Категории: Новости

Нове покоління сабвуферів від PSB Speakers

На виставці ISE 2024 у Барселоні компанія PSB Speakers представила сабвуфер SubSeries BP8. Це перша модель нового покоління преміальних сабвуферів PSB з обробкою сигналу Analog Devices DSP і підсиленням Hypex nCore. Таке поєднання дозволило отримати максимальну віддачу від дифузорів з плетеного вуглецевого волокна, забезпечуючи потужне відтворення басів, яке водночас є неймовірно витонченим, і робить модель ідеальним вибором для аудіофілів і любителів домашнього кінотеатру, яким потрібна безкомпромісна якість звуку.

Сабвуфер зібраний по акустичній схемі «закритий корпус», а сам корпус має підвищену жорсткість, що практично усуває небажані резонанси і спотворення, дозволяючи сабвуферу точно відтворювати баси на частотах нижче 20 Гц з надзвичайною деталізацією та точністю.

Активний сабвуфер SubSeries BP8 оснащений гібридним цифровим підсилювачем потужністю 500 Вт та двома довгоходовими 8-дюймовими динаміками в «біполярній, синфазній і протилежній» конфігурації. Така схема дозволяє компенсувати вібрації корпуса і забезпечити підвищену рівномірність розповсюдження звукової хвилі.

Комбінація вдосконалених деталей успадкована від попередньої моделі PSB. Це дозволяє BP8 відтворювати низькі частоти, які є не тільки глибокими та чіткими, але й контрольованими завдяки розширеному НЧ-діапазону.

Компактний розмір цього сабвуфера (33 x 33 x 35,5 см) ідеально поєднується з будь-яким дизайном завдяки чистим і мінімалістичним лініям. Ізолюючі ніжки IsoAcoustics запобігають появі будь-яких небажаних вібрацій чи резонансів, забезпечуючи відтворення безпрецедентної чіткості.

Очікується, що новинка надійде в продаж на початку весни 2024 року в кольорах Satin Black і White. Ціна сабвуфера PSB SubSeries BP8 в США становитиме 1 500 доларів.

Про PSB Speakers. З 1972 року засновник і головний дизайнер Пол Бартон зміцнює свою продукцію в якості експерта з проектування та створення високоякісних динаміків, які включають наукові принципи психоакустики. З того часу і дотепер вони є стратегічною частиною глобального портфоліо Lenbrook International, продукція PSB Speakers продається більш ніж на 70 ринках, де бренд встановлює стандарти для природного звуку та отримав визнання критиків за цінність та невтомний дизайн динаміків. Завдяки широкому набору продуктів, який включає аудіофільські динаміки, навушники ANC, потужні та музичні сабвуфери та сімейство встановлених динаміків, PSB Speakers розроблено та створено, щоб оживити записану музику світового рівня.

Автор публикации

не в сети 22 минуты

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019
Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.

Автор
Метки: PSB Speakers

Последние Новости

Pioneer розширює лінійку AVR новими 7.2-канальними та 5.2-канальними ресиверами

Pioneer, бренд, яким зараз керує VOXX Consumer, представив дві нові моделі інтегрованих аудіо/відео ресиверів VSX-835…

24 минуты тому

Klipsch Flexus звукова система на базі Onkyo

Звукова система Klipsch Flexus Sound System – це перший продукт для домашніх розваг, який народився…

37 минут тому

DALI PHANTOM E-WR нова серія вбудованих динаміків

DALI PHANTOM E-WR: переосмислення нестандартної інсталяції завдяки вдосконаленій аудіотехніці. DALI, світовий лідер у виробництві високоякісних…

1 час тому

Найновіші моделі JBL та JBL Synthesis на ISE 2024

На виставці Integrated Systems Europe (ISE) 2024, яка нещодавно відбулась у Барселоні, HARMAN Luxury Audio…

1 месяц тому

CES 2024: новини Hi-Fi

З 9 до 12 січня в американському Лас-Вегасі відбулася щорічна виставка споживчої електроніки Consumer Electronics…

2 месяца тому

CES 2024: новини авто

З 9 до 12 січня в американському Лас-Вегасі відбулася щорічна виставка споживчої електроніки Consumer Electronics…

2 месяца тому