EISA

EISA AWARDS 2018-2019

Гостиница Izvor Аранджеловац, Сербия EISA AWARDS 2018-2019

Асоціація EISA (European Imaging and Sound Association) заснована в 1982 році. В 2018 році в її лавах існують експертні групи: «Фото», «Відео», Hi-Fi, «Аудіо для домашнього театру», «Дисплеї та відео для домашнього театру», «Автомобільна електроніка» і «Мобільні пристрої», членами яких є головні редактори 55 спеціалізованих журналів з 27 країн. Україна представлена в цій шанованій організації виданням StereoVideo & Multimedia: в експертних групах «Мультимедіа в авто» з 2007 року та «Аудіо для домашнього кінотеатру» — з 2014 року.

Щорічно члени експертних груп готують пропозиції для нагородження кращих моделей профільних продуктів. Процес висування кандидатів точиться майже до середини червня, а фіналом остаточного вибору є щорічна Асамблея Асоціації, що проходить наприкінці червня в одному з міст Європи. Щороку 15 серпня підсумки конкурсу оприлюднюються на сайтах Асоціації www.eisa.eu та видань — членів Асоціації, а також в перших після цієї дати друкованих випусках журналів — членів Асоціації.

Церемонія вручення нагород EISA Award відбувається в урочистій обстановці в одному з фешенебельних готелів в Берліні і в часі співпадає з проведенням щорічної міжнародної виставки споживчої електроніки IFA.

На цю високого рангу подію, окрім членів EISA, запрошуються представники індустрії, що вибороли нагороди.

Перемоги виробників таким чином сприймаються світом як визнання їх досягнень, що в свою чергу сприяє підвищенню рейтингу та зростанню виробництва.

Рішенням Асамблеї 26–30 червня 2018 року EISA залишає офіційну абревіатуру своєї назви, але змінює її трактування. Наразі EISA — це Expert Imaging and Sound Association, що пояснюється глобалізацією організації. За останній рік до неї долучаються представники від Сполучених Штатів, Австралії, Індії, Китаю, Японії, натомість Асоціація перестає бути виключно Європейською, набуваючи статус Всесвітньої.

Если говорить строго, то Белграде приходилось бывать и раньше. С другой стороны, стоит ли брать во внимание час или два в местном аэропорту в ожидании пересадки между рейсами? Но на этот раз мы покидаем знакомый аэропорт и мчимся в местность под названием Аранджеловац (Aranđelovac), что в 100 километрах от Белграда. Там проходит встреча членов EISA, на которой решается судьба ежегодных наград EISA Awards. Традиционно всё происходит на территории одной гостиницы – на этот раз она называлась Извор (Izvor). За те несколько дней, которые необходимы для решения наших задач можно практически не покидать территорию отеля – все сосредоточено на работе. Всё так и вышло. Вдобавок сразу после попадания на гостеприимную землю Сербии начался проливной дождь, который закончился строго к тому моменту, когда мы покидали Белград, т.е. к концу рабочей недели.

То, что происходит в EISA сейчас, можно смело назвать позитивным термином «экспансия». Если в прошлом году расширение организации фактически было только задекла- рировано, то сейчас мы видим реальное распространение EISA, которая из европейской организации становится всемирной.

В большой степени заслуга в этом принадлежит нынешнему президенту EISA Полу Миллеру (Великобритания). Достаточно сказать, что уже сейчас в заседаниях организации принимают участие члены из Австралии, Индии, США и других стран.

Прием новых членов EISA продолжился и в этот раз, в режиме видеоконференций.

Ситуация абсолютно логично привела к тому, что само название EISA, в котором первая буква аббревиатуры обо- значает европейскую принадлежность организации, перестает соответствовать реальной ситуации. В связи с этим, на одном из заседаний в Изворе состоялось обсуждение переименования ор- ганизации. Итог обсуждения парадоксален: EISA остается EISA.

Звучание не меняется — меняется смысл. Первая буква теперь означает «экспертная». И действительно, EISA — это экспертное сообщество, в которое входят главные редакторы изданий, посвя- щенных потребительской электронике со всего мира. Очевидно, что на сегодняшний день мнение этого сообщества относительно качеств новых образцов потребительской электроники, по- падающих на рынок в течение текущего года, является наиболее авторитетным из всех возможных.

Наверное, стоит рассказать подробнее о том, как это мнение формируется. Главные редакторы профильных изданий по направлениям Hi-Hi, аудио домашнего кинотеатра, видео домашнего кинотеатра, фото, мобильных устройств, высылают в адрес избранного руководства EISA списки моделей, которые, по их мнению, достойны получить EISA Awards в текущем году.

В конце июля все эти люди собираются вместе, чтобы обсудить свой выбор.

Если вы думаете, что из присланных таблиц вычисляется простое среднее арифметическое, то вы заблуждаетесь. Идет бурное обсуждение свойств и качеств каждого вышедшего в финал образца. В зале на столах — ноутбуки и планшетные компьютеры, позволяющие каждому из нас получить оператив- ную информацию и предоставить какой-либо аргумент в защиту своего мнения. Анализируются не только свойства и качества каждого сэмпла, но и то, как его можно классифицировать. Ведь, согласитесь, к примеру, если мы вспомним устоявшееся слово из области караудио, которое звучит как «магнитола», то сейчас назвать таким образом современное головное устройство будет попросту смешно.

EISA AWARDS 2018-2019

Зал заседаний одной из секций EISA

После того как список установлен и не вызывает возражений ни одного из участников, мы переходим к следующему этапу.

Он не менее важен. Необходимо лаконично и в то же время емко дать описание каждого из выбранных образцов, поскольку, чаще всего, перед нами шедевр технического творчества, о котором хочется говорить много и долго. В EISA эти короткие тексты называют Citations. Это как раз то, что вы увидите и сможете про- читать на следующих страницах. Здесь идет работа над каждым словом и, согласитесь, что если такую работу проводит между- народная группа главных редакторов профильных журналов, то в итоге получается текст, которому можно доверять.

Но и это еще не все. Выверенная, отредактированная с точки зрения стилистики и проверенная английская версия текста попадает в каждую страну, где есть издание — член EISA. Здесь тексты переводится на все основные языки мира. И только после этого они могут быть опубликованы. Момент публикации — это четко обозначенная дата, раньше который вся информация, от- носящаяся к очередной EISA Awards находится под строжайшим эмбарго. И если вы сейчас читаете эти строки, то, значит, время настало.

EISA ПІДСИЛЮВАЧ ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2018-2019

Denon AVC-X8500H

EISA 2018-2019 Denon AVC-X8500H

Флагманський AV-підсилювач Denon AVC-X8500H ідеально підходить для тих, хто хоче користуватись найвищим рівнем домашніх розваг. Видаючи 210 Вт на канал, цей 13-канальний підсилювач здатний управляти під’єднаними гучномовцями, забезпечуючи динамічні можливості незалежно від того, задіяна конфігурація 9.1.4 або 7.1.6 з шістьма верхніми каналами. AVC-X8500H також може поєднувати різні входи, мережеві і потокові функції, завдяки яким можна декодувати звукові файли Dolby Atmos, DTS:X і Auro-3D, з комфортним звучанням відтворювати аудіофайли Hi-Res до 192 кГц/24 біт. Добротна конструкція з потужним джерелом живлення і EQ/калібрувальна програма MultEQ XT32 від Audyssey допоможуть створити справжній кінозвук. Вирізняючись серед інших, він створює чудовий домашній кінотеатр.

EISA РЕСИВЕР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2018-2019

Pioneer VSX-933

EISA 2018-2019 Denon AVC-X8500H

Якщо зважати на помірну ціну, то семиканальний AV-ресивер VXX-933 з багатими функціональними можливостями і визначними характеристками без перебільшення може стати основою для 7.2-канального домашнього кінотеатру. Функція декодування включає формати Dolby Atmos і DTS:X, в той час як спеціалізований «рефлекторний оптимізатор» дозволяє калібрувати верхні гучномовці навіть в самих складних приміщеннях. Потужний і добре скомпонований VSX-933 використовує свої можливості для перегляду фільмів з додаванням бездротового мультирум, підтримкою Hi-Res і потокових сервісів, включно з Tidal, Spotify і Deezer, а також Chromecast.

Вражаюча якість звуку точно налаштовується системою автоматичного калiбрування MCACC від Pioneer.

Цей ресивер буде відтворювати фільми і музику на значно вищому рівні, ніж можна було б очікувати з огляду на його ціну.

EISA АКУСТИКА ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2018-2019

KEF Q Series

EISA 2018-2019 Kef Q Series

Серія Q від KEF є легендою вже протягом кількох десятиліть, але тепер її переосмислили для сучасного користувача. Надійна, стильна конструкція корпусу поєднується з не аби якими можливостями останньої версії концентричного драйвера KEF Uni-Q, де звучання середніх і високих частот виходить з одного джерела.

Для великомасштабної подачі басу в підлогових системах Q750 активний драйвер поєднується з двома пасивними випромінювачами. До цього приєднуються системи центрального каналу Q650c і динаміки навколишнього звуку Q350 для забезпечення точної звукової сцени з неймовірною нейтральнiстю.

Додаткова глибина басів забезпечується активним сабвуфером Kube12b, а гучномовці верхнього поля Q50a з підтримкою Dolby Atmos гарантують завдяки можливим конфігураціям до 5.1.4 неперевершений звук домашнього кінотеатру. Ця серія створена для справжніх поціновувачів кіно.

EISA АКУСТИКА ≪КРАЩА ПОКУПКА≫ ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2018-2019

Jamo S 809 HCS / S 810 SUB / S 8 ATM

EISA 2018-2019 Jamo S 809 HCS

Коли справа доходить до захоплюючих звуків домашнього кінотеатру від розумної, стильної системи, серія 8 Jamo Studio відповідає всім цим вимогам.

Ідеальна відправна точка для багатоканального cетапу, комплект S 809 HCS, складається з двох підлогових систем, гучномовця центрального каналу і пари поличкових систем, він може бути посилений додаванням компактного, але потужного сабвуфера S 810 SUB для понаднизькочастотних звуків.

Тим часом, динамічні гучномовці Jamo S 8 ATM разом з підлоговими моделями, забезпечують формат Dolby Atmos. Звучання цих систем точне, добре збалансоване і всеосяжне, а тонкі елегантні корпуси з грилями з сірої тканини формують комплект 5.1.2, який виглядає так само добре, як і звучить.

EISA ВБУДОВУВАНА АКУСТИКА 2018-2019

Focal 300IWLRC6 / 300IW6

EISA 2018-2019 Focal 300IWLRC6

Для тих, хто не хоче, щоб акустичні системи захаращували кімнату, серія Focal 300 In-Wall пропонує елегантне та безкомпромісне рішення. Зручний фіксуючий механізм спрощує інсталяцію, а безкаркасні магнітні грилі роблять системи прихованими від очей.

Завдяки лляним драйверам з дифузорами із скловолокна, ці вбудовані в стіну гучномовці забезпечують нейтральний середньочастотний діапазон, точний бас і чистий вокал, а чіткі та яскраві гармоніки відтворюються за допомогою інвертованого купольного твітера, звучання може регулюватися за допомогою високочастотних і середньочастотних перемикачів. Трисмугові гучномовці 300IWLCR6 забезпечують вражаючу динаміку і низькочастотну віддачу для фронтального і центрального розташування, а менший двосмуговий 300IW6 ідеально підходить для використання в оточуючих каналах.

Інсталяція в стіну займе лічені хвилини.

EISA САУНДБАР 2018-2019

LG SK10Y

EISA 2018-2019 LG SK10Y

Звукова панель LG SK10Y Dolby Atmos, що розроблена для екранів розміром до 65 дюймів і вище, являє собою розумне рішення для домашнього кінотеатру, яке при мінімальному об’ємі повністю оснащене мережевими функціями, сумісне з Hi-Res аудіо, Chromecast і бездротовим сабвуфером. Тонка, з витонченим дизайном, ця 5.1.2-канальна модель забезпечує наскрізну передачу 4K HDR через HDMI з’єднання і може бути поєднана з бездротовими спікерами SPK8-S від LG для розширення до конфігурації 7.1.2.

Аудіоможливості, підтримувані технологією Meridian Audio і встановленими режимами еквалайзера, забезпечують багаті баси і велику масштабність, а вбудовані і спрямовані догори драйвери додають вражаючі просторові деталі. Це приголомшливий звук домашнього кінотеатру з добре продуманого комплекту.

EISA САУНДБАР ≪КРАЩА ПОКУПКА≫ 2018-2019

Polk Audio MagniFi MAX

EISA 2018-2019 Polk Audio MagniFi MAX

Саундбар MagniFi MAX має безліч функціональних можливостей, а його дизайн буде доречним в будь-якому інтер’єрі. Декодування Dolby і DTS пов’язано з запатентованою компанією Polk Audio цифровою обробкою об’ємного звучання Stereo Dimensional Array, яка забезпечує широкі можливості в відтворенні фільмів, ТВ і музики, в той час як технологія налаштування звучання голосу сприяє розбірливості діалогів навіть на низькій гучності.

Додатковий сабвуфер по бездротовій мережі додасть звучанню потужний і добре керований бас.

Підключення HDMI спрощує установку, а потокова передача музики з вашого улюбленого додотку здійснюється через Wi-Fi чи Bluetooth. І якщо цього недостатньо, ви можете ще під’єднати динамік Google Assistant для відтворення музики за допомогою голосових команд. Це відмінна, універсальна звукова панель.

EISA САБВУФЕР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2018-2019

SVS SB-4000

EISA 2018-2019 SVS SB-4000

Коли йдеться про низькочастотну віддачу, яку ви можете відчути і почути, SB-4000 — це те, що потрібно. За технологією, запозиченою з серії еталонного класу SVS 16-Ultra, цей вражаючий сабвуфер оснащений підсилювачем Sledge з піковою потужністю 4000 Вт. Його довгоходовий 13,5-дюймовий драйвер, розміщений всередині суцільного закритого корпусу, здатний вивільняти чисту динаміку навіть на найнижчих інфразвукових частотах.

Цей сабвуфер, оснащений цифровим звуковим процесором, бездоганно виконає корекцію приміщення з повним параметричним вирівнюванням. Завдяки цьому забезпечується точність LFE з будь-якої точки прослуховування, тоді як всі його налаштування можуть бути легко змінені за допомогою пульта ДК або програми для смартфона. З максимальним рівнем звукового тиску SPL, який видає SVS SB-4000, ви отримаєте справжні емоції від улюбленого кіно.

EISA HIGH-END UHD BLU-RAY ПРОГРАВАЧ 2018-2019

Panasonic DP-UB9000 series

EISA 2018-2019 Panasonic DP-UB9000 series

Panasonic додає до своєї знаменитої історії Blu-ray дисковий програвач DP-UB9000, чудово спроектований апарат високого класу, сумісний з Ultra HD Blu-ray (як Dolby Vision, так і HDR10+), DVD, CD і Hi-Res аудіо, включно з DSD. Спеціальна обробка, високотехнологічні компоненти і розширені користувацькi налаштування означають, що навіть незначна деталь кіно і музики не залишається без уваги — налаштований користувачем інструмент HDR Optimizer покращує відтворення контенту за допомогою UHD HDR10, в той час як ЦАП з частотою 768 кГц/32 біт, надає чудові стереофонічні аудіовраження. Все це — в розкішному дизайні і конструкції DP-UB9000. Двошарова основа і верхні панелі, алюмінієве шасі і новий жорсткий механізм приводу забезпечують цьому майстру Blu-ray готовність до дії.

EISA КРАЩА ПОКУПКА UHD BLU-RAY ПРОГРАВАЧ 2018-2019

Sony UBP-X700

EISA 2018-2019 Sony UBP-X700

Після другого покоління Blu-ray програвачів Ultra HD (4K) від Sony, UBP-X700 пропонує все необхідне для входу в новий світ UHD HDR, не забуваючи про старий — відтворює DVD, Blu-ray і навіть SACD.

За необхідності, другий вихід HDMI може посилати тільки аудіо, в той час як основний вихід передає відеосигнал (в тому числі HDR10 і Dolby Vision) безпосередньо на телевізор. UBP-X700 має великі переваги за рахунок можливостей бездротової мережі, доступу до онлайн-відео і аудіопослуг, включно з Netflix і YouTube, а також відтворення по DLNA з високою роздільною здатністю. Кожен 4K-телевізор повинен мати програвач Blu-ray Ultra HD як високоякісне відеоджерело, а відмінна ціна X700 робить його привабливим та актуальним.

EISA ПЛАСКИЙ ІНСТАЛЯЦІЙНИЙ КОМПОНЕНТ 2018-2019

Morel Virtus Nano Integra 602 & SoundWall PowerSlim PMC600

EISA 2018-2019 Morel Virtus Nano Integra 602 & SoundWall PowerSlim PMC600

Цей гучномовець з лінійки Morel Integra створено для застосування в умовах обмеженого простору, тому може використовуватися як в автомобілі, так і в домашніх інсталяціях під різними назвами.

При зменшеній глибині його можна встановити в стіну за допомогою простої рамки — простору позаду не потрібно. Такі ж вимоги і до інсталяції в автомобіль, оскільки монтажна глибина гучномовця всього 17 мм (0,67 дюйма)! Мішаний сендвіч-конус «Endumax» з випуклою геометрією та м’який купол «Acuflex» із звуковими котушками діаметром 2,1 і 1,1 дюйма відповідно забезпечують точність і контроль. Один і той же магніт використано як єдиний загальний для основного випромінювача і твітера, це не тільки економить місце, але і забезпечує майже ідеальні фазові співвідношення. Така технологія здвоєного концентричного випромінювача з назвою «Zero-Point» доводить, що нестача простору може не впливати на якість звучання.

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ ГОЛОВНИЙ ПРИСТРІЙ 2018-2019

Pioneer AVIC-Z910DAB

EISA 2018-2019 Pioneer AVIC-Z910DAB

Флагманська модель в лінійці головних пристроїв Pioneer задовольнить всі потреби найвибагливішого користувача. Це дротовое і бездротове підключення Apple CarPlay, дротове підключення Android Auto для зручності роботи із смартфонами, навігація, два входи для камер огляду, тюнер DAB+, підключення USB і HDMI. Окрім того, AVIC-Z910DAB забезпечує бездротовий зв’язок через Bluetooth, має вбудований Wi-Fi для безпроблемного і миттєвого під’єднання до смартфону. Якщо до цього додати доступ до безлічі розважальних сервісів завдяки функції AppRadio Mode+ і не аби які акустичні здібності AVIC-Z910DAB, то він безперечно вартий уваги.

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ HIGH-END КОМПОНЕНТ 2018-2019

Audison TH K2 II A Coro

EISA 2018-2019 Audison TH K2 II A Coro

Нічого зайвого від Audison означає, що в TH K2 II A Coro використані тільки найкращі матеріали і конструктивні рішення. Цей двосмуговий комплект складається з 165-мм дифузорного гучномовця і 38-мм купольного високочастотника з неодимовими магнітними системами збільшеного розміру. Усі конструктивні параметри максимально покращені і є запорукою надзвичайної динаміки і точності відтворення — недарма розробка зайняла цілих два роки!

Наполегливість та зусилля принесли свої плоди — цей комплект ідеально відповідає сучасним цифровим процесорним системам і потребує мінімального втручання в процес налаштування при інсталяції.

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ СМАРТ АПГРЕЙД 2018-2019

Match UP 7 BMW

EISA 2018-2019 Match UP 7BMW

Match UP 7 розроблений спеціально для BMW і сумісний з будь-якою Hi-Fi системою. Комплектується монтажною панеллю і сполучними проводами і може бути встановлений буквально за кілька хвилин.

Це дійсно безцінний апгрейд, який забезпечує міць і динаміку в вашому автомобілі. Семиканальний підсилювач класу HD видає високу потужність і динаміку — це треба почути! Потужний 64-розрядний звуковий процесор оснащений відповідними алгоритмами, щоб отримати максимум зі штатних гучномовців разом з центральним каналом. В кінцевому підсумку отримуємо потужний бас і значно поліпшену звукову сцену — де б в автомобілі ви не сіли.

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ САБВУФЕР 2018-2019

Audison APBX 10 AS

EISA 2018-2019 Audison APBX 10 AS

Компактна і продумана конструкція робить цей активний сабвуфер ідеальним рішенням для апгрейда штатних систем сучасних автомобілів.

Підсилювач з технологією HE-LI (High Efficiency — Low Impedance) та спеціально зконструйована сабвуферна головка забезпечують чудову динаміку в надзвичайно компактному акустичному оформленні.

Просте та адаптивне налаштування робить процес установки дійсно зручним. Наявність входів RCA та входів високого рівня у поєднанні із коннектором SSP (Sub Smart Plug) дає змогу швидко від’єднати і зняти сабвуфер у разі потреби. Audison APBX 10 AS з легкістю доводить, що лідер на ринку сабвуферів рівня low-end не обов’язково вартий купи грошей.

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ ПРОЦЕССОР 2018-2019

Helix DSP MINI

EISA 2018-2019 Helix DSP MINI

Цей звуковий процесор початкового рівня пропонує набагато більше можливостей, ніж можна уявити собі за таку ціну. Враховуючи можливість будь-яких інновацій в подальшому, його можна модернізувати відповідно до вимог майбутніх автомобілів, а також оновлювати будь-які інтерфейси через Wi-Fi.

Його надгнучке і потужне програмне забезпечення для ПК надає зручності в управлінні всіма функціями процесора, налаштовує звук для кожного автомобіля індивідуально. Серед нових можливостей процесора — алгоритми обробки сигналів центрального каналу і сабвуфера, завдяки яким розширюється звукова сцена і поліпшуєься якість і чистота звучання, а також підтримка файлів з високою роздільною здатністю до 96 кГц/24 біт. Якщо ви використовуєте шестиканальну систему, Helix DSP MINI — те, що потрібно.

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ ПІДСИЛЮВАЧ 2018-2019

Ground Zero GZPA 4SQ

EISA 2018-2019 Ground Zero GZPA 4SQ

На перший погляд він здається звичайним чотирьохканальним підсилювачем, але навіть при першому знайомстві стає очевидним, що Ground Zero GZPA 4SQ здатний на більше. Його головна особливість — «лампове» звучання, характер якого користувач може налаштувати власноруч, регулюючи режим роботи від класу AB до класу A. Кожен з чотирьох каналів підсилювача — це дві пари потужних вихідних MOSFET транзисторів, гігантський силовий трансформатор та батарея буферних конденсаторів, що забезпечують високу вихідну потужність і приголомшливу динаміку. В конструкції використані найсучасніші технології і компоненти вищого ґатунку, зокрема, вироблені в Німеччині конденсатори MCAP-MKP з надмалими втратами, операційні підсилювачі Burr-Brown і японські конденсатори Nichicon.

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ ПІДСИЛЮВАЧ З ВБУДОВАНИМ ЗВУКОВИМ ПРОЦЕСОРОМ 2018-2019

JL Audio VX800/8i

EISA 2018-2019 JL Audio VX800

Коли йдеться про американські підсилювачі з цифровим процесором, JL Audio займає лідируючі позиції. Підсилювач JL Audio VX800/8i відрізняється від інших моделей прямим цифровим трактом від входу до виходу, завдяки чому забезпечує неперевершену якість звучання. Широкосмуговий восьмиканальний підсилювач класу D оснащений вбудованим звуковим процесором з широкими можливостями налаштування.

Високошвидкісна технологія імпульсного посилення другого покоління NexD2 видає кристально чисте звучання як через аналогові, так і через цифрові входи (підтримується потік до 96 кГц/24 біт). Високоефективний підсилювач забезпечує потужність 75 Вт на канал при навантаженні 4 Ом без нагріву.

Нарешті, опційний Bluetooth-комунікатор VXi-BTC і мережевий концентратор VXi–HUB дозволяють поєднати в одній мережі до п’яти підсилювачів серії VXi та керувати ними.

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ ЗАСІБ ІНТЕГРАЦІЇ 2018-2019

Mosconi Gladen Pico 8|12 DSP

EISA 2018-2019 Mosconi Gladen Pico 8 12 DSP

Для повноцінної аудіосистеми Gladen Pico 8 | 12 DSP надзвичайно малий, однак це не заважає йому бездоганно контролювати вхідні сигнали. Підсилювач з вбудованим процесором має універсальний інтерфейс для підключення до штатних систем, 3-канальний 9-смуговий параметричний еквалайзер і мікшер — ці пристрої дозволяють звести нанівець затримки і корекцію сигналів штатної системи і «зібрати» повноцінний звуковий сигнал. 12-канальний звуковий процесор передає сигнал у форматі 96 кГц/24 біт на високошвидкісний 8-канальний імпульсний підсилювач класу G/H. Це перший пристрій Mosconi Gladen, який безпосередньо працює з вимірювальної системою Gladen Aures. В результаті інтеграція стала простою як ніколи — від автоматичного налаштування процесора і до спеціальних алгоритмів матричного підсумовування сигналів.

EISA АВТОМОБІЛЬНА ІННОВАЦІЯ 2018-2019

GladenAures

EISA 2018-2019 GladenAures

Перша і поки що єдина вимірювальна система, в якій застосовані бінауральні мікрофони, що закріплюються на вухах слухача. Ретельний аналіз на основі принципів психоакустики дозволяє досягти максимальної точності вимірювань. Комплект Aures можна використовувати як сам по собі, так і спільно з підсилювачем MOSCONI Gladen DSP для ще більш точного налаштування. В останньому варіанті швидке та ефективне налаштування системи відбувається в напівавтоматичному режимі; в той же час налаштування тимчасових затримок і частотної корекції може відбуватися в ручному режимі відповідно до власних вподобань.

Нагороди EISA Awards 2018-2019

ЕКСПЕРТНА ГРУПА HI-FI

EISA АНАЛОГОВА МУЗИЧНА СИСТЕМА 2018-2019

Pro-Ject Juke Box S2

EISA КОМПАКТНА МУЗИЧНА СИСТЕМА 2018-2019

Denon CEOL N10

EISA МОНОБЛОКОВА СИСТЕМА «ВСЕ В ОДНОМУ» 2018-2019

Naim Audio Uniti Atom

EISA БЕЗДРОТОВА СИСТЕМА 2018-2019

DALI Callisto 6C & Sound Hub

EISA СТЕРЕОСИСТЕМА 2018-2019

Marantz ND8006 / PM8006

EISA СТЕРЕОРЕСИВЕР 2018-2019

Yamaha R-N803D

EISA ІНТЕГРАЛЬНИЙ ПІДСИЛЮВАЧ 2018-2019

Primare I15 Prisma

EISA КРАЩА ПОКУПКА ПІДСИЛЮВАЧ 2018-2019

Pioneer A-40AE

EISA HIGH-END ПІДСИЛЮВАЧ 2018-2019

NAD M32

EISA СТРИМЕР 2018-2019

Pro-Ject Stream Box S2 Ultra

EISA ЦАП 2018-2019

Chord Electronics Hugo 2

EISA ПРОГРАВАЧ ВІНІЛУ 2018-2019

Technics SL-1200GR

EISA АКУСТИКА 2018-2019

ELAC Adante AS-61

EISA КРАЩА ПОКУПКА АКУСТИКА 2018-2019

Q Acoustics 3050i

EISA СМАРТ АКУСТИКА 2018-2019

Harman Kardon Citation 500

EISA EISA НАВУШНИКИ 2018-2019

Sennheiser HD 660 S

EISA HIGH-END НАВУШНИКИ 2018-2019

Focal Clear

EISA HI-FI ІННОВАЦІЯ 2018-2019

Micromega M-One M-150

СПІЛЬНА НАГОРОДА З ЕКСПЕРТНОЮ ГРУПОЮ «МОБІЛЬНІ ПРИСТРОЇ»

EISA ЦАП/ПІДСИЛЮВАЧ ДЛЯ НАВУШНИКІВ 2018-2019

iFi Audio xDSD

ЕКСПЕРТНА ГРУПА «ДОМАШНІЙ КІНОТЕАТР/АУДІО»

 EISA ПІДСИЛЮВАЧ ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2018-2019

Denon AVC-X8500H

EISA РЕСИВЕР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2018-2019

Pioneer VSX-933

EISA АКУСТИКА ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2018-2019

KEF Q Series

EISA АКУСТИКА «КРАЩА ПОКУПКА» ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2018-2019

Jamo S 809 HCS / S 810 SUB / S 8 ATM

EISA ВБУДОВУВАНА АКУСТИКА 2018-2019

Focal 300IWLCR6 / 300IW6

EISA САУНДБАР 2018-2019

LG SK10Y

EISA САУНДБАР «КРАЩА ПОКУПКА» 2018-2019

Polk Audio MagniFi MAX

EISA САБВУФЕР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2018-2019

SVS SB-4000

СПІЛЬНА НАГОРОДА З ЕКСПЕРТНОЮ ГРУПОЮ «ВІДЕО ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ»

EISA HIGH-END UHD BLU-RAY ПРОГРАВАЧ 2018-2019

Panasonic DP-UB9000 series

EISA КРАЩА ПОКУПКА UHD BLU-RAY ПРОГРАВАЧ 2018-2019

Sony UBP-X700

СПІЛЬНА НАГОРОДА З ЕКСПЕРТНОЮ ГРУПОЮ «МУЛЬТИМЕДІА В АВТО»

EISA ПЛАСКИЙ ІНСТАЛЯЦІЙНИЙ КОМПОНЕНТ 2018-2019

Morel Virtus Nano Integra 602 & SoundWall PowerSlim PMC600

EISA HIGH-END BLU-RAY ПРОГРАВАЧ 2018-2019

Panasonic DP-UB9000 series

EISA КРАЩА ПОКУПКА UHD BLURAY ПРОГРАВАЧ 2018-2019

Sony UBP-X700

СПІЛЬНО З ЕКСПЕРТНОЮ ГРУПОЮ «ФОТО»

EISA ФОТО/ВІДЕОКАМЕРА 2018-2019

Panasonic LUMIX DC-GH5S

ЕКСПЕРТНА ГРУПА «ДОМАШНІЙ КІНОТЕАТР/ВІДЕО»

 EISA ТЕЛЕВІЗОР 2018-2019

Philips 65OLED903

EISA КРАЩА ПОКУПКА OLED ТЕЛЕВІЗОР 2018-2019

Philips 55OLED803

EISA КРАЩА ПОКУПКА LCD ТЕЛЕВІЗОР 2018-2019

TCL 55DC760

EISA ТЕЛЕВІЗОР ІЗ ШТУЧНИМ ІНТЕЛЕКТОМ 2018-2019

LG 65SK9500

EISA ПРЕМІУМ OLED ТЕЛЕВІЗОР 2018-2019

LG OLED65E8

EISA ПРЕМІУМ LCD ТЕЛЕВІЗОР 2018-2019

Samsung 65Q9FN

EISA МОНІТОР ІННОВАЦІЯ 2018-2019

Sharp Aquos LV-70X500E

EISA КРАЩА ПОКУПКА ПРОЕКТОР 2018-2019

BenQ W1700

BenQHT2550 (для Сполучених Штатів)

EISA ПРЕМІУМ ПРОЕКТОР 2018-2019

Sony VPL-VW760ES

ЕКСПЕРТНА ГРУПА «ФОТО»

EISA КАМЕРА РОКУ 2018-2019

Sony α7 III

EISA ПРОФЕСІЙНА ЦИФРОВА ДЗЕРКАЛЬНА КАМЕРА 2018-2019

Nikon D850

EISA ЦИФРОВА ДЗЕРКАЛЬНА КАМЕРА 2018-2019

Canon EOS 6D Mark II

EISA КРАЩА ПОКУПКА КАМЕРА 2018-2019

Canon EOS M50

EISA SUPERZOOM КАМЕРА 2018-2019

Sony Cyber-shot RX10 IV

EISA КОМПАКТНА БЕЗДЗЕРКАЛЬНА КАМЕРА 2018-2019

Fujifilm X-H1

EISA ПРОФЕСІЙНА БЕЗДЗЕРКАЛЬНА КАМЕРА 2018-2019

Sony α7R III

EISA ZOOM-ОБ’ЄКТИВ ДЛЯ ЦИФРОВИХ ДЗЕРКАЛЬНИХ КАМЕР 2018-2019

SIGMA 14-24mm F2.8 DG HSM | Art

EISA ZOOM-ТЕЛЕОБ’ЄКТИВ ДЛЯ ЦИФРОВИХ ДЗЕРКАЛЬНИХ КАМЕР

Tamron 70-210mm F/4 Di VC USD

EISA ФІКС-ОБ’ЄКТИВ ДЛЯ ЦИФРОВИХ ДЗЕРКАЛЬНИХ КАМЕР 2018-2019

Canon EF 85mm f/1.4L IS USM

EISA ПРОФЕСІЙНИЙ ОБ’ЄКТИВ 2018-2019

Nikon AF-S NIKKOR 180-400mm f/4E TC1.4 FL ED VR

EISA БЕЗДЗЕРКАЛЬНИЙ ШИРОКОКУТНИЙ ОБ’ЄКТИВ 2018-2019

Sony FE 16-35mm F2.8 GM

EISA БЕЗДЗЕРКАЛЬНИЙ СТАНДАРТНИЙ ZOOM-ОБ’ЄКТИВ 2018-2019

Tamron 28-75mm F/2.8 Di III RXD

EISA БЕЗДЗЕРКАЛЬНИЙ ZOOM-ТЕЛЕОБ’ЄКТИВ 2018-2019

Sony FE 100-400mm F4.5-5.6 GM OSS

EISA ФОТОІННОВАЦІЯ 2018-2019

Canon Speedlite 470EX-AI

EISA ФОТОСЕРВІС 2018-2019

CEWE Photobook Pure

СПІЛЬНО З ЕКСПЕРТНОЮ ГРУПОЮ «ВІДЕО ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ»

EISA ФОТО/ВІДЕОКАМЕРА 2018-2019

Panasonic LUMIX DC-GH5S

EISA СПІЛЬНО З ЕКСПЕРТНОЮ ГРУПОЮ «МОБІЛЬНІ ПРИСТРОЇ»

EISA НАЙКРАЩИЙ СМАРТФОН 2018-2019

Huawei P20 Pro

ЕКСПЕРТНА ГРУПА «МОБІЛЬНІ ПРИСТРОЇ»

 EISA СМАРТФОН 2018-2019

Nokia 7 Plus

EISA СТИЛЬНИЙ СМАРТФОН 2018-2019

Honor 10

EISA КРАЩА ПОКУПКА СМАРТФОН 2018-2019

NOA Element N10

EISA НАВУШНИКИ З ШУМОПОГЛИНАННЯМ 2018-2019

AKG N700NC

EISA МОБІЛЬНА АКУСТИКА 2018-2019

JBL Xtreme 2

EISA БЕЗДРОТОВІ ВАКУУМНІ НАВУШНИКИ 2018-2019

JBL Endurance DIVE

EISA АКУСТИКА ЗІ ШТУЧНИМ ІНТЕЛЕКТОМ 2018-2019

LG XBOOM AI ThinQ WK7

LG ThinQ Speaker WK7 (в Сполучених Штатах)

EISA ПОРТАТИВНИЙ АУДІОПРОГРАВАЧ 2018-2019

Pioneer XDP-02U

СПІЛЬНО З ЕКСПЕРТНОЮ ГРУПОЮ «ФОТО»

EISA КРАЩИЙ СМАРТФОН 2018-2019

Huawei P20 Pro

СПІЛЬНО З ЕКСПЕРТНОЮ ГРУПОЮ HI-FI

EISA ПОРТАТИВНИЙ ЦАП/ПІДСИЛЮВАЧ ДЛЯ НАВУШНИКІВ 2018-2019

iFi Audio xDSD

ЕКСПЕРТНА ГРУПА «МУЛЬТИМЕДІА В АВТО»

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ ГОЛОВНИЙ ПРИСТРІЙ 2018-2019

Pioneer AVIC-Z910DAB

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ HIGH-END КОМПОНЕНТ 2018-2019

Audison TH K2 II A Coro

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ СМАРТ АПГРЕЙД 2018-2019

Match UP 7BMW

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ САБВУФЕР 2018-2019

Audison APBX 10 AS

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ ПРОЦЕССОР 2018-2019

Helix DSP MINI

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ ПІДСИЛЮВАЧ 2018-2019

Ground Zero GZPA 4SQ

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ ПІДСИЛЮВАЧ З ВБУДОВАНИМ ЗВУКОВИМ ПРОЦЕСОРОМ 2018-2019

JL Audio VX800/8i

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ ЗАСІБ ІНТЕГРАЦІЇ 2018-2019

Mosconi Gladen Pico 8|12 DSP

EISA АВТОМОБІЛЬНА ІННОВАЦІЯ 2018-2019

Gladen Aures

СПІЛЬНО З ЕКСПЕРТНОЮ ГРУПОЮ «АУДІО ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ»

EISA ПЛАСКИЙ ІНСТАЛЯЦІЙНИЙ КОМПОНЕНТ 2018-2019

Morel Virtus Nano Integra 602 & SoundWall PowerSlim PMC600

 
 

Автор публикации

не в сети 22 часа

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1050Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий