EISA

EISA AWARDS 2019-2020

EISA AWARDS
Bohinj Eco Hotel, Slovenija. Здесь 24-28 июня 2019 года состоялась Ассамблея EISA Awards 2019-2020

EISA 2019: победители определены

Как и в прошлом году, нынешним летом экспертная организация EISA провела свой съезд, посвященный отбору продуктов-номинантов 2019 года. Напомним, что с прошлого года EISA является всемирной организацией. Ее название расшифровывается теперь как Экспертная Ассоциация Изображения и Звука. Около 50-ти экспертов – технических журналистов из самых разных стран мира — собрались в этом году в Бохиньской Быстрице (Словения) для того чтобы отобрать самые лучшие образцы высокотехнологичных изделий потребительского рынка, представленных в основных направлениях деятельности организации: «Фото», «Видео», HI-FI, «Аудио для домашнего кинотеатра», «Дисплеи и видео для домашнего театра», «Автомобильная электроника» и «Мобильные устройства».

 

Украина представлена в этой уважаемой организации журналом FOR’Z в экспертной группе «Мультимедиа в авто» с 2007 года и изданием StereoVideo & Multimedia в группе «Аудио для домашнего кинотеатра» — с 2014 года. Ежегодно главные редакторы профильных изданий по направлениям Hi-Fi, аудио домашнего кинотеатра, видео домашнего кинотеатра, фото, мобильные устройства, высылают в адрес руководства EISA списки моделей, которые, по их мнению, достойны получить EISA Awards в нынешнем году. Затем они собираются для проведения окончательных дебатов. В текущем году дебаты шли долгих четыре дня.

Это серьезное обсуждение свойств и качеств каждого вышедшего в финал образца, со сравнением цен, технических характеристик, юзабилити, привлечением при необходимости дополнительных источников информации. Полученный в результате список победителей опубликован в текущем номере журнала. Очень важно, что к каждому образцу добавлены цитаты. Отметим, что этот текст является результатом коллективного творчества участников EISA в данном направлении. Именно в рамках экспертных групп «Мультимедиа в авто» и «Аудио для домашнего кинотеатра» в номере и опубликованы победители. Осталось добавить, что вручение наград уже традиционно состоится в Берлине накануне выставки IFA, как всегда, в очень торжественной обстановке.

 

ЕКСПЕРТНА ГРУПА «ДОМАШНІЙ КІНОТЕАТР/АУДІО»

 

EISA КРАЩА ПОКУПКА АКУСТИЧНА СИСТЕМА ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2019‑2020

DALI OBERON Series

Серія DALI OBERON доводить, що поєднання вражаючого скандинавського дизайну і звукових традицій має виграшну позицію. Від ультракомпактної поличної OBERON 1 і невеликої поличної OBERON 3 до витонченої OBERON 5 і флагманської підлогової акустики OBERON 7, серія пропонує якісний звук з дуже привабливих корпусів. Додайте настінний OBERON On-Wall та центральний VOKAL і отримайте вражаючий (і доступний за ціною) домашній кінотеатр. Запозичення технологій виготовлення динаміків (включно з системою магнітів DALI SMC) з high-end серій EPICON і RUBICON надає переваги — з музикою або фільмами ця акустика має широку дисперсію і чітке, збалансоване і переконливе відтворення. Вона виглядає чудово, а звучить ще краще…

 

EISA AV РЕСИВЕР 2019‑2020

Denon AVR‑X2600H

Denon AVR-X2600H — це поєднання простоти користування, потужності та помірної ціни. Підтримка Dolby Atmos, DTS:X і відчуття висотних ефектів перетворюють цей 7.2-канальний ресивер в сучасний варіант класичного домашнього кінотеатру. Функції, притаманні Denon, в тому числі мультирумплатформа з високою роздільною здатністю HEOS і зручний інтерфейс Setup Assistant, сумісні в цій моделі з AirPlay 2 і eARC. Тут також є підтримка Bluetooth-навушників і перспективні функції, такі як HDCP 2.3 і ALLM (режим Auto Low Latency Mode) для консольних геймерів. Голосові команди підтримуються через Google Assistant та Siri. Найголовніше, однак, те, що AVR-X2600H є довершеним звуковим виконавцем, що ґарантує однаково досконалий результат, незалежно від того, дивитесь ви блокбастери чи насолоджуєтесь улюбленими мелодіями.

 

EISA САБВУФЕР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2019‑2020

SVS SB‑3000

В новому сабвуфері SB-3000 комапнія SVS зуміла поєднати традиції виробництва топових моделей з прийнятною ціною. Завдяки щойно розробленому 13,5-дюймовому динаміку в компактному герметичному корпусі, поєднаному з підсилювачем Sledge DSP потужністю 800 Вт, цей завзятий бас-мейкер відрізняється від інших, коли йдеться про глибину, швидкість, налаштування і гучність. Саундтреки до фільмів дуже потужні, в той час як при відтворенні музики бас щільний і дуже детальний. Приємне враження складається від широких можливостей налаштувань за допомогою додатку Bluetooth control від SVS з параметричним еквалайзером, який оптимально налаштовує акустичні характеристики приміщення. Важко не піддатися спокусі, коли перед вами чіткий і потужний SB-3000.

 

EISA ДОМАШНІЙ КІНОТЕАТР HIGH‑END 2019‑2020

Focal Astral 16

Поєднуючи 12-канальну потужність із 16-канальною обробкою звуку, Astral 16 є рішенням з однієї коробки для домашнього кінотеатру high-end класу, який пропонує всебічні можливості калібрування та продуктивність еталонного рівня. Підсилювач класу D на 200 Вт забезпечує підтримку базових технологій декодування Dolby Atmos, DTS:X, Auro-3D або традиційний формат об’ємного звуку, тоді як налаштуванням акустики приміщення по всьому частотному діапазону опікується система Dirac Live EQ. І цей процес дуже гнучкий. Інсталятори оцінять багатозонні можливості Astral 16, його інтеграцію з системами інтелектуального управління будинком, дружній інструмент «віддаленого моніторингу» та реалізацію 4K HDMI. А користувачі просто полюблять його за виразний, детальний та просторовий звук.

 

EISA САУНДБАР 2019‑2020

LG SL8Y

Створюючи модель SL8Y для телевізорів від 49 дюймів, компанія LG мала на меті привнести кінематографічний досвід у вашу вітальню — і досягла в цьому успіху. Цей 3.1.2-канальний саундбар складається з інтелектуальної звукової панелі і бездротового сабвуфера. Оновлені динаміки, Dolby Atmos і DTS:X декодування у поєднанні з DSP, розробленим компанією Meridian Audio, додають відчутної висоти, глибини і масштаб до саунд-міксів кіно чи телебачення. Це динамічний, повномасштабний виконавець (а його звукова сцена може бути розширена до 5.1.2 за допомогою додаткових бездротових тилових гучномовців LG) завжди готовий і до відтворення музики також — просто скористайтесь Bluetooth 4.2 або Chromecast і починайте вечірку. Інші особливості: HDMI, завдяки якому відтворюються 4K HDR-джерела, Google Assistant (за наявності) для інтеграції в розумний дім і спеціальні режими звуку. Це вищою мірою універсал.

 

EISA АКУСТИКА ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2019‑2020

Arendal 1723 Monitor S THX 5.1

Пропонуючи неабияку потужність від компактних за розмірами корпусів, ця сертифікована THX Ultra багатоканальна акустика Arendal Sound надає вашому домашньому кінотеатру голлівудського звучання. Двосмугові поличні 1723 Monitor S THX з їх твітерами та 6,5-дюймовими мідбасовими гучномовцями в хвилеводах демонструють прозорий звук з відмінною дисперсією і екстремальною динамікою. Цей стандарт продуктивності посилюється акустикою центрального каналу, в той час як трьохвимірні моделі 1723 Monitor S THX створюють широке тилове звукове поле. Драматичний та глибокий бас — це візитівка акустичної системи завдяки 1723 Subwoofer 2, який відтворює низькочастотні ефекти за допомогою подвійного 13,8-дюймового динаміка потужністю 1 кВт. Дизайн та конструкція системи явно перевищує її ціну.

 

 

EISA ПРЕМІУМ РЕСИВЕР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2019‑2020

NAD T 758 V3

Якщо ви шукаєте ресивер преміум-класу без преміум-ціни, то варто зупинитися на моделі T 758 V3 від NAD. За допомогою зовнішнього підсилення семиканальний Dolby Atmos/DTS:X розширюється до 7.1.4, має кращу в своєму класі систему автоматичної калібровки під приміщення Dirac Live, а використання модульної концепції (MDC) дозволяє робити заміну модулів в ресивері на більш сучасні, відтерміновуючи тим самим технологічне старіння. Додаток BluOS надає доступ до потокових музичних платформ і сумісності з різними продуктами Bluesound, не кажучи вже про відтворення MQA. Але те, як звучить цей ресивер на повну, дійсно вражає. Його робота природна і витончена, але водночас сповнена експресїї завдяки функції підсилення PowerDrive. Цього достатньо для будь-яких фільмів та музики.

 

EISA ПРЕМІУМ САУНДБАР 2019‑2020

Sennheiser AMBEO Soundbar

Завдяки своєму дебютному Soundbar, Sennheiser ефективно переписав існуючі аудіоправила про оточуючий звук. Здатність відтворювати формати Dolby Atmos і DTS:X та впровадження фірмової унікальної технології AMBEO 3D, яка перетворює стереозвук і звук формату 5.1 в трьохвимірне звучання, забезпечують об’ємне кінематографічне відтворення з будь-якого джерела. Його 13 динаміків, в тому числі шість 4-дюймових низькочастотних, та особлива технологія аудіовертуалізації створюють вражаюче реалістичну звукову сцену з чіткими максимумами та глибоким низькочастотним відгуком, в той час як мікрофонне калібрування кімнати від Sennheiser відтворює аудіокартину надзвичайно переконливо. Три входи HDMI, вихід з підтримкою eARC, плюс Bluetooth, Chromecast та мережеві здібності AMBEO Soundbar безперечно заслуговують на вашу увагу, а додаток до смартфонів-компаньйонів робить його зручним в використанні. Одного разу почувши AMBEO, забути його неможливо…

 

EISA TV ЗВУКОВА СИСТЕМА 2019‑2020

DALI KATCH ONE

Як покращити бездротовий гучномовець DALI KATCH? Розширити форм-фактор і функціональність, з огляду на досвід телеглядачів і музичних фанів. Віддзеркалюючи дизайн свого меншого брата, але додавши нове рішення для настінного та горизонтального розміщення, KATCH ONE в стильному корпусі приховує масив із 10 гучномовців, 4 x 50 Вт підсилювач і DSP. Телевізійному аудіосупроводженню або музиці (через HDMI ARC, цифровий оптичний аудіовхід або Bluetooth з aptX) ця звукова панель забезпечує повноцінну продуктивність з потужним, але точним басом, широкою стереопанорамою і відмінною діалоговою та голосовою чіткістю. Керування системою доволі просте: через штатний пульт вашого телевізора або через компактний пульт дистанційного керування DALI, яким також можна змінювати режими еквалайзера. Елегантне, вишукане двоканальне звукове рішення.

 

EISA AV АКСЕСУАР 2019‑2020

IsoTek SMART Delta

Кожна AV-система потребує живлення, чимало живлення, але лише чиста енергія дозволить всім вашим AV-компонентам забезпечити найвищу продуктивність. Діапазон можливостей IsoTek SMART Delta не обмежується тільки стабілізацією напруги мережі електропостачання завдяки захисту від стрибків та провалів — це також програмування циклів живлення-відключення та автоматичне видалення сторонніх шумів. Безпосередньо в локальній мережі або дистанційно через власний смартфон за допомогою Wi-Fi і спеціальної програми керувати налаштуваннями — кожному AV-пристрою відповідно до задіяної розетки призначати назви/імена та надалі встановлювати окремі індивідуальні програми. Тож, не можна не називати його ІНТЕЛЕКТУАЛОМ — надто суттєвий його вплив на якість всієї системи.

 

 

ЕКСПЕРТНА ГРУПА «МУЛЬТИМЕДІА В АВТО»

 

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ ГОЛОВНИЙ ПРИСТРІЙ 2019‑2020

KENWOOD DMX8019DABS

Електронний ландшафт сучасного авто перебуває в процесі постійного розвитку, і саме завдяки таким пристроям, як DMX8019DABS, створюється новий світ розваг. Позбувшись дисководу і системи Navi, KENWOOD зберіг радіо DAB+, сенсорний 7‑дюймовий екран з високою роздільною здатністю та забезпечив готовність до взаємодії з вашим смартфоном або портативним мультимедійним пристроєм. Цей флагман серії DMX має на борту USB, HDMI, Bluetooth, бездротовий Apple CarPlay і Spotify, а також функцію «віддзеркалення» телефонів Android через Wi‑Fi. Вбудований цифровий процесор забезпечить звучання, співставне з hi‑res audio. Отож, DMX8019DABS — це повноцінний інформаційно‑розважальний центр.

 

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ ЗВУКОВИЙ ПРОЦЕСОР 2019‑2020

Brax DSP

Звуковий процесор для оптимізації звуку в автомобілі — це не нове, але Brax піднімає його на вищий щабель за рахунок щонайменше 12‑ти каналів обробки через модульні вхідні та вихідні карти. Ця конструкція дозволяє повністю адаптувати вашу аудіоконфігурацію в автомобілі з цифровими або аналоговими входами, або поєднанням обох, використовуючи три 64‑бітних аналогових процесори Sigma 350, здатних до неймовірних обчислень — 3,6 млрд за секунду. Якщо в конструкції АЦП та ЦАП від Asahi Kasei передбачена можливість стабілізації живлення, то для прямого Bluetooth та потокової передачі USB застосовується додаткова модульна карта. Це — обробка сигналів без обмежень.

 

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ ПІДСИЛЮВАЧ 2019‑2020

ESX QE1200.4

Оскільки головними до автомобільних підсилювачів потужності є дві вимоги, а саме, максимум потужності і мінімум займаного простору, то QE1200.4 повною мірою відповідає цьому запиту. Хіба не диво — 1200 Вт на чотири канали в надзвичайно компактному і водночас міцному корпусі? Завдяки цифровому підсиленню корпус не нагрівається, прийом радіо відбувається без перешкод, а автоматичне перемикання та тестування динаміків робить його ідеальним для прихованої установки. У поєднанні з кросоверами і мостовим включенням сабвуфера ми отримаємо відмінне доповнення як для штатних, так і для позаштатних систем. Преміальний звук і дизайн за розумною ціною ґарантовані.

 

EISA АВТОМОБІЛЬНА АКУСТИЧНА СИСТЕМА 2019‑2020

Morel Elate Carbon 603

Morel — одне з найвідоміших імен серед виробників акустики, а остання версія його акустичної системи Elate Carbon 603 справляє приголомшливе враження. Ця трисмугова система, яка побудована за відомими технологіями Morel, а саме — звукові котушки Hexatech і пасивні кросовери, обладнана ультратонким 28‑мм шовковим купольним твітером ручної роботи і 10‑см середньочастотним випромінювачем з DPC‑дифузором для плавного та прозорого звучання. Довершує систему 16,5‑см НЧ‑динамік з титановим каркасом звукової котушки і подвійним магнітом. Це вдалий спосіб створити якісний і потужний звук у вашому автомобілі.

 

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ САБВУФЕР 2019‑2020

Ground Zero GZPW 10SQ

Вимоги до автомобільного сабвуфера доволі прості: бас має бути потужним, глибоким, чутливим, керованим і бажано в корпусі, який залишить місце для покупок у багажнику вашої автівки. GZPW 10SQ від Ground Zero якнайкраще відповідає цим вимогам. 25‑см сабвуфер конструктивно повторює флагманську модель Ground Zero, включно з легким, швидким і добре контрольованим алюмінієвим дифузором, довгохідною звуковою котушкою для активного руху повітря. Його призначення — бути кращим серед собі подібних в компактних герметичних корпусах. Цей саб з серії Plutonium об’ємом 26 літрів — не інакше, як великий бас з малої коробки!

 

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ СМАРТ АПГРЕЙД 2019‑2020

Alpine PWD‑X5

Безліч сучасних автомобілів обладнані штатними аудіосистемами. Але, як їх модернізувати? Компанія Alpine дає відповідь — це PWD‑X5. Досить маленький, щоб сховатися під переднім сидінням, він містить в собі цифровий сигнальний процесор і активний сабвуфер. Має чотири канали підсилення і широкі можливості налаштування через кросовер та еквалайзери. Регулювання відбувається за допомогою безкоштовного додатку, USB‑модуля і смартфона. Він навіть укомплектований усіма необхідними кабелями! Це доволі простий і ефективний спосіб оновлення вашої аудіосистеми, який тільки можна уявити.

 

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ ВІДЕОРЕЄСТРАТОР 2019‑2020

Alpine DVR‑F800PRO

Окрім автомобільного аудіо та інформаційно‑розважального обладнання світового класу, Alpine є також виробником широкого спектру відеореєстраторів, і DVR‑F800PRO — найбільш вдосконалений, його можливості виходять за межі буденної відеофіксації вашої подорожі. До надзвичайно чітких знімків вдень і вночі, DVR‑F800PRO пропонує функції допомоги водіям, які зазвичай зустрічаються лише у найпрестижніших марках автомобілів. Сюди входять попередження про можливе зіткнення, зміну смуг руху, початок руху транспортних засобів попереду, збереження даних про GPS‑інформацію та швидкість руху. Це набагато більше, ніж просто ще одна камера!

 

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ HIGH‑END КОМПОНЕНТ 2019‑2020

Eton Core S3

Кожний гучномовець цієї системи, вручну складений в Німеччині, та інноваційні технології свідчать про те, що Eton Core S3 — це справжня система автомобільних компонентів високого класу! У 8‑см СЧ‑ і 16,5‑см НЧ‑гучномовцях застосовані покриті ультратонкою плівкою перфоровані магнієві дифузори — унікальне інженерне рішення, завдяки якому в місцях перфорації повністю зникають резонанси. Це дозволяє системі видавати теплий і плавний звук, тоді як в твітерах застосовується тришаровий керамічний магнієвий сендвіч‑купол з багатоступеневою вентиляцією, щоб доповнити звучання найдрібнішими деталями. Таке поєднання дає чудову динаміку, нейтральний і точний звуковий образ — справжній high‑end в автомобілі!

 

EISA АВТОМОБІЛЬНА ІННОВАЦІЯ 2019‑2020

Zapco HDSP‑Z16V

HDSP‑Z16V — це новий унікальний багатофункціональний аудіопристрій: вперше ми отримали топовий цифровий сигнальний процесор з вбудованим аудіопрогравачем високої роздільної здатності. Окрім можливості керувати повноцінною багатопідсилювальною системою з оптимізацією під власну акустику автомобіля, пристрій також може відтворювати контент з частотою до 192 кГц/24 біт як з під’єднаних носіїв інформації, так і за допомогою додаткових модулів — через Wi‑Fi або Bluetooth. Zapco HDSP‑Z16V використовує високоякісне аналогоцифрове і цифроаналогове перетворювання. Процес керування DSP і програвачем відтворюється на повнокольоровому 3‑дюймовому сенсорному екрані. Отож, якщо ви шукаєте інноваційний спосіб поліпшити звук до рівня hi‑res, Zapco HDSP‑Z16V — найкраще рішення на сьогодні та найближче майбутнє!

Нагороди EISA AWARDS 2019-2020

 

ЕКСПЕРТНА ГРУПА HI-FI

EISA АКТИВНА СТЕРЕОСИСТЕМА 2019-2020

ELAC Navis ARB‑51

EISA СИСТЕМА ВСЕ-В-ОДНОМУ 2019-2020

Naim Audio Mu‑so 2nd Generation

EISA КРАЩА ПОКУПКА ПІДСИЛЮВАЧ 2019-2020

Rotel A11

EISA КРАЩА ПОКУПКА ПРОГРАВАЧ 2019-2020

Pro‑Ject X1

EISA ПОЛИЧНА АКУСТИКА 2019-2020

Monitor Audio Gold 100

EISA КОМПАКТНА СТЕРЕОСИСТЕМА 2019-2020

Marantz Melody X (M‑CR612)

EISA ЦАП 2019-2020

Chord Electronics Qutest

EISA ЦИФРОВИЙ КОМПОНЕНТ CD-ТРАНСПОРТ 2019-2020

Pro‑Ject CD Box RS2 T/Pre Box RS2 Digital

EISA НАВУШНИКИ 2019-2020

Focal Elegia

EISA HI-FI АПГРЕЙД 2019-2020

IsoAcoustics GAIA

EISA HIGH-END ПІДСИЛЮВАЧ 2019-2020

Hegel H390

EISA HIGH-END АКУСТИКА 2019-2020

KEF R11

EISA АКУСТИЧНА СИСТЕМА 2019-2020

Bowers & Wilkins 603

EISA СМАРТ ПІДСИЛЮВАЧ 2019-2020

NAD M10

EISA СТЕРЕОСИСТЕМА 2019-2020

Primare CD35/I35 Prisma

EISA ПОТОКОВИЙ ЦАП 2019-2020

Mytek Brooklyn Bridge

EISA ПРОГРАВАЧ 2019-2020

MoFi UltraDeck+M

EISA БЕЗДРОТОВА АКУСТИЧНА СТЕРЕОСИСТЕМА 2019-2020

KEF LSX

СПІЛЬНА НАГОРОДА З ЕКСПЕРТНИМИ ГРУПАМИ «АУДІО ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ» ТА «ВІДЕО ТА ДИСПЛЕЇ ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ»

EISA AV АКСЕСУАР 2019-2020

IsoTek SMART Delta

ЕКСПЕРТНА ГРУПА «ДОМАШНІЙ КІНОТЕАТР/АУДІО»

EISA AV РЕСИВЕР 2019-2020

Denon AVR‑X2600H

EISA КРАЩА ПОКУПКА АКУСТИЧНА СИСТЕМА ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2019-2020

DALI OBERON Series

EISA ДОМАШНІЙ КІНОТЕАТР HIGH-END 2019-2020

Focal Astral 16

EISA АКУСТИКА ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2019-2020

Arendal 1723 Monitor S THX 5.1

EISA САБВУФЕР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2019-2020

SVS SB‑3000

EISA ПРЕМІУМ РЕСИВЕР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2019-2020

NAD T 758 V3

EISA ПРЕМІУМ САУНДБАР 2019-2020

Sennheiser AMBEO Soundbar

EISA САУНДБАР 2019-2020

LG SL8Y

EISA TV ЗВУКОВА СИСТЕМА 2019-2020

DALI KATCH ONE

СПІЛЬНА НАГОРОДА З ЕКСПЕРТНИМИ ГРУПАМИ «ВІДЕО ТА ДИСПЛЕЇ ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ» ТА HI‑FI

EISA AV АКСЕСУАР 2019-2020

IsoTek SMART Delta

ЕКСПЕРТНА ГРУПА «ДОМАШНІЙ КІНОТЕАТР/ВІДЕО»

EISA УНІВЕРСАЛЬНИЙ ПРОГРАВАЧ 2019-2020

Pioneer UDP‑LX500

ЕКСПЕРТНА ГРУПА «ВІДЕО ТА ДИСПЛЕЇ ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ»

EISA ТЕЛЕВІЗОР 8К 2019-2020

Samsung QE82Q950R

EISA КРАЩА ПОКУПКА OLED TV 2019-2020

Philips 55OLED804

EISA КРАЩА ПОКУПКА ПРОЕКТОР 2019-2020

BenQ CinePrime W2700

EISA ПРОЕКТОР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2019-2020

BenQ CinePrime W5700

EISA ТЕЛЕВІЗОР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2019-2020

Philips 65OLED984

EISA КРАЩИЙ ПРЕМІУМ OLED ТЕЛЕВІЗОР 2019-2020

LG OLED65E9

EISA SMART HOME ТЕЛЕВІЗОР 2019-2020

LG 65SM9010

СПІЛЬНА НАГОРОДА З ЕКСПЕРТНИМИ ГРУПАМИ HI‑FI ТА «АУДІО ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ»

EISA AV АКСЕСУАР 2019-2020

IsoTek SMART Delta

СПІЛЬНА НАГОРОДА З ЕКСПЕРТНОЮ ГРУПОЮ «АУДІО ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ»

EISA УНІВЕРСАЛЬНИЙ ПРОГРАВАЧ 2019-2020

Pioneer UDP‑LX500

СПІЛЬНА НАГОРОДА З ЕКСПЕРТНОЮ ГРУПОЮ «ФОТО»

EISA ФОТО/ВІДЕОКАМЕРА 2019-2020

Sony α6400

ЕКСПЕРТНА ГРУПА «ФОТО»

EISA ВДОСКОНАЛЕНА КАМЕРА 2019-2020

Fujifilm X‑T3

EISA ВДОСКОНАЛЕНА ПОВНОКАДРОВА КАМЕРА 2019-2020

Panasonic Lumix DC‑S1R

EISA КРАЩА ПОКУПКА ПОВНОКАДРОВА КАМЕРА 2019-2020

Canon EOS RP

EISA КРАЩА ПОКУПКА ЗУМ-ОБ’ЄКТИВ 2019-2020

Tamron 35‑150mm F2.8‑4 Di VC OSD

EISA ІННОВАЦІЙНА КАМЕРА 2019-2020

Fujifilm GFX100

EISA КАМЕРА РОКУ 2019-2020

Nikon Z 6

EISA КОМПАКТНА КАМЕРА 2019-2020

Sony Cyber‑shot RX100 VI

EISA ІННОВАЦІЙНИЙ ОБ’ЄКТИВ 2019-2020

Canon RF 28‑70mm f/2L IS USM

EISA ФОТОІННОВАЦІЯ 2019-2020

Sony Real‑time Eye AF

EISA ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДЛЯ ФОТО 2019-2020

Skylum Luminar 3

EISA ПОРТРЕТНИЙ ФІКС-ОБ’ЄКТИВ 2019-2020

Sony FE 135mm F1.8 GM

EISA ПРОФЕСІЙНИЙ СТАНДАРТНИЙ ЗУМ-ОБ’ЄКТИВ 2019-2020

Nikon NIKKOR Z 24‑70mm F2.8

EISA ПРОФЕСІЙНИЙ ТЕЛЕФОТООБ’ЄКТИВ 2019-2020

Sigma 70‑200mm F2.8 DG OS HSM | Sports

EISA СТАНДАРТНИЙ ФІКС-ОБ’ЄКТИВ 2019-2020

Canon RF 50mm f/1.2L USM

EISA СТАНДАРТНИЙ ЗУМ-ОБ’ЄКТИВ 2019-2020

Canon RF 24‑105mm F4L IS USM

EISA СУПЕР ТЕЛЕ/ФОТО ФІКС-ОБ’ЄКТИВ 2019-2020

Canon EF 600mm f/4L IS III USM

EISA ТЕЛЕСКОПІЧНИЙ ФІКС-ОБ’ЄКТИВ 2019-2020

Sony FE 400mm F2.8 GM OSS

EISA ТЕЛЕСКОПІЧНИЙ ЗУМ-ОБ’ЄКТИВ 2019-2020

Sigma 60‑600mm F4.3‑6.3 DG OS HSM | Sports

EISA ШИРОКОКУТНИЙ ФІКС-ОБ’ЄКТИВ 2019-2020

Sony FE 24mm F1.4 GM

EISA ШИРОКОКУТНИЙ ЗУМ-ОБ’ЄКТИВ 2019-2020

Tamron 17‑28mm F2.8 Di III RXD

СПІЛЬНА НАГОРОДА З ЕКСПЕРТНОЮ ГРУПОЮ «МОБІЛЬНІ ПРИСТРОЇ»

EISA НАЙКРАЩИЙ СМАРТФОН 2019-2020

Huawei P30 Pro

СПІЛЬНА НАГОРОДА З ЕКСПЕРТНОЮ ГРУПОЮ «ВІДЕО ТА ДИСПЛЕЇ ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ»

EISA ФОТО/ВІДЕОКАМЕРА 2019-2020

Sony α6400

ЕКСПЕРТНА ГРУПА «МОБІЛЬНІ ПРИСТРОЇ»

EISA ДОВЕРШЕНИЙ СМАРТФОН 2019-2020

OnePlus 7 Pro

EISA КРАЩА ПОКУПКА СМАРТФОН 2019-2020

Xiaomi Redmi Note 7

EISA КРАЩІ НАВУШНИКИ 2019-2020

JBL Reflect Flow

EISA КРАЩІ НАВУШНИКИ З ШУМОПОГЛИНАННЯМ 2019-2020

Sony WH-1000XM3

EISA ПОВСЯКДЕННІ НАВУШНИКИ З ШУМОПОГЛИНАННЯМ 2019-2020

JBL LIVE 650BTNC

EISA ЕЛЕКТРИЧНИЙ ТРАНСПОРТНИЙ ЗАСІБ 2019-2020

Xiaomi Mi Scooter Pro

EISA СТИЛЬНИЙ СМАРТФОН 2019-2020

Honor 20 Pro

EISA ПЕРЕНОСНИЙ ГУЧНОМОВЕЦЬ 2019-2020

LG XBOOM Go PK7

EISA ГУЧНОМОВЕЦЬ ДЛЯ ВЕЧІРКИ 2019-2020

LG XBOOM Go PK7

EISA БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ-ВКЛАДКИ 2019-2020

OnePlus Bullets Wireless 2

СПІЛЬНА НАГОРОДА З ЕКСПЕРТНОЮ ГРУПОЮ «ФОТО»

EISA НАЙКРАЩИЙ СМАРТФОН 2019-2020

Huawei P30 Pro

ЕКСПЕРТНА ГРУПА «МУЛЬТИМЕДІА В АВТО»

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ ГОЛОВНИЙ ПРИСТРІЙ 2019-2020

KENWOOD DMX8019DABS

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ ЗВУКОВИЙ ПРОЦЕСОР 2019-2020

Brax DSP

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ ПІДСИЛЮВАЧ 2019-2020

ESX QE1200.4

EISA АВТОМОБІЛЬНА АКУСТИЧНА СИСТЕМА 2019-2020

Morel Elate Carbon 603

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ САБВУФЕР 2019-2020

Ground Zero GZPW 10SQ

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ СМАРТ АПГРЕЙД 2019-2020

Alpine PWD‑X5

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ ВІДЕОРЕЄСТРАТОР 2019-2020

Alpine DVR‑F800PRO

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ HIGH-END КОМПОНЕНТ 2019-2020

Eton Core S3

EISA АВТОМОБІЛЬНА ІННОВАЦІЯ 2019-2020

Zapco HDSP‑Z16V

 

 

 

 

 

Автор публикации

не в сети 16 часов

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1050Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий