу та вищу якість звуку, ніж OEM-системи, але, що важливо, як і раніше, підтримує всі оригінальні функції автомобіля. Ємнісний сенсорний повнокольоровий 9-дюймовий дисплей виступає в ролі вікна для доступу до запаморочливої кількості талантів Z-E2055, починаючи від еквалайзера його аудіосистеми 4 x 50 Вт і закінчуючи інтеграцією датчика паркування та клімат-контролю. Можливості підключення передбачають Bluetooth, Android Auto, Apple CarPlay, HDMI та USB, а завдяки логічній операційній системі всі вони дуже прості у використанні.

EISA АВТОМОБІЛЬНА АКУСТИЧНА СИСТЕМА 2021-2022

Eton ONYX 16 автомобильная акустика, ONYX 80, ONYX 28 колонки в машину

Eton ONYX 16, ONYX 80, ONYX 28

Як дорогоцінний камінь онікс, так і його тезка – серія ONYX від Eton нікого не залишить байдужим. Комплект складається з трьох окремих динаміків рівня high-end з спрямуванням на преміальний звук. В 165-мм низькочастотнику ONYX 16 і 80-мм середньочастотнику ONYX 80 застосовані паперові дифузори з радіальними ребрами, неодимові магніти і наджорсткі алюмінієві литі кошики, тоді як купольний твітер ONYX 28 з тканини з ручним покриттям розміщений у закритому корпусі з вентильованою задньою камерою. Кожен з динаміків призначений для точного відтворення музики, але, звичайно, при їх спільному застосуванні. Отож, об’єднайте їх у трисмугову активну акустичну систему та отримайте неперевершений звук високого класу.

EISA АВТОМОБІЛЬНА АКУСТИЧНА СЕРІЯ 2021-2022

Ground Zero Uranium SQ автомобильная акустика EISA 2021-2022

Ground Zero Uranium SQ

Акустичні системи і окремі компоненти Ground Zero в асортименті лінійки середнього рівня Uranium SQ є прекрасним вибором для тих, хто прагне мати в автомобілі високоякісну аудіосистему без зайвих витрат. Активна чи пасивна, двосмугова чи трисмугова система, яка базується на 165-мм НЧ-динаміку з алюмінієвим дифузором і 28-мм купольному твітері – все залежить від конкретних потреб. Натомість компонентні 80-мм середньочастотні і 60-мм широкосмугові динаміки Ground Zero дозволять зібрати індивідуальну систему. Лінійка Uranium SQ здатна відтворювати звук з високою роздільною здатністю, тональним балансом і солідними низькими частотами. Це можливість створити ідеальну систему для вашого автомобіля, при цьому ваш гаманець істотно не постраждає.  

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ ЗВУКОВИЙ ПРОЦЕСОР 2021-2022

ESX D68SP процессор автомобильный EISA 2021-2022

ESX D68SP

Цей чудовий цифровий аудіопроцесор створений для вимогливих аудіофілів. Видатний в своєму класі восьмиканальний вихідний пристрій вміло поєднує високоякісні компоненти, як от цифроаналоговий перетворювач з «оксамитовим» звучанням від AKM і 295 МГц/32 біт DSP від Analog Devices. Найвища якість звучання досягається завдяки налаштуванню, виконаному ветераном галузі Домініком Лангенбергом. Нове програмне забезпечення на базі ПК надає великий потенціал для налаштувань – точне регулювання багатосмугового еквалайзера, управління сабвуфером тощо. Опціональне розширення BT-D Bluetooth (5.0) додає можливості керувати в реальному часі і стримінг hi-res аудіофайлів за допомогою смартфона. Цей високопродуктивний і цілком доступний за ціною процесор припаде до смаку будь-якому прихильнику автомобільного аудіо.

EISA АВТОМОБІЛЬНА ІННОВАЦІЯ 2021-2022

Audiotec Fischer Conductor аудио для машины

Audiotec Fischer Conductor

Назвати Audiotec Fischer Conductor «крутилкою» як мінімум несправедливо. Насправді, це спеціалізований багатофункціональний контролер, який дозволяє керувати звуковими процесорами від брендів Match, Helix та Brax – просте, але дуже корисне доповнення до аудіосистеми автомобіля. Після його інтеграції в систему легким тактильним дотиком можна отримати доступ до чотирьох незалежних регулювань: гучність, режим звуку, вибір джерела та потокове відтворення, останнє, правда, лише за допомогою додаткової карти розширення Bluetooth Audiotec Fischer. Налаштування функцій інтуїтивно легке та зрозуміле, конструкція лаконічна та ненав’язлива. Власники можуть задатися питанням, як досі вони жили без цього…

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ ПІДСИЛЮВАЧ З ПРОЦЕСОРОМ 2021-2022

Match UP 10DSP усилитель в авто 2021

Match UP 10DSP

Найпотужніша модель в асортименті підсилювачів DSP UP 10DSP забезпечує захоплююче поліпшення продуктивності багатоканальної автомобільної аудіосистеми. Його високорівневий вхід ADEP.3 надає безпечне і просте підключення до будь-якої штатної системи за допомогою доступних монтажних комплектів, після чого професійне, але зручне програмне забезпечення DSP PC-Tool бере контроль над налаштуванням. Компактний корпус UP 10DSP не натякає на великий потенціал всередині – але там криється високоефективний 10-канальний підсилювач класу GD, ЦАП і АЦП Burr-Brown та багатофункціональний 11-канальний 64-розрядний цифровий процесор. Останній надає ряд розумних функцій, зокрема, обробку підсилених басів для вирівнювання звучання сабвуфера та StageXpander для створення широкого звукового поля. Це справжній універсальний підсилювач для тих, хто прагне найкращого у своєму класі.

EISA КОМПОНЕНТ ДЛЯ КЕМПЕРІВ ТА ВЕНІВ 2021-2022

Alpine Adventure Audio аудиосистемы для машины EISA 2022

Alpine Adventure Audio

Ця масштабована система від Alpine розроблена для кемперів та фургонів, де часто бракує місця для традиційної автомобільної аудіосистеми. Маючи триступеневу модернізацію стандартної автомобільної платформи Fiat Ducato (або подібної до неї), система Adventure Audio починається з установки нових радіальних, стилізованих під інтер’єр динаміків на панелі приладів, що призводить до відчутного покращення звукової сцени. Другий крок – це непомітно вмонтований під корпусом підстаканника сабвуфер SWC-D84S, який за бажанням можна підʼєднати до компактного підсилювача Alpine потужністю 150 Вт. Кожен крок модернізації – це функція «plug-and-play» з усіма необхідними аксесуарами в комплекті, що дає простий, але надзвичайно ефективний спосіб отримати гарну якість звуку у «будинку на колесах».

EISA КОМПАКТНИЙ САБВУФЕР 2021-2022

Pioneer TS-WX010A EISA 2021-2022

Pioneer TS-WX010A

Надзвичайно компактний і доступний за ціною активний автомобільний сабвуфер Pioneer TS-WX010A може бути встановлений під сидіннями або навіть під приладовою панеллю, а потім легко підʼєднаний до будь-яких штатних аудіосистем за допомогою монтажного комплекту, що поставляється разом з сабвуфером. У герметичному корпусі шириною 23 см (призначеному для горизонтального або вертикального розміщення) знаходиться високоефективний підсилювач класу D, який приводить в дію НЧ-динамік з легким алюмінієвим дифузором розміром 168 х 79 мм. Ця комбінація забезпечує чудову для такого невеликого пристрою басову віддачу, а компактний розмір дозволяє розмістити його таким чином, щоб показники продуктивності, ефективності та звукового тиску були оптимальними. TS-WX010A – відмінний вибір для модернізації аудіосистеми будь-якого маленького автомобіля.

EISA АВТОМОБІЛЬНА ПРЕМІУМ OEM АУДІОСИСТЕМА 2021-2022

Maserati MC20 with Sonus faber аудиосистема премиум-класса

Maserati MC20 with Sonus faber

Коли компанія Maserati зайнялась пошуками преміальної аудіосистеми для свого спортивного автомобіля MC20, вона, як і належить, звернулася до high-end брендів і зупинила свій вибір на італійській марці Sonus faber, яка повною мірою використала свій досвід налаштування звуку для створення 12-канальної системи, адаптованої до середовища двомісного середньомоторного 3-літрового V6 MC20. Співпраця між компаніями зумовила до оптимального розташування динаміків ще на етапі проєктування, зокрема, основних трисмугових блоків всередині дверей. Драйвери, які працюють від підсилювача класу D потужністю 695 Вт, спільно з налаштованим еквалайзером, функціями тимчасової корекції, стерео і об’ємного звучання створили глибоку та комфортну музичну картину. Це демонстрація потужності, витонченості та швидкості – як власне і сам автомобіль…

EISA Tested by The Experts

Нагороди EISA Awards 2021-2022

ЕКСПЕРТНА ГРУПА HI-FI

EISA ПІДЛОГОВА АКУСТИЧНА СИСТЕМА 2021-2022

Monitor Audio Silver 500 7G

EISA СТЕНДОВА АКУСТИКА 2021-2022

KEF LS50 Meta

EISA БЕЗДРОТОВА ПІДЛОГОВА АКУСТИКА 2021-2022

System Audio Legend 40.2 Silverback

EISA БЕЗДРОТОВА СТЕНДОВА АКУСТИКА 2021-2022

KEF LS50 Wireless II

EISA HIGH-END АКУСТИЧНА СИСТЕМА 2021-2022

Wilson Audio SabrinaX

EISA HI-FI САБВУФЕР 2021-2022

KEF KC62

EISA СТРИМІНГОВИЙ ПІДСИЛЮВАЧ 2021-2022

Cambridge Audio EVO 150

EISA ІНТЕГРАЛЬНИЙ ПІДСИЛЮВАЧ 2021-2022

Rotel Michi X3

EISA ПІДСИЛЮВАЧ ПОТУЖНОСТІ 2021-2022    

NAD C 298

EISA ФОНОКОРЕКТОР 2021-2022

Hegel V10

EISA ЦИФРОВИЙ МУЗИЧНИЙ ПЛЕЄР 2021-2022

Bluesound NODE

EISA HIGH-END МУЗИЧНИЙ ПЛЕЄР 2021-2022

HiFi Rose RS150

EISA ЦИФРОАНАЛОГОВИЙ ПЕРЕТВОРЮВАЧ 2021-2022

Cambridge Audio DacMagic 200M

EISA НАЙКРАЩА ЦІНА/ЯКІСТЬ ПРОГРАВАЧ ВІНІЛУ 2021-2022

Pro-Ject Debut PRO

EISA HIGH-END ПРОГРАВАЧ ВІНІЛУ 2021-2022

Thorens TD 124 DD

EISA КАРТРИДЖ ДЛЯ ПРОГРАВАЧА ВІНІЛУ 2021-2022

Ortofon 2M Black LVB 250

EISA СТЕРЕОСИСТЕМА 2021-2022

Marantz Model 30/SACD 30n

EISA МУЗИЧНА ПЛАТФОРМА ДЛЯ НАВУШНИКІВ 2021-2022

Naim Uniti Atom Headphone Edition

EISA НАВУШНИКИ 2021-2022

Focal Clear Mg

EISA HIGH-END НАВУШНИКИ 2021-2022

T+A Solitaire P-SE

EISA НАЙКРАЩА ЦІНА/ЯКІСТЬ НАВУШНИКИ 2021-2022

Sennheiser HD 560 S

EISA HI-FI АКСЕСУАРИ 2021-2022

Ferrum Hypsos

Спільна з експертною групою «Аудіо для домашнього кінотеатру» нагорода

EISA КОМПАКТНИЙ САБВУФЕР 2021-2022

SVS 3000 Micro

Спільна з експертною групою «Мобільні пристрої» нагорода

EISA БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ 2021-2022

Philips Fidelio L3

EISA НАВУШНИКИ-ВКЛАДКИ  2021-2022

LG TONE Free FP8 (DFP8, UFP8, DFP8W, FP8W, UFP8W, FP8E, TFP8E)

ЕКСПЕРТНА ГРУПА «АУДІО ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ»

EISA СМАРТ САУНДБАР 2021-2022

Denon Home Sound Bar 550

EISA ІННОВАЦІЯ САУНДБАР 2021-2022

LG Eclair QP5 (DQP5, DQP5W, QP5W)

EISA КОМПАКТНИЙ САУНДБАР 2021-2022

JBL Bar 5.0 Multibeam

EISA КРАЩА ПОКУПКА САУНДБАР 2021-2022

TCL TS8132

EISA САУНДБАР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2021-2022

Philips Fidelio B97

EISA КРАЩА ПОКУПКА САБВУФЕР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2021-2022

SVS SB-1000 Pro

EISA КОМПАКТНИЙ САБВУФЕР 2021-2022

SVS 3000 Micro

EISA АКУСТИЧНА СИСТЕМА ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2021-2022

Polk Audio Reserve

EISA РЕСИВЕР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2021-2022

Yamaha RX-V6A

Спільна з експертною групою «Відео для домашнього кінотеатру» нагорода

EISA UHD ПЛЕЄР 2021-2022

Reavon UBR-X200

ЕКСПЕРТНА ГРУПА «ВІДЕО ТА ДИСПЛЕЇ ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ»

EISA 8K ТЕЛЕВІЗОР 2021-2022

LG 75QNED99

EISA КРАЩИЙ ПРЕМІУМ OLED-ТЕЛЕВІЗОР 2021-2022

LG OLED65G1

EISA КРАЩИЙ ІГРОВИЙ ТЕЛЕВІЗОР 2021-2022

LG OLED48C1

EISA СІМЕЙНИЙ ТЕЛЕВІЗОР 2021-2022

Hisense 65U8GQ

EISA КРАЩА ПОКУПКА LCD ТЕЛЕВІЗОР 2021-2022

TCL 55C728 (55C727 & 55C729)

EISA LCD ПРЕМІУМ ТЕЛЕВІЗОР 2021-2022

TCL 65C825 (65C821 & 65C822)

EISA КРАЩИЙ ТЕЛЕВІЗОР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2021-2022

Philips 65OLED936

EISA КРАЩА ПОКУПКА OLED ТЕЛЕВІЗОР 2021-2022

Philips 55OLED806

EISA ПРЕМІУМ ПРОЕКТОР 2021-2022

Samsung The Premiere LSP9T

EISA ПРОЕКТОР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2021-2022

Sony VPL-VW590ES

EISA КРАЩА ПОКУПКА ПРОЕКТОР 2021-2022

XGIMI Horizon Pro

EISA ЛАЗЕРНИЙ КОРОТКОФОКУСНИЙ ПРОЕКТОР 2021-2022

BenQ V7000i/V7050i & ALRS01

ЕКСПЕРТНА ГРУПА «ФОТО»

EISA КАМЕРА РОКУ 2021-2022

Sony Alpha 1

EISA КРАЩА ПОКУПКА КАМЕРА (APS-C) 2021-2022

Fuji X-S10

EISA КРАЩА ПОКУПКА ПОВНОКАДРОВА КАМЕРА 2021-2022

Nikon Z 5

EISA КРАЩА ПОКУПКА ВДОСКОНАЛЕНА КАМЕРА 2021-2022

Nikon Z 6II

EISA ПРЕМІУМ КАМЕРА 2021-2022

Canon EOS R5

EISA ПРОФЕСІЙНА КАМЕРА 2021-2022

Fujifilm GFX 100S

EISA ФОТО/ВІДЕОКАМЕРА 2021-2022

Sony Alpha 7S III

EISA ОБ’ЄКТИВ РОКУ 2021-2022

Tamron 17-70mm F/2.8 Di III-A VC RXD

EISA ШИРОКОКУТНА ЛІНЗА 2021-2022

Sony FE 14mm F1.8 GM

EISA ШИРОКОКУТНИЙ ЗУМ-ОБ’ЄКТИВ 2021-2022

Tamron 11-20mm F/2.8 Di III-A RXD

EISA ШИРОКОКУТНИЙ ЗУМ-ОБ’ЄКТИВ ДЛЯ ПОВНОКАДРОВОЇ КАМЕРИ 2021-2022

Sony FE 12-24mm F2.8 GM

EISA СТАНДАРТНИЙ ОБ’ЄКТИВ РОКУ 2021-2022

Sony FE 50mm F1.2 GM

EISA ТЕЛЕ/ФОТО ЗУМ-ОБ’ЄКТИВ 2021-2022

Tamron 150-500mm F/5-6.7 Di III VC VXD

EISA ПРОФЕСІЙНИЙ ТЕЛЕ/ФОТО ЗУМ-ОБ’ЄКТИВ 2021-2022

Nikon NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S

EISA ПОРТРЕТНИЙ ОБ’ЄКТИВ 2021-2022

Sigma 85mm F1.4 DG DN Art

EISA МАНУАЛЬНИЙ ОБ’ЄКТИВ 2021-2022

Laowa Argus 33mm f/0.95 CF APO

EISA МАКРООБ’ЄКТИВ 2021-2022

Nikon NIKKOR Z MC 50mm f/2.8

EISA ОБ’ЄКТИВ ЦІЛЬОВОГО ПРИЗНАЧЕННЯ 2021-2022

Laowa 15mm f/4.5 Zero-D Shift

EISA ІННОВАЦІЙНИЙ ОБ’ЄКТИВ 2021-2022

Canon RF 100mm F 2.8L Macro IS USM

EISA ФОТОПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ 2021-2022

Zoner Photo Studio X

EISA ВДОСКОНАЛЕНЕ ФОТОПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ 2021-2022

DxO PureRAW

EISA ФОТОСЕРВІС 2021-2022

CEWE Photoworld

EISA ФОТОПРИНТЕР 2021-2022

Epson SureColor SC-P700

Спільна з експертною групою «Мобільні пристрої» нагорода

EISA МУЛЬТИМЕДІЙНИЙ СМАРТФОН 2021-2022

Sony Xperia 1 III

EISA РОЗШИРЕНИЙ СМАРТФОН 2021-2022

OPPO Find X3 Pro

ЕКСПЕРТНА ГРУПА «МОБІЛЬНІ ПРИСТРОЇ»

EISA МУЛЬТИМЕДІЙНИЙ СМАРТФОН 2021-2022

Sony Xperia 1 III

EISA ВДОСКОНАЛЕНИЙ СМАРТФОН 2021-2022

OPPO Find X3 Pro

EISA НАЙКРАЩИЙ СМАРТФОН 2021-2022

Apple iPhone 12 Pro Max

EISA СМАРТФОН-РОЗКЛАДАЧКА 2021-2022

Huawei Mate X2

EISA КРАЩА ПОКУПКА СМАРТФОН 2021-2022

TCL 20 Pro 5G

EISA БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ 2021-2022

Philips Fidelio L3

EISA НАВУШНИКИ-ВКЛАДКИ 2021-2022

LG TONE Free FP8 (DFP8, UFP8, DFP8W, FP8W, UFP8W, FP8E, TFP8E)

EISA МОБІЛЬНИЙ ГУЧНОМОВЕЦЬ 2021-2022

We. by Loewe We. HEAR 2

EISA СМАРТ ГОДИННИК 2021-2022

Huawei Watch 3 Pro

ЕКСПЕРТНА ГРУПА «МУЛЬТИМЕДІА В АВТО»

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ ГОЛОВНИЙ ПРИСТРІЙ 2021-2022

Kenwood DMX8020DABS

EISA АВТОМОБІЛЬНА ІННОВАЦІЯ 2021-2022

Audiotec Fischer Conductor

EISA АВТОМОБІЛЬНА АКУСТИЧНА СЕРІЯ 2021-2022

Ground Zero Uranium SQ series

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ ЗВУКОВИЙ ПРОЦЕСОР 2021-2022

ESX D68SP

EISA АВТОМОБІЛЬНА АКУСТИЧНА СИСТЕМА 2021-2022

Eton ONYX 16, ONYX 80, ONYX 28

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ ПІДСИЛЮВАЧ З ПРОЦЕСОРОМ 2021-2022

Match UP 10DSP

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ КОМПОНЕНТ ДЛЯ КЕМПЕРІВ ТА ВЕНІВ 2021-2022

Alpine Adventure Audio

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ КОМПАКТНИЙ САБВУФЕР 2021-2022

Pioneer TS-WX010A

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ ЗАСІБ ІНТЕГРАЦІЇ 2021-2022

Zenec Z-E2055

EISA АВТОМОБІЛЬНА ПРЕМІУМ OEM АУДІОСИСТЕМА 2021-2022

Maserati MC20 with Sonus faber

Перелік країн-членів EISA

станом на 11.08.2021

  1. 12 Voltios Car Audio & Technology, Spain
  2. A3/AvtoZvuk, Russia
  3. ACS AudioCarStereo, Italy
  4. Amateur Photographer, UK
  5. AOD, Denmark
  6. Audio & Cinema em Casa, Portugal
  7. Audio Accessory, Japan
  8. Audio, Germany
  9. Audio, Poland
  10. AUDIOreview, Italy
  11. Audiotechnique, Hong Kong
  12. Australian Hi-Fi, Australia
  13. Australian InCar, Australia
  14. AutoSound Technical Magazine, Finland
  15. AV Magazine, Italy
  16. BORZENKOV, Russia
  17. Bug, Croatia
  18. Car&HiFi, Germany
  19. Computer Totaal, Netherlands
  20. Digital Video HT, Italy
  21. Focus Numérique, France
  22. Focus, Netherlands
  23. Fotografi, Norway
  24. Foto-Kurier, Poland
  25. Fotomag, Norway
  26. FotoMagazin, Germany
  27. FOTOobjektiv, Austria
  28. Fotosidan Magasin, Sweden
  29. FotoVideo Magazin, Hungary
  30. FotoVideo, Czech
  31. FWD Magazine, Belgium
  32. HDTVPolska.com, Poland
  33. Heimkino, Germany
  34. HemmaBio, Sweden
  35. HiComm, Bulgaria
  36. HiFi & Musik, Sweden
  37. Hi-Fi News, UK
  38. Hifi Test TV Video, Germany
  39. Hi-Files, Serbia
  40. Hifimaailma, Finland
  41. Home Cinema Choice, UK
  42. HVT, Netherlands
  43. Kamera-lehti, Finland
  44. Les Années Laser, France
  45. ON OFF, Spain
  46. PhotoNet, Greece
  47. Shutterbug, USA
  48. Smart Photography, India
  49. Sound & Vision, USA
  50. Sound Vision (Hxos), Greece
  51. Sound+Image, Australia
  52. SoundStage! Hi-Fi, Canada
  53. Stereo & Video, Czech
  54. Stereo, Germany
  55. Stereo, Video & Multimedia, Ukraine
  56. Stereo+, Norway
  57. Stereophile, USA
  58. Sztereó Sound&Vision, Hungary
  59. touchIT, Slovakia
  60. Tutti Fotografi, Italy

Всього 60 членів із 29 країн з усього Світу

Автор публикации

не в сети 7 часов

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1050Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий