EISA

EISA AWARDS 2022-2023

EISA AWARDS 2022-2023

EISA Awards 2022-2023. Тектонічні зсуви

Рік 2022-й відзначився подіями світового масштабу. Перш за все – війна в Україні, яка почалася 24 лютого подібно до Другої світової, – під ранок. Приблизно 25 років тому назад мій колега по бізнесу та випускник Єльського університету (штат Коннектикут, США) за фахом «Радянська зброя часів Другої світової» з алкогольним ім’ям John Walker дуже впевнено казав мені, що будь-який конфлікт на Європейському континенті в наші часи неможливий. Напевно, він виходив з того, що РФ на той час виглядала доволі слабкою та мала всі шанси стати демократичною державою: остання (радянська) імперія, вважав він, вже ніколи не відновиться, Європа – і так демократична, а колишні республіки та сателіти почали розбудову сучасних прогресивних країн. EISA Awards 2022-2023

Ще варто згадати про вісник Бундесвера, який щорічно сповіщав про скорочення своєї зброї. Отже, склалася система стримування і противаг, яка унеможливлювала вирішення конфліктів у воєнний спосіб. І більшість цивілізованих народів переконали себе в цьому … .

Менше з тим, не сталося, як гадалося. Американський відмінник навчання глибоко помилився. Північний сусід вирішив відзначитися поверненням за 100 років до імперії. У 1922 році було створено Радянський Союз і його відновлення у цьому році було би найкращим подарунком його лідера самому собі. Просто в тій країні було прийнято щось створювати до якихось подій – до дня перемоги, до жовтневого перевороту, до дня солідарності «трудящіхся» тощо. А тут ще й 70-річчя царя.

Кожному, хто хоч трохи знає та поважає історію, відомо, що сталося з імперіями (Римська, Олександра Македонського, Британська, Австро-Угорська тощо) – так неминуче стане і з Росією. Ми ж повернемося до другої події – події в царині аудіо-відео – це 40 років заснування EISA.

За цей період асоціація, яка мала злети та падіння, фінансові та організаційні труднощі, як і весь світ, увійшла в пандемічний період, на сьогодні виглядає потужніше, ніж будь-коли, – впевненою, фінансово незалежною, авторитетною та поважною. Китайці розглядають будь-яку кризу як шанс для змін, як нові можливості, що відкриваються саме в цей час. Так сталося і з EISA, яка з європейської нещодавно (в історичному вимірі) перетворилася на міжнародну, тобто не тільки журнали з інших континентів долучилися до співпраці, але й виробники з Америки та Азії визнали нас та пішли на співпрацю.

За останні кілька років організація праці експертних груп в умовах пандемії, яка в США та країнах Європи не вважається закінченою, не змінилася – дистанційне обговорення в ZOOM, Skyрe, web-конференції та презентації. Звісно, підґрунтям для визначення кращих зразків техніки з самого початку існування організації є тести зразків від виробників. Як і в минулі часи, вони надавали краще з того, що могли створити, а експертні групи EISA обирали найкраще з кращого. Таким чином, ми й підійшли до головного.

Знайомтеся з результатами цього відбору та річної праці величезного колективу головних редакторів, видавців, інженерів, конструкторів, дизайнерів, художників з усього світу.

ЕКСПЕРТНА ГРУПА «АУДІО ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ»

EISA ПРОЦЕСОР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2022-2023

Anthem AVM 90

Anthem AVM 90

У цьому флагманському процесорі для домашнього кінотеатру Anthem поєднав найсучасніші  комутаційні можливості та глибоке калібрування з чітким, захоплюючим і тонально збалансованим виконанням. Завдяки 19 балансним XLR-виходам, в тому числі чотирьом незалежним LFE для підʼєднання до підсилювачів потужності MCA від Anthem, AVM 90 може бути задіяним в кінозалах з великою кількістю акустики. З входами/виходами HDMI 2.1, які підтримують відео 4K/120 Гц і динамічний HDR, він також здатний відтворювати всі сучасні на сьогодні формати. Застосовуючи платформу корекції приміщення ARC Genesis від Anthem для точного налаштування своєї системи, ви будете вражені продуктивністю, яка демонструє деталізацію, точну локалізацію ефектів і бездоганну інтеграцію басів.

EISA HIGH-END САУНДБАР 2022-2023

Devialet Dione

Devialet Dione

Завдяки своїй дебютній звуковій панелі Devialet забезпечує автентичне високоякісне звучання домашнього кінотеатру. Виконана Devialet Dione в стильному корпусі, який приховує низку інновацій, головними з яких є запатентована технологія підсилення ADH і програма, яка аналізує відповідність сигналу на виході динаміка з сигналом на вході (SAM). Застосування цих інновацій забезпечує як відчутну потужність, так і ретельний контроль над вісьмома незалежними басовими блоками Dione. Сприйняття посилять широкодіапазонні випромінювачі для об’ємного звучання Dolby Atmos, а також не схожий на інші сферичної форми центральний канал Orb, який обертається, щоб точно спрямувати звук, коли саундбар закріплено на стіні. Під час використання Dione вражає своєю врівноваженістю низьких тонів, чуттєвою атмосферою та ненавʼязливим детальним відтворенням. Варто лише один раз почути, щоб закохатися.

EISA АВ-РЕСИВЕР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2022-2023

Denon AVR-X1700H

Denon AVR-X1700H

Семиканальний АВ-ресивер початкового рівня з Dolby Atmos і декодуванням DTS:X, Denon AVR-X1700H заслужив статус найкращого в своєму класі завдяки сучасним можливостям підключення, надійному використанню та, без сумніву, звуковій продуктивності. Цей недорогий ресивер якнайкраще відповідає очікуванням від прослуховування багатоканальних міксів, звучить енергійно та динамічно, а його тріо HDMI 2.1 входів з підтримкою розширених форматів відео з консолей наступного покоління робить його бажаним доповненням до ігрових приставок. Додайте до цього систему мультирум HEOS, потокову передачу через Bluetooth-мережу (включно з відтворенням файлів високої роздільної здатності) і сумісність із голосовими помічниками, і AVR-X1700H стане найкращим у співвідношенні ціни та якості.

EISA КОМПАКТНИЙ САУНДБАР 2022-2023

Polk Audio MagniFi Mini AX

Polk Audio MagniFi Mini AX

Мета компактного сабвуфера — створити суттєво більше вражень від прослуховування, ніж очікуються, — цей фокус від Polk система MagniFi Mini AX виконує досить самовпевнено. Сама звукова панель шириною 30 см разом із бездротовим партнерським сабвуфером створює детальне повнодіапазонне звукове поле із позиціонуванням ефектів, які забезпечуються запатентованою технологією Stereo Dimensional Array (SDA) від Polk. Функціональні можливості і комунікативні здібності системи однаково привабливі. Підключення відбувається як через HDMI eARC, так і через Wi-Fi та Bluetooth, а налаштування користувача передбачає режим для підвищення чіткості та виокремлення діалогів з виділеного центрального каналу. За умов браку життєвого простору MagniFi Mini AX має зайняти верхню позицію в вашому списку бажань.

EISA ПІДСИЛЮВАЧ ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2022-2023

Trinnov Amplitude16

Trinnov Amplitude16

Оскільки сучасні звукові формати фільмів вимагають більшу кількість гучномовців, відповідно зростають вимоги до потужності в системах домашнього кінотеатру високого класу. Amplitude16 Trinnov відповідає цим вимогам завдяки 16 каналам потужністю 200 Вт/на канал при 8 Ом у суцільнометалевому корпусі рекового розміру та доволі привабливому дизайну. Два восьмиканальних модулі класу D, розроблені у співпраці з фахівцями ICEPower, живляться від незалежних джерел, що у підсумку забезпечує дивовижну динамічну продуктивність. На практиці Amplitude16 поєднує контрольовані глибокі баси без надриву та з чистотою тону. Ця потужна, здатна отримати максимум від будь-якої акустики high-end система є вдалим поповненням парку Trinnov.

EISA САБВУФЕР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2022-2023

Perlisten D215s

Perlisten D215s

Флагманський сабвуфер Perlisten D215s, створений для забезпечення еталонної продуктивності у великому кінотеатрі і сертифікований THX Dominus, звучить так само цілеспрямовано та потужно, як і виглядає. В ньому використані два виготовлені на замовлення 15-дюймові НЧ-динаміки в конфігурації примусової компенсації для гасіння зайвої вібрації, які приводяться в рух каскадом підсилення в 3000 Вт. Тому, напевно, не буде дивом почути глибокий та вражаючий бас. Що, мабуть, більш примітно, так це контроль і точність, які він привносить у звукові мікси фільмів і музичний матеріал, а це риси, які свідчать про якість конструкції корпусу та наявність вдосконаленого DSP. Параметричний еквалайзер та інші налаштування через мобільні застосунки, комплексні підключення та інтелектуальний кольоровий сенсорний екран є ще додатковими причинами обожнювати цей басовий преміум-бренд.

EISA КРАЩА ПОКУПКА САУНДБАР 2022-2023

TCL C935U

TCL C935U

Саме тоді, коли вам здається, що таланти цієї звукової панелі вичерпані до кінця, зʼясовується, що вона здатна на більше. До складу C935U входить бездротовий сабвуфер і власне звукова панель з динаміками висоти для Dolby Atmos і DTS:X. Додайте технологію Ray-Danz від TCL і C935U стане чудовим виконавцем із звуковими міксами до фільмів і ТБ. Баси повновісні, діалоги міцні, а ефекти мають відчутний вплив. Комутація також найкраща у своєму класі завдяки протоколу HDMI eARC, що спрощує взаємодію між сумісним обладнанням. Додаткові можливості звукової панелі включають потокову передачу AirPlay, Chromecast і DTS Play-Fi, 4K Dolby Vision, програмне автоматичне калібрування, а також необхідні налаштування еквалайзера та попередні звукові налаштування. Навіть пульт дистанційного керування з LCD-дисплеєм виглядає інноваційним.

EISA РІШЕННЯ ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2022-2023

Loewe klang system

Loewe klang system

Лідером у лінійці звукових панелей Loewe є klang bar5mr і sub5 – система звукової панелі преміум-класу з підтримкою Dolby Atmos і DTS:X, яка призначена для роботи в партнерстві з телевізорами діагоналлю 55 дюймів і вище. Вдалий підбір динаміків забезпечує природній і масштабований 5.1.2-канальний звук, а звукове поле можна розширити за допомогою будь-якої мультирумної/потокової колонки Loewe klang mr для повного занурення в 7.1.2-канальне звучання. Вся серія вирізняється першокласною якістю виготовлення та стилем, звук насичений, привабливий і надзвичайно детальний. Підхід Loewe до комунікативних здібностей заслуговує на відзнаку – варіанти Wi-Fi включають DTS Play-Fi, Apple AirPlay і Google Home, що дозволяє легко відтворювати через систему домашнього кінотетру ще й музику.

EISA КОМПЛЕКСНИЙ САУНДБАР 2022-2023

Philips Fidelio FB1

Philips Fidelio FB1

Перлиною в короні лінійки Philips Fidelio є FB1, багатофункціональна звукова панель, яка забезпечує фантастично далекосяжну продуктивність лише з однієї коробки. Низькі частоти виокремлені, два вбудованих сабвуфера демонструють потужність, рівновагу та глибину, які зазвичай очікуються від зовнішнього сабвуфера, а окремі для каналів LCR масиви випромінювачів класно відтворюють діалоги та оброблені ефекти. 3D-аудіо – Dolby Atmos, DTS:X – реалізується через спрямовані вгору динаміки звукової панелі, які, крім того, ще й підсвічуються. Загалом звучання FB1 відрізняється плавністю і артикуляцією, і це також впливає на манеру відтворення музики. Справді гнучка модульна звукова система.

EISA САУНДБАР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2022-2023

Hisense U5120GW

Hisense U5120GW

Спробуйте відтворити відповідний контент в Dolby Atmos або DTS:X на топовій звуковій панелі від Hisense і її таланти стануть захоплююче очевидними. Завдяки 5.1.2-канальній конфігурації, до складу якої входять двосмугові масиви для лівого, правого та центрального каналів, а також бездротовий сабвуфер із потужним 8-дюймовим випромінювачем, U5120GW легко передає динаміку, вагомість та огортаючу природу саундтреків до фільмів. Він створює масштабні враження від прослуховування, що аж ніяк не співставляється з його стрункою зовнішністю та невибагливістю до розміщення. Його кінематографічна продуктивність досягається завдяки наявним режимам прослуховування та налаштуванням еквалайзера, а також широким набором з’єднань, включно з входами HDMI та підтримкою 4K HDR для програвачів вінілу та консолей, eARC для підключення до телевізора та Bluetooth для потокової передачі музики.

СПІЛЬНА НАГОРОДА З ЕКСПЕРТНОЮ ГРУПОЮ HI-FI

EISA ПІДСИЛЮВАЧ ПОТУЖНОСТІ 2022-2023

Primare A35.8

Primare A35.8

Флагманський підсилювач Primare серії 35, створений як для мультиканального аудіо, так і для світу hi-fi, розширює кількість каналів потужного динамічного підсилення Hypex Ncore до восьми, з подальшою пропозицією користувачеві самому вирішувати, в якому з варіантів їх задіяти. Для домашнього кінотеатру A35.8 може подавати вихідний сигнал на масив випромінювачів об’ємного звучання або ж для подвійного підсилення фронтальної акустики LCR; двоканальна система у мостовому режимі забезпечує феноменальну потужність і охоплення, а всі вісім каналів підсилення одночасно можна задіяти для роботи з динаміками із розділеним кросовером. Це гнучкий, інноваційний підсилювач у стильному, стриманому корпусі, типовому для бренду, і звучанням, яке підкорює.

СПІЛЬНА НАГОРОДА З ЕКСПЕРТНОЮ ГРУПОЮ HI-FI

EISA АКУСТИЧНА СЕРІЯ 2022-2023

Perlisten S Series

Perlisten S Series

Perlisten здійснив прорив у світі hi-fi зі своєю дебютною референсною серією S гучномовців, яка включає п’ять моделей. Основою бездоганної якості звуку серії є запатентований Perlisten масив динаміків Directivity Pattern Control (DPC), до якого входять твітери з берилієвими куполами та вдосконалені НЧ/СЧ-динаміки з дифузорами з тонкошарового вуглецевого волокна. Для всіх динаміків, від топової підлогової S7t і до акустики центрального каналу, монітору та колонок висотного/оточуючого звуку, DPC від Perlisten забезпечує винятковий рівень деталізації та нюансів у фільмах і музиці. Все це підкріплюється солідними низькими частотами басових драйверів. Неабиякий зовнішній вигляд та якість складення робить цю серію доволі виграшною.

СПІЛЬНА НАГОРОДА З ЕКСПЕРТНОЮ ГРУППОЮ «ВІДЕО ТА ДИСПЛЕЇ ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ»

EISA МЕДІАПРОГРАВАЧ 2022-23

Zidoo NEO S

Zidoo Neo S

Незалежно від того, чи використовуєте ви Neo S як медіасервер 4K або як музичний плеєр чи підсилювач для навушників, його успіх залежить від оптимізації кожного компонента та уваги до деталей. Завдяки корпусу з алюмінієвого сплаву, OLED-екрану, розташованому на передній панелі, та роз’ємам, включно з цифровими входами, небалансними/балансними аудіовиходами і двома роз’ємами для навушників, один з яких балансний 4,4-мм, цей медіапрогравач виглядає як продукт преміум-класу. При підключенні до мережі NEO S може додавати файли до власної бібліотечної системи (SSD), яка керується мобільним застосунком, і відтворювати їх через HDMI на телевізори із сумісністю з 4K HDR, HDR10+ і Dolby Vision. Музика в якості 768 кГц/32 біт PCM, DSD512, Bluetooth у форматі LDAC і aptX роблять NEO S дійсно універсальним інструментом для відтворення медіа.

ЕКСПЕРТНА ГРУПА “МУЛЬТИМЕДІА В АВТО”

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ ПІДСИЛЮВАЧ 2022-2023

HELIX P SIX DSP ULTIMATE

HELIX P SIX DSP ULTIMATE

Шукаєте високоякісний і потужний підсилювач «все-в-одному» для керування та точного налаштування будь-якої автомобільної аудіосистеми? Helix P SIX DSP ULTIMATE – це 6-канальний підсилювач з вбудованим 12-канальним цифровим процесором. Модель має сучасний дизайн і є ідеальним вибором для тих поціновувачів hi-fi, які шукають комплексне рішення для роботи як з OEM-системами, так і з системами вторинного ринку. Завдяки основній перевазі підсилювачів класу D, а саме їх енергоефективності, і спеціальному блоку живлення від Helix, пристрій має потужність 120 Вт/4 Ом і 230 Вт/2 Ом. Функції цифрової обробки сигналів і перетворення – найкращі в цьому класі, тому підсилювачі класу D є найбільш бажаними на сучасному ринку.

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ ЗВУКОВИЙ ПРОЦЕСОР 2022-2023

ESX QL812SP

ESX QL812SP

Цифрова обробка звуку – це більше, аніж просто додаткова функція, якщо йдеться про найкращі автомобільні hi-fi системи. ESX QL812SP – тому приклад. Ця гнучка в налаштуваннях 12-канальна модель оснащена передовими технологіями, має 32-бітну обробку звуку завдяки подвійним чіпам ADAU1452 від Analog Devices і 32-бітному конвертеру сигналу AKM Velvet Sound. Все це реалізує підтримку 31-смугового еквалайзера, який на додаток до численних функцій забезпечує для всіх 12 каналів виняткову якість звуку. Експертний режим робить можливим одночасно групувати канали і обробляти стерео для досягнення ідеальної сцени. Сумісність з Bluetooth 5.0 забезпечує найкращу якість потокового аудіо та можливості програмування через Android app. В поєднанні з ціною цей звуковий процесор є непереможним!

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ ПРЕМІУМ АПГРЕЙД 2022-2023

Audison AF M12.14 bit

Audison AF M12.14 bit

Покупці автомобілів преміум-класу, природно, очікують на звукову систему також класу high-end, хоча інколи це може бути і не так. Тоді зверніть увагу на Audison AF M12.14 bit. Це компактний пристрій «все-в-одному» преміум-класу, до складу якого входить вдосконалений DSP ADAU1467 Analog Devices. Процес дееквалізації у поєднанні з можливостями de-Time і de-Phase обробками передбачає відновлення звуку, що надходить від аудіосистеми автомобіля. Потім звук калібрується відповідно до ОЕМ-системи чи динаміків вторинного ринку і підсилюється до 12 x 60 Вт за допомогою підсилювача класу D, побудованого на повністю мостовій схемі, що дає змогу збільшити потужність вдвічі. Основний DSP контролюється потужною програмною платформою нового покоління Audison Drive. Загалом, AF M12.14 bit — це блискуче сконструйоване та вражаюче оновлення звукової системи.

EISA ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ DSP ДЛЯ АВТО 2022-2023

DSP PC-Tool 5 by Audiotec Fischer

DSP PC-Tool 5 by Audiotec Fischer

У цифровому світі сигнальними процесорами керує програмне забезпечення і, як у випадку з комп’ютерами, програмне забезпечення DSP також повинно мати оновлення для покращення продуктивності та впровадження нових функцій. DSP PC-Tool 5 працює з усіма поточними автономними DSP-пристроями і підсилювачами з DSP від Audiotec Fischer, у т. ч. Helix, Brax і Match, для аналізу, вимірювання та обробки сигналу. Простота у використанні також має важливе значення – функція програмного забезпечення TuneEQ автоматично налаштовує еквалайзер на бажані опорні криві, а з функцією ATM обчислюються необхідні значення затримок. Інтерфейс Audiotec Fischer інтуїтивно зрозумілий. І нарешті найприємніше – програмне забезпечення безкоштовне…

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ АУДІОКОМПОНЕНТ ДЛЯ КЕМПЕРІВ 2022-2023

Eton UG FIAT SUB 6A

Eton UG FIAT SUB 6A

Чим довша поїздка, тим більше ви цінуєте високоякісну аудіосистему, особливо коли любите подорожувати у кемпері з комфортом. Щонайменше це означає наявність якісних динаміків, але для потужного, детального відтворення низьких частот бажано також мати окремий сабвуфер. UG FIAT SUB 6A від Eton – це цільове рішення: дуже компактний, простий в установці активний сабвуфер для Fiat Ducato 8 і подібних моделей. Розташований в нижній частині приладової панелі, безпосередньо під підстаканниками, цей сабвуфер хоча і непомітний, але завжди нагадає про себе – 6,5-дюймовий низькочастотний динамік Eton у герметичному корпусі з підсилювачем потужністю 100 Вт створює могутні баси з граничними нижніми частотами 50 Гц.

EISA АВТОМОБІЛЬНА ОЕМ ПРЕМІУМ АУДІОСИСТЕМА 2022-2023

Maserati Grecale with Sonus faber High Premium Audio System

Maserati Grecale with Sonus faber High Premium Audio System

Новий Grecale від Maserati є одним із найкращих і найстильніших позашляховиків на ринку, і в автомобілі, де досконалість є стандартом, відтворення звуку має бути відповідним – саме це стало можливим завдяки співпраці з італійським брендом високоякісної акустики Sonus faber. Аудіосистема преміум-класу Grecale містить 21 динамік, включно з високочастотниками із шовковим куполом, які приводяться в рух від підсилювача класу D з двома DSP потужністю 1285 Вт. Заводські налаштування, Reference та Extrema, а також можливість об’ємного 3D-звуку дозволяють власнику слухати музику відповідно до своїх вподобань, а застосунок Sonus faber до інформаційно-розважальної системи автомобіля слугує для інтуїтивно зрозумілого керування. Результат – музика в дорозі на найвищому рівні.

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ САБВУФЕР 2022-2023

Hertz MPS 250 S2

Hertz MPS 250 S2/S4

Досягти чудових басів у невеликому обʼємі є мрією багатьох шанувальників автомобільного hi-fi, і це також суть Hertz MPS 250 S2/S4. Цей 10-дюймовий сабвуфер з імпедансом 2/4 Ом здатний на потужне, глибоке та точне виконання в ультракомпактних корпусах (лише від 14-літрового герметичного корпусу). Зменшення профілю до 82,6 мм стало можливим завдяки точно визначеним параметрам, шестишаровій звуковій котушці, технології AIR (Air Intercooling Revolution), структурі магніту, змодельованій FEA-методом, і великій екскурсії конуса. Під час роботи цей сабвуфер демонструє надзвичайну потужність і розширений басовий відгук, додаючи тим самим ще більше привабливості одному з кращих продуктів від Hertz.

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ ВІДЕОРЕЄСТРАТОР 2022-2023

Nextbase 622GW

Nextbase 622GW

622GW є доказом того, що якісний відеореєстратор може робити набагато більше, ніж просто записувати відео. Ця топова модель Nextbase з традиційною функцією зйомки чітких зображень із роздільною здатністю 4K підсилена стабілізатором зображення для забезпечення чудової деталізації, екстремальним режимом для оптимальної роботи в несприятливих погодних умовах і покращеним баченням для нічного запису в умовах слабкого освітлення. Ба більше – вдосконалений за допомогою додаткової задньої камери моніторинг забезпечує душевний спокій, коли автомобіль припарковано. Пристрій включає функцію автоматичного екстреного виклику та вперше в світі реалізовану на цій моделі систему «what3words», яка визначає місцезнаходження автомобіля з точністю до трьох метрів. Багатофункціональний і недорогий Nextbase 622GW – це набагато більше, ніж просто відеореєстратор.

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ HIGH-END КОМПОНЕНТ 2022-2023

Ground Zero GZ ULTRA A-2

Ground Zero GZ ULTRA A-2

Компанія Ground Zero позиціонує GZ ULTRA A-2 як найкращий в класі high-end безкомпромісний автомобільний аудіокомпонент. Двоканальний моноблочний підсилювач класу AB для ентузіастів hi-fi, яким потрібно найкраще відтворення звуку, створений із високоякісних компонентів у максимально мінімалістичний спосіб – навіть потенціометри були замінені на постійні резистори. Преміальні функції охоплюють регулювання напруги зміщення bias для покращення вихідних парамерів і опціональне водяне охолодження для підтримки оптимальної температури. Звук GZ ULTRA A-2 настільки нейтральний, відкритий та ідеально збалансований, що музика звучить дуже яскраво. Завдяки великій потужності, це справді підсилювач, який заслуговує позначки «висококласний».

EISA АВТОМОБІЛЬНА АКУСТИЧНА СИСТЕМА 2022–2023

Ground Zero GZ ULTRA T-30 GZ ULTRA K-165

Ground Zero GZ ULTRA T-30 + GZ ULTRA K-165

GZ ULTRA T-30 і GZ ULTRA K-165 – це два флагманські динаміки від Ground Zero, які ідеально поєднуються, утворюючи окрему безкомпромісну двосмугову акустичну систему. Високі частоти до 26 кГц сприймаються 30-мм текстильним твітером з надширокою смугою пропускання (до 1 кГц) і надзвичайно низькими спотвореннями. СЧ/НЧ-динамік GZ ULTRA K-165 має конструкцію референсного рівня і складається з легкого карбон-флісового сендвіч-дифузора, потужного і точного неодимового магніту і виясокоякісної алюмінієвої корзини. Звук живий і захоплюючий, з дуже високою точністю і сильним емоційним впливом – це найкращі компонентні динаміки, коли головним є музика.

Нагороди EISA Awards 2022-2023

ЕКСПЕРТНА ГРУПА “ФОТО”

EISA КАМЕРА РОКУ 2022-2023

Nikon Z 9

EISA КАМЕРА MICRO 4:3 ФОРМАТА 2022-23

OM System OM-1

EISA APS-C КАМЕРА 2022-2023

Canon EOS R7

EISA ПОВНОКАДРОВА КАМЕРА 2022-2023

Sony Alpha 7 IV

EISA КРАЩА ПОКУПКА КАМЕРА 2022-2023

Fujifilm X-T30 II

EISA ПРОФЕСІЙНА КАМЕРА 2022-2023

Canon EOS R3

EISA БЛОГГЕРСЬКА КАМЕРА 2022-2023

Sony ZV-E10

EISA ФОТО/ВІДЕО КАМЕРА 2022-2023

Panasonic Lumix DC-GH6

EISA ОБ’ЄКТИВ РОКУ 2022-2023

Sony FE 24-70mm F2.8 GM II

EISA МАКРООБ’ЄКТИВ 2022-2023

Nikon NIKKOR Z MC 105mm F2.8 VR S

EISA МАНУАЛЬНИЙ ОБ’ЄКТИВ РОКУ 2022-2023

Laowa 90mm f/2.8 2x Ultra-Macro APO

EISA ФОТО/ВІДЕО ШИРОКОКУТНИЙ ЗУМ-ОБ’ЄКТИВ 2022-2023

Sony FE PZ 16-35mm F4 G

EISA ФОТО/ВІДЕООБ’ЄКТИВ 2022-2023

Panasonic Leica DG Vario-Summilux 25-50mm F1.7 ASPH

EISA ПРОФЕСІЙНИЙ ТЕЛЕОБ’ЄКТИВ 2022-2023

Nikon NIKKOR Z 400mm F2.8 TC VR S

EISA СТАНДАРТНИЙ ОБ’ЄКТИВ 2022-2023

Fujifilm XF 33mm F1.4 R LM WR

EISA СТАНДАРТНИЙ ЗУМ-ОБ’ЄКТИВ 2022-2023

Tamron 28-75mm F2.8 Di III VXD G2

EISA СУПЕРЗУМ-ОБ’ЄКТИВ 2022-2023

SIGMA 150-600mm F5-6.3 DG DN OS | Sports

EISA ТЕЛЕОБ’ЄКТИВ 2022-2023

Nikon NIKKOR Z 800mm F6.3 VR S

EISA ЗУМ-ТЕЛЕОБ’ЄКТИВ 2022-2023

Sony FE 70-200mm F2.8 GM OSS II

EISA ПОДОРОЖНІЙ ЗУМ-ОБ’ЄКТИВ 2022-2023

Tamron 18-300mm F3.5-6.3 Di III-A VC VXD

EISA ШИРОКОКУТНИЙ ЗУМ-ОБ’ЄКТИВ 2022-2023

SIGMA 20mm F2 DG DN | Contemporary

EISA ЗУМ-ОБ’ЄКТИВ 2022-2023

Tamron 35-150mm F2-2.8 Di III VXD

СПІЛЬНА НАГОРОДА З ЕКСПЕРТНОЮ ГРУППОЮ “МОБІЛЬНІ ПРИСТРОЇ”

EISA МУЛЬТИМЕДІЙНИЙ СМАРТФОН 2022-2023

Sony Xperia 1 IV

ЕКСПЕРТНА ГРУПА HI-FI

EISA ПІДЛОГОВА АКУСТИЧНА СИСТЕМА 2022-2023

Paradigm Founder 120H

EISA БЕЗДРОТОВА ПІДЛОГОВА АКУСТИЧНА СИСТЕМА 2022-2023

KEF LS60 Wireless

EISA БЕЗДРОТОВА НАСТІННА АКУСТИЧНА СИСТЕМА 2022-2023

System Audio legend 7.2 silverback

EISA УНІВЕРСАЛЬНА АКУСТИЧНА СИСТЕМА 2022-2023

Sonus faber Omnia

EISA HIGH-END СТЕРЕОСИСТЕМА 2022-2023

MOON Voice 22 & ACE

EISA НАЙКРАЩА БЕЗДРОТОВА АКУСТИКА 2022-2023

SVS Prime Wireless Pro Powered Speakers

EISA КОМПЛЕКТ ДЛЯ НАВУШНИКІВ 2022-2023

EarMen CH-Amp/Tradutto & Staccato

EISA ПОТОКОВИЙ ПІДСИЛЮВАЧ 2022-2023

Roksan Attessa Streaming Amplifier

EISA СМАРТ ПІДСИЛЮВАЧ 2022-2023

Marantz Model 40n

EISA НАЙКРАЩА СТЕРЕОСИСТЕМА 2022-2023

Denon PMA-900HNE & DCD-900NE

EISA СТЕРЕОСИСТЕМА 2022-2023

Rotel RA-6000 & DT-6000

EISA ВІНІЛОВА СИСТЕМА 2022-2023

Pro-Ject X2 B & Phono Box S3 B

EISA ПРОГРАВАЧ ВІНІЛУ 2022-2023

Thorens TD 1500

EISA НАЙКРАЩИЙ ПРОГРАВАЧ ВІНІЛУ 2022-2023

Argon Audio TT-4

EISA ЦАП 2022-2023

Musical Fidelity M6x DAC

EISA ПОТОКОВИЙ ПРОГРАВАЧ 2022-2023

Primare NP5 Prisma MK2

EISA ПІДСИЛЮВАЧ ДЛЯ НАВУШНИКІВ 2022-2023

Ferrum Audio OOR

EISA HIGH-END НАВУШНИКИ 2022-2023

Meze Audio Elite

СПІЛЬНА НАГОРОДА З ЕКСПЕРТНОЮ ГРУППОЮ “АУДІО ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ”

EISA ПІДСИЛЮВАЧ ПОТУЖНОСТІ 2022-2023

Primare A35.8

СПІЛЬНА НАГОРОДА З ЕКСПЕРТНОЮ ГРУППОЮ “МОБІЛЬНІ ПРИСТРОЇ”

EISA ПОРТАТИВНИЙ ЦАП 2022-2023

iFi Audio xDSD Gryphon

СПІЛЬНА НАГОРОДА З ЕКСПЕРТНОЮ ГРУППОЮ “АУДІО ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ”

EISA АКУСТИЧНА СЕРІЯ 2022-2023

Perlisten S Series

ЕКСПЕРТНА ГРУПА “АУДІО ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ”

EISA КОМПАКТНИЙ САУНДБАР 2022-2023

Polk Audio MagniFi Mini AX

EISA HIGH-END САУНДБАР 2022-2023

Devialet Dione

EISA КРАЩА ПОКУПКА САУНДБАР 2022-2023

TCL C935U

EISA РІШЕННЯ ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2022-2023

Loewe klang system

EISA КРАЩА ПОКУПКА САУНДБАР 2022-2023

Philips Fidelio FB1

EISA ІНТЕГРАЛЬНИЙ САУНДБАР 2022-2023

Hisense U5120GW

EISA ПРОЦЕСОР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2022-2023

Anthem AVM 90

EISA ПІДСИЛЮВАЧ ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2022-2023

Trinnov Amplitude16

EISA АВ-РЕСИВЕР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2022-2023

Denon AVR-X1700H

EISA САБВУФЕР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2022-2023

Perlisten D215s

СПІЛЬНА НАГОРОДА З ЕКСПЕРТНОЮ ГРУПОЮ HI-FI

EISA ПІДСИЛЮВАЧ ПОТУЖНОСТІ 2022-2023

Primare A35.8

EISA АКУСТИЧНА СЕРІЯ 2022-2023

Perlisten S Series

СПІЛЬНА НАГОРОДА З ЕКСПЕРТНОЮ ГРУППОЮ “ВІДЕО ТА ДИСПЛЕЇ ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ”

EISA МЕДІАПРОГРАВАЧ 2022-23

Zidoo Neo S

ЕКСПЕРТНА ГРУПА “ВІДЕО ТА ДИСПЛЕЇ ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ”

EISA LED-ТЕЛЕВІЗОР ПРЕМІУМ МІНІ 2022-2023

TCL 65C835

EISA ТЕЛЕВІЗОР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2022-2023

Philips 65OLED+937

EISA КРАЩА ПОКУПКА OLED ТЕЛЕВІЗОР 2022-2023

Philips 55OLED807

EISA КРАЩА ПОКУПКА LCD ТЕЛЕВІЗОР 2022-2023

TCL 55C735

EISA СІМЕЙНИЙ ТЕЛЕВІЗОР 2022-2023

Philips 55PUS8807

EISA ПРЕМІУМ LCD ТЕЛЕВІЗОР 2022-2023

Hisense 65U8HQ

EISA ПРЕМІУМ OLED ТЕЛЕВІЗОР 2022-2023

Sony XR-65A95K

EISA ІГРОВИЙ ТЕЛЕВІЗОР 2022-2023

LG OLED42C2

EISA ІГРОВИЙ ПРОЄКТОР 2022-2023

BenQ X3000i

EISA УЛЬТРАКОРОТКОФОКУСНИЙ ПРОЄКТОР 2022-2023

XGIMI Aura

EISA ПРОЄКТОР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2022-2023

Epson EH-LS12000B

EISA МЕДІАПЛЕЄР 2022-2023

Zidoo NEO S

СПІЛЬНА НАГОРОДА З ЕКСПЕРТНОЮ ГРУППОЮ “АУДІО ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ”

EISA ПОРТАТИВНИЙ ПРОЄКТОР 2022-2023

Philips GoPix 1

ЕКСПЕРТНА ГРУПА “МОБІЛЬНІ ПРИСТРОЇ”

EISA ВДОСКОНАЛЕНИЙ СМАРТФОН 2022-2023

OPPO Find X5 Pro

EISA КРАЩА ПОКУПКА СМАРТФОН 2022-2023

Honor 70

EISA МУЛЬТИМЕДІЙНИЙ СМАРТФОН 2022-2023

Sony Xperia 1 IV

EISA КРАЩИЙ СМАРТ ГОДИННИК 2022-2023

Huawei GT 3 Pro

EISA БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ 2022-2023

Sony WH-1000XM5

EISA ПОРТАТИВНА АКУСТИКА 2022-2023

JBL Flip 6

EISA НАВУШНИКИ-ВКЛАДКИ 2022-2023

OPPO Enco X2

EISA ПЛАНШЕТНІ ІННОВАЦІЇ 2022-2023

TCL NXTPAPER 10s

СПІЛЬНА НАГОРОДА З ЕКСПЕРТНОЮ ГРУППОЮ “ВІДЕО ТА ДИСПЛЕЇ ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ”

EISA ПОРТАТИВНИЙ ПРОЄКТОР 2022-2023

Philips GoPix 1

СПІЛЬНА НАГОРОДА З ЕКСПЕРТНОЮ ГРУПОЮ HI-FI

EISA ПОРТАТИВНИЙ ЦАП 2022-2023

iFi Audio xDSD Gryphon

ЕКСПЕРТНА ГРУПА “МУЛЬТИМЕДІА В АВТО”

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ ПІДСИЛЮВАЧ 2022-2023

HELIX P SIX DSP ULTIMATE

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ ЗВУКОВИЙ ПРОЦЕСОР 2022-2023

ESX QL812SP

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ ПРЕМІУМ АПГРЕЙД 2022-2023

Audison AF M12.14 bit

EISA ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ DSP ДЛЯ АВТО 2022-2023

DSP PC-Tool 5 by Audiotec Fischer

EISA АВТОМОБІЛЬНА АКУСТИЧНА СИСТЕМА 2022–2023

Ground Zero GZ ULTRA T-30 + GZ ULTRA K-165

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ САБВУФЕР 2022-2023

Hertz MPS 250 S4

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ HIGH-END КОМПОНЕНТ 2022-2023

Ground Zero GZ ULTRA A-2

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ ВІДЕОРЕЄСТРАТОР 2022-2023

Nextbase 622GW

EISA АВТОМОБІЛЬНА ОЕМ ПРЕМІУМ АУДІОСИСТЕМА 2022-2023

Maserati Grecale with Sonus faber High Premium Audio System

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ АУДІОКОМПОНЕНТ ДЛЯ КЕМПЕРІВ 2022-2023

Eton UG FIAT SUB 6A

Перелік країн-членів EISA

станом на 15.08.2022

  1. 12 Voltios Car Audio & Technology, Spain
  2. A3/AvtoZvuk, Russia
  3. ACS AudioCarStereo, Italy
  4. Amateur Photographer, UK
  5. AOD, Denmark
  6. Audio & Cinema em Casa, Portugal
  7. Audio Accessory, Japan
  8. Audio, Germany
  9. Audio, Poland
  10. AUDIOreview, Italy
  11. Audiotechnique, Hong Kong
  12. Australian Hi-Fi, Australia
  13. Australian InCar, Australia
  14. AutoSound Technical Magazine, Finland
  15. AV Magazine, Italy
  16. BORZENKOV, Russia
  17. Bug, Croatia
  18. Car&HiFi, Germany
  19. Computer Totaal, Netherlands
  20. Digital Video HT, Italy
  21. Focus Numérique, France
  22. Focus, Netherlands
  23. Fotografi, Norway
  24. Foto-Kurier, Poland
  25. Fotomag, Norway
  26. FotoMagazin, Germany
  27. FOTOobjektiv, Austria
  28. Fotosidan Magasin, Sweden
  29. FotoVideo Magazin, Hungary
  30. FotoVideo, Czech
  31. FWD Magazine, Belgium
  32. HDTVPolska.com, Poland
  33. Heimkino, Germany
  34. HemmaBio, Sweden
  35. HiComm, Bulgaria
  36. HiFi & Musik, Sweden
  37. Hi-Fi News, UK
  38. Hifi Test TV Video, Germany
  39. Hi-Files, Serbia
  40. Hifimaailma, Finland
  41. Home Cinema Choice, UK
  42. HVT, Netherlands
  43. Kamera-lehti, Finland
  44. Les Années Laser, France
  45. ON OFF, Spain
  46. PhotoNet, Greece
  47. Shutterbug, USA
  48. Smart Photography, India
  49. Sound & Vision, USA
  50. Sound Vision (Hxos), Greece
  51. Sound+Image, Australia
  52. SoundStage! Hi-Fi, Canada
  53. Stereo & Video, Czech
  54. Stereo, Germany
  55. Stereo, Video & Multimedia, Ukraine
  56. Stereo+, Norway
  57. Stereophile, USA
  58. Sztereó Sound&Vision, Hungary
  59. touchIT, Slovakia
  60. Tutti Fotografi, Italy

Всього 60 членів із 29 країн з усього Світу

Автор публикации

не в сети 4 часа

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1050Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий