EISA

EISA AWARDS 2016-2017

EISA Awards 2016-17 – по гамбургскому счету

Гамбургский счет – идиома в значении «подлинная система ценностей, свободная от сиюминутных обстоятельств и корыстных интересов» (Википедия).

Если прямо сейчас захлопнуть журнал и рассмотреть внимательно обложку, вы найдете на ней небольшой синий логотип EISA. За право напечатать его там ежегодно борется немало изданий. Получается не у всех. У нас получилось – и это было нелегко. Европейская Ассоциация EISA (European Imaging and Sound Association) – далеко не клуб по интересам, в котором на первом месте – приятное времяпровождения. Эта организация выполняет непростую и, думается, реально полезную работу.

Члены ассоциации собираются вместе трижды в году. Это настоящие встречи друзей и единомышленников. Кроме того, это, пожалуй, пример того, как представители практически всех европейских стран способны в атмосфере взаимного доверия и уважения выполнять большую и полезную работу.

Как это происходит – стоит рассказать подробней. На то, что это необходимо рассказать, натолкнул случай. На связь вышел коллега, журналист. Он хотел аккредитоваться на мероприятия EISA, чтобы рассказать читателям о работе организации. Он недоумевал, почему это невозможно сделать… А ведь все очень просто: какая может быть аккредитация на событии, все участники которого – журналисты? Мало того, часть из них, главные редакторы журналов о фото и видео, еще и фотографы высочайшего класса, в руках у которых – лучшая на момент съемки фототехника последних моделей (они ее попутно тестируют)…

И еще один штрих. Будучи новичком в EISA (а это было сравнительно недавно), я ощущал во время первых встреч определенное недоверие, связанное с тем, что в ряды организации пришел новый, непроверенный человек. Это было во время ознакомления с новыми образцами акустики. Я вошел в комнату прослушивания и через секунду сказал стоящему рядом коллеге: «Все неплохо, правда, очень медленный бас». «Точно, – ответил он, – теперь понятно, что вы знаете, что пишете!». В EISA необходимо быть профессионалом, это серьезное экспертное сообщество.

После тестирования, просмотра, прослушивания множества образцов, появившихся за год, после ознакомления с характеристиками и особенностями технологий, члены EISA собираются на свою главную рабочую встречу. Каждый раз, по традиции, она проходит в новом европейском городе. На этот раз это был Гамбург. Правда, город запоминается не так сильно, как хотелось бы. С утра до вечера, часов по десять в день, эти люди занимаются своей работой. Они трудятся для вас, уважаемые читатели. И не только. Они работают для всех потребителей и потенциальных покупателей современной электроники.

Дело в том, что отличить низкоуровневую подделку, спаянную «на колене» и заключенную в броскую упаковку от по-настоящему качественного изделия, часто способен только специалист. А огромное количество Интернет-источников, расхваливающих на все лады какой-нибудь очередной объект, звучащий или показывающий, способно «развести» на покупку непонятно как работающего девайса даже искушенного энтузиаста… Проблема в том, что вся эта реклама с «продвигающими» текстами часто весьма безответственна. Рядом с достоверной информацией оказываются ошибки, неточности, а порой – и вовсе беспардонное вранье, направленное только на то, чтобы недоброкачественный продукт был продан.

EISA несет полную ответственность за результаты своей конкурсной деятельности. В этом году в Гамбурге, так же, как ежегодно в других городах, группы экспертов-главредов профильных изданий обсуждали, спорили, решали, убеждали коллег и выносили на голосование вопрос о том, какие из выпущенных в текущем году изделий достойны быть номинированными на ежегодные награды EISA Award. Взвешиваются все нюансы дизайна, юзабилити, инновационности и качества представленных продуктов.

Ну, а что касается Гамбурга – то это просто чудесный город. С потрясающей архитектурой, сочетающей модерн и классику, стоящий на воде, как на земле… Стоило бы туда приехать еще и все это посмотреть подробно – но работа есть работа. Впереди – вручение наград. До встречи в Берлине в самом начале сентября.

Оттуда будет привезена не меньшая масса впечатлений – ведь кроме церемонии вручения наград EISA Award, нас ждет еще и масштабнейшая европейская выставка IFA 2016 – обо всем этом можно будет узнать на страницах следующего номера журнала.

АКУСТИКА ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2016–2017

DALI OPTICON 5.1

Ця досконала система, що якнайкращим чином відповідає кімнатам середнього і великого розміру, просто розгойдує музикою або кіносаундтреком все приміщення. Замінюючи ряд продуктів DALI IKON, акустичні системи OPTICON 5.1, в тому числі сабвуфер SUB K-14 F, націлені на доступність широкої аудиторії без браку продуктивності. І це не розчаровує — поєднання паперу і волокон деревини в драйверах, запозичене з серії флагманської акустики Epicon, у взаємодії з приводами Soft Magnetic Compound і модуля гібридного твітера DALI надає ідеальне співвідношення витонченості й потужності. Внаслідок маємо глибоке, просторове звучання, забарвлене яскравими ефектами, які легко розповсюджуються в кімнаті, де розташований ваш домашній кінотеатр. Додайте до цього гарну музику та чудовий стиль — і ви отримаєте ідеальний союз.

РЕСИВЕР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2016–2017

Denon AVR-X2300W

HT receiver DENON eisa award 2016-2017

AVR-X2300W — зразок 7.2-канального ресивера з найкращим співвідношенням ціни та якості, на яке б ви могли сподіватися. Цей стрункий і стильний ресивер за допомогою інтерфейсу HDMI 2.0a підтримує наскрізну передачу UHD Blu-Ray і може сполучатися з численними джерелами через Wi-Fi, Bluetooth та власні традиційні AV входи. Інтеграція в домашній кінотеатр полегшена завдяки інформативному, дружньому до користувача налаштуванню. А звукова продуктивність дійсно вражає. Цей AV ресивер має чутливе управління під будь‑який смак, тож не важко насичити кімнату бажаною динамікою, а Dolby Atmos декодування готове створити у вашій оселі об’ємний 3D-ефект кінотеатрів преміум-рівня. Вдосконалення ресивера стане можливим в той самий час, як нове програмне забезпечення DTS:X стане доступним.

ЗВУКОВА ПАНЕЛЬ 2016–2017

Canton DM 55

EISA AWARDS 2016-2017 canton dm 55

Найменша з трьох в лінійці Soundbase від Canton модель DM 55 з підтримкою Bluetooth пропонує на вибір лаковані корпуси в чорному, сріблястому або білому кольорі, а для забезпечення надійної опори має товсту скляну пластину, на якій можна встановити телевізор. З шістьма динаміками у складі пристрою — двома твітерами, двома середньочастотниками і двома вуферами, що керуються 200W підсилювачем, панель забезпечує значно більшу звукову сцену, ніж можна собі уявити. З безпомилковою гнучкістю і атакою вона здатна передати ревище космічних кораблів, потріскування скіпи і потужні вибухи, як в реальному житті. Ця модель з дивовижною точністю впорається з відтворенням тендітних, чутливих, витончених і глибоко деталізованих ефектів. Це відмінний партнер для домашнього кінотеатру і ТБ.

САУНДБАР 2016–2017

Yamaha YSP-5600

eisa 2016-2017 soundbar Yamaha YSP-5600

Стильний, 4K-сумісний YSP-5600, що підключається по HDMI і підтримує автоматизований Room EQ, з Dolby Atmos (і DTS:X через майбутнє оновлення вбудованого програмного забезпечення) є повнофункціональним саундбаром. Не менш сорока шести динаміків за міцним чорним металевим грилем, спрямованими звуковими коливаннями, створюють повноцінне 7.1.2-аудіо у вигляді неймовірно масштабного багаторівневого тривимірного звукового поля. Він перетворює кожен фільм в захоплюючу подію і як частина системи мультирум MusicCAST компанії Yamaha може бути використаний для потокової передачі музики та ТВ-аудіо у всій оселі. В YSP-5600 втілено набагато більше можливостей, аніж у звичайному саундбарі, що вигідно виділяє його серед решти подібних у своєму класі.

HIGH-END КОМПОНЕНТ ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2016–2017

Trinnov Audio Altitude32

High End 2016-2017 Trinnov Audio Altitude32

Серйозним ентузіастам домашнього кінотеатру, які перебувають у пошуках найдосконалішої техніки, потрібно зупинити свій погляд на Altitude32 Trinnov Audio. Здатність задіяти 32 дискретних канала відразу підносить цей пристрій рангом вище над рештою подібних процесорів. Покращені можливості налаштування балансу, еквалізації враховують будь-які параметри приміщення, адаптують звук при будь-якому і навіть специфічному розташуванні акустичної системи та решту характеристик домашнього кінотеатру. Він легко відтворить Dolby Atmos, новий DTS:X, або Auro-3D. Altitude32, який можна віднести до категорії еталонного класу, забезпечує дивовижну визначеність і чіткість, масштаб і відчуття присутності в кіноподіях під час демонстрації фільмів. Наявна програмна архітектура завжди готова для майбутніх оновлень та модернізації, а солідним набором функцій легко керувати через мережу за допомогою ПК, смартфона чи планшета.

КРАЩА ПОКУПКА АКУСТИКИ ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2016–2017

Monitor Audio Bronze 5.1

speaker system eisa 2016-2017 Monitor Audio Bronze 5.1

Переглядаючи велику кількість акустичних систем початкового рівня, вам передує довгий шлях з метою знайти ще кращий комплект акустики, аніж Bronze від Monitor Audio. Секрет його успіху полягає в особливих, вперше застосованих в серії Bronze диффузорах C-CAM, вся поверхня яких випромінює звук. Визначальною характеристикою гучномовців Bronze 6, Centre та FX є їх сублімоване високочастотне відтворення, що яскраво передає деталі і текстуру. Діалоги тим часом звучать чітко та зфокусовано, динамічні рухи акустика відпрацьовує з неперевершеною легкістю, а сабвуфер Monitor Audio W10 довершує роботу системи підземним гуркотом. Це захоплюючий багатоканальний ансамбль.

СПІЛЬНО З ВІДЕО ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ

ПРОГРАВАЧ ULTRA HD 2016–2017

Panasonic DMP-UB900

hd player eisa 2016-2017 Panasonic DMP-UB900

Перший в світі ULTRA HD Blu-Ray-програвач миттєво вдосконалює ваш досвід як користувача AV-пристроїв. Його 4K HDR зображення вочевидь є поліпшенням у порівнянні з Full HD BD, воно насичене деталями, має плавні градації кольорів та екстраординарну динаміку. Але це далеко не всі переваги, які має Panasonic DMP-UB900: неперевершений апскейлінг 1080р дисків, супершвидке завантаження і добре оснащений DLNA-клієнт дозволяють виконувати кожну запропоновану йому роботу віртуозно і без проблем. Це — стандарт якості серед Blu-Ray-плеєрів. Яскраве звучання забезпечується за рахунок висококласних аудіокомпонентів і сертифікації THX для 4K-зображення та звукових джерел. Об’єднайте цей Ultra HD-сумісний плеєр з дисплеєм HDR 4K і задоволення вам гарантовано!

СПІЛЬНО З ВІДЕО ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ ТА Hi-Fi

AV АКСЕСУАР 2016–2017

SPIN remote

av-accessory eisa 2016-2017 SPIN remote

Поціновувачі домашніх розваг при користуванні різними пристроями застосовують кілька пультів. Це, часом, призводить до розчарувань. SPIN remote перевертає звичну концепцію управління повністю, а нова революційна конструкція призначена для простоти та легкості використання. Цей витончений срібний купол завдяки сенсорам реагує на обертання, переміщення у просторі і дотик. Достатньо лишень жестів та рухів користувача, щоб привести в дію SPIN remote. З використанням інтуїтивно зрозумілого додатка до смартфона різні функції можуть бути скеровані на цей пульт і в залежності від того, як ви тримаєте, обертаєте, або натискаєте — відбувається керування вашими пристроями — TV, акустичною системою, розумним освітленням — з більшим задоволенням, аніж можна собі уявити.

Нагороди EISA Awards 2016-2017

АУДІО ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ

АКУСТИКА ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2016-2017

DALI OPTICON 5.1

РЕСИВЕР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2016-2017

Denon AVR-X2300W

ЗВУКОВА ПАНЕЛЬ 2016-2017

Canton DM 55

САУНДБАР 2016-2017

Yamaha YSP-5600

HIGH-END КОМПОНЕНТ ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2016-2017

Trinnov Audio Altitude32

КРАЩА ПОКУПКА АКУСТИКИ ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2016-2017

Monitor Audio Bronze 5.1

СПІЛЬНО З ВІДЕО ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ

ПРОГРАВАЧ ULTRA HD 2016-2017

Panasonic DMP-UB900

СПІЛЬНО З ВІДЕО ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ ТА Hi-Fi

AV АКСЕСУАР 2016-2017

SPIN remote

Hi-Fi

HIGH-END АКУСТИКА 2016-2017

Bowers & Wilkins 802 D3

АКУСТИКА 2016-2017

ELAC Debut F6

КОМПАКТНА АУДІОСИСТЕМА 2016-2017

Naim Audio Mu-so Qb

ПРОГРАВАЧ ВІНІЛУ 2016-2017

Pro-Ject The Classic

СТЕРЕОСИСТЕМА 2016-2017

Marantz CD6006 & PM6006

МЕРЕЖЕВИЙ МЕДІАПЛЕЄР 2016-2017

Bluesound NODE 2

HIGH-END ЦАП 2016-2017

Hegel HD30

HIGH-END НАВУШНИКИ 2016-2017

AKG N90Q

СИСТЕМА МУЛЬТИРУМ 2016-2017

Sonos PLAY:5

СПІЛЬНО З ВІДЕО ТА АУДІО ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ

AV АКСЕСУАР 2016-2017

SPIN remote

СПІЛЬНО З МОБІЛЬНИМИ ПРИСТРОЯМИ

USB ЦАП З ПІДСИЛЮВАЧЕМ ДЛЯ НАВУШНИКІВ 2016-2017

Chord Mojo

МОБІЛЬНІ ПРИСТРОЇ

ПРОСУНУТИЙ СМАРТФОН 2016-2017

HTC 10

СПОЖИВЧИЙ СМАРТФОН 2016-2017

Huawei P9

МОБІЛЬНІ НАВУШНИКИ 2016-2017

JBL Reflect Mini BT

МОБІЛЬНА АКУСТИКА 2016-2017

JBL Charge 3

ПЕРСОНАЛЬНИЙ ПРИСТРІЙ 2016-2017

Garmin fēnix 3 HR

БЮДЖЕТНИЙ СМАРТФОН 2016-2017

Coolpad Torino

ВІРТУАЛЬНІ ОКУЛЯРИ 2016-2017

HTC Vive

ІННОВАЦІЯ В МОБІЛЬНИХ ПРИСТРОЯХ 2016-2017

LG G5

СПІЛЬНО З ФОТО

КАМЕРА СМАРТФОНА 2016-2017

Samsung Galaxy S7/S7 edge

СПІЛЬНО З Hi-Fi

USB ЦАП З ПІДСИЛЮВАЧЕМ ДЛЯ НАВУШНИКІВ 2016-2017

Chord Mojo

ВІДЕО ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ

ТЕЛЕВІЗОР 2016-2017

Samsung UE55KS9000

ТЕЛЕВІЗОР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2016-2017

Panasonic TX-65DX900E

SMART ТЕЛЕВІЗОР 2016-2017

LG UH770V

HIGH-END ТЕЛЕВІЗОР 2016-2017

LG Signature OLED65G6

ПРОЕКТОР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2016-2017

Ben Q W2000

ТЕЛЕВІЗОР З ВЕЛИКИМ ЕКРАНОМ: КРАЩА ПОКУПКА 2016-2017

Philips 65PUS7601

СПІЛЬНО З АУДІО ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ

ULTRAHD ПРОГРАВАЧ 2016-2017

Panasonic DMP-UB900

СПІЛЬНО З АУДІО ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ ТА Hi-Fi

AV АКСЕСУАР 2016-2017

SPIN remote

СПІЛЬНО З ФОТО

ФОТО/ВІДЕОКАМЕРА 2016-2017

Sony α7S II

СПІЛЬНО З ФОТО

ЕКШН-КАМЕРА 2016-2017

Olympus TG-Tracker

ФОТО

ЦИФРОВА ДЗЕРКАЛЬНА КАМЕРА 2016-2017

Canon EOS 80D

НАПІВПРОФЕСІЙНА ЦИФРОВА ДЗЕРКАЛЬНА КАМЕРА 2016-2017

Nikon D500

ПРОФЕСІЙНА ЦИФРОВА ДЗЕРКАЛЬНА КАМЕРА 2016-2017

Canon EOS-1D X Mark II

АМАТОРСЬКА КОМПАКТНА СИСТЕМНА КАМЕРА 2016-2017

Olympus OM-D E-M10 Mark II

НАПІВПРОФЕСІЙНА КОМПАКТНА СИСТЕМНА КАМЕРА 2016-2017

Sony α6300

ПРОФЕСІЙНА КОМПАКТНА СИСТЕМНА КАМЕРА 2016-2017

Fujifilm X-Pro2

КОМПАКТНА ПРЕМІУМ-КАМЕРА 2016-2017

Sony Cyber-shot DSC-RX1R II

КОМПАКТНА ДОРОЖНЯ КАМЕРА 2016-2017

Panasonic Lumix DMC-TZ100

ОБ’ЄКТИВ ДЛЯ ЦИФРОВИХ ДЗЕРКАЛЬНИХ КАМЕР 2016-2017

Tamron SP 85mm F1.8 Di VC USD

ПРОФЕСІЙНИЙ ОБ’ЄКТИВ ДЛЯ ЦИФРОВИХ ДЗЕРКАЛЬНИХ КАМЕР 2016-2017

Canon EF 35mm F1.4L II USM

ЗУМ-ОБ’ЄКТИВ ДЛЯ ЦИФРОВИХ ДЗЕРКАЛЬНИХ КАМЕР 2016-2017

Sigma 50-100mm F1.8 DC HSM Art

ПРОФЕСІЙНИЙ ОБ’ЄКТИВ ДЛЯ КОМПАКТНОЇ СИСТЕМНОЇ КАМЕРИ 2016-2017

Sony FE 85mm F1.4 GM

ЗУМ-ОБ’ЄКТИВ ДЛЯ КОМПАКТНОЇ СИСТЕМНОЇ КАМЕРИ 2016-2017

Fujinon XF100-400mm F4.5-5.6 R LM OIS WR

ФОТОІННОВАЦІЯ 2016-2017

Panasonic DUAL I.S. System

ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДЛЯ ФОТО 2016-2017

DxO OpticsPro 11

ФОТОПРИНТЕРИ 2016-2017

Canon image PROGRAF PRO -1000

СПІЛЬНО З ВІДЕО ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ

ФОТО/ВІДЕОКАМЕРА 2016-2017

Sony α7S II

СПІЛЬНО З ВІДЕО ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ

ЕКШН-КАМЕРА 2016-2017

Olympus TG-Tracker

СПІЛЬНО З МОБІЛЬНИМИ ПРИСТРОЯМИ

КАМЕРА СМАРТФОНА 2016-2017

Samsung Galaxy S7/S7 edge

АВТОМОБІЛЬНА AV ЕЛЕКТРОНІКА

АВТОМОБІЛЬНИЙ ГОЛОВНИЙ ПРИСТРІЙ 2016-2017

Kenwood DDX5016DAB

АВТОМОБІЛЬНИЙ HD ПРОГРАВАЧ 2016-2017

Sony RSX-GS9

АВТОМОБІЛЬНИЙ SMART UP GRADE 2016-2017

Match M 5DSP

АВТОМОБІЛЬНИЙ САБВУФЕР 2016-2017

Hertz Mille Legend ML 2500.3

АВТОМОБІЛЬНИЙ ПРОЦЕСОР 2016-2017

Audison bit One HD

АВТОМОБІЛЬНИЙ HIGH-END КОМПОНЕНТ 2016-2017

Ground Zero GZPA Reference 4PURE

АВТОМОБІЛЬНИЙ ЗАСІБ ІНТЕГРАЦІЇ 2016-2017

Mosconi GLADEN DSP 8TO12 AEROSPACE

ІННОВАЦІЯ В АВТОМОБІЛЬНІЙ ЕЛЕКТРОНІЦІ 2016-2017

Clarion Full Digital Sound

Автор публикации

не в сети 22 часа

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1050Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий