Категории: Новости

TWS навушники Falcon Max Premium від Noble Audio

Noble Audio розробляє доступні універсальні і нестандартні монітори-вкладки, орієнтованих, насамперед, на ентузіастів персонального аудіо та виконавців. Останньою інновацією компанії для широкого споживчого ринку є нові навушники Falcon Max True Wireless Stereo (TWS) із гібридною схемою з драйверами на основі MEMS від xMEMS Labs, у конфігурації Bluetooth Classic/LE Audio з aptX Adaptive і підтримкою LDAC.

З 2018 року техаська компанія Noble Audio представила навушники з гібридною структурою з використанням різних типів драйверів. Як приклад, Noble’s Kublai Khan IEM, який отримав численні нагороди за звук. Багаторічний досвід Noble у налаштуванні різноманітних драйверів, об’єднаних в єдиний IEM, був застосований при впровадженні драйверів MEMS xMEMS.

Завдяки стратегічному партнерству з xMEMS останні Falcon Max від Noble стануть одними з перших на ринку навушників TWS, у яких застосовано передову технологію динаміків MEMS від xMEMS, що зробить компанію піонером у портативному аудіосигналі «Solid-State Fidelity».

Гібридний драйвер складається з високочастотного динаміка xMEMS Cowell,  найменшого у світі монолітного мікродинаміка MEMS (лише 22 мм) і високопродуктивного динамічного драйвера діаметром 10 мм для низьких частот. Разом ця комбінація забезпечує точне, високоякісне аудіо високої роздільної здатності у всьому діапазоні частот.

Ця остання версія повністю бездротових навушників Noble включає низку найновіших технологій, які також виводять філософію Noble «якість звуку насамперед» на новий рівень. На додаток до драйверів xMEMS, навушники Falcon Max використовують найновішу звукову платформу SoC Qualcomm QCC5171, що робить модель сумісною з aptX Adaptive, до якого компанія додала бездротовий аудіокодек високої роздільної здатності LDAC від Sony.

Крім того, звукова платформа SoC Qualcomm вдвічі підвищує продуктивність обчислень, одночасно зменшуючи енергоспоживання на 20% порівняно з попередніми продуктами.

Навушники Falcon Max також є першим продуктом Noble Audio, який підтримує Bluetooth 5.3 у двох режимах (класичний і LE Audio) і бездротовий зв’язок високої роздільної здатності LDAC. Також є підтримка сертифікації якості Snapdragon Sound від Qualcomm, AAC, адаптивний aptX (24 біт / 96 кГц, без втрат), а також SBC у Bluetooth Classic і LC3 для LE-Audio.

Звуковий підпис Falcon Max професійно налаштований акустичними дизайнерами Noble Audio, робота яких відзначена нагородами IEM преміум-класу. Користувачі зможуть налаштовувати параметри та еквалайзер за допомогою спеціального додатка для керування, що особливо ефективно забезпечується драйверами xMEMS.

Також Noble Audio додав цінні додаткові функції, такі як адаптивне активне шумопоглинання 3-го покоління (ANC), яке покращує комфорт і якість звуку шляхом динамічного налаштування ефекту шумопоглинання в режимі реального часу відповідно до рухів тіла користувача та навколишнього середовища. Очевидно, враховуючи платформу, яка використовується для цієї моделі, навушники Falcon Max підтримують багатоточкове з’єднання Bluetooth для двох пристроїв і кілька пар, aptX Voice для кристально чистої якості мовлення.

Qualcomm QCC5171 оснащено технологією High Precision Connect 4-го покоління та технологією True Wireless Mirroring Technology для високої стабільності підключення. Чохол для бездротової зарядки також оснащений багатофункціональними кнопками та портом USB Type-C із функцією швидкої зарядки. У комплект входять пінопластові накладки для високої звукоізоляції та комфорту.

Постачання Noble Audio Falcon Max почнеться 18 грудня 2023 року з рекомендованою роздрібною ціною 270 доларів США.

Автор публикации

не в сети 21 минута

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019
Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.

Смотреть Комментарии

  • Чи підійдуть гібридні навушники для меломана?

Автор

Последние Новости

Pioneer розширює лінійку AVR новими 7.2-канальними та 5.2-канальними ресиверами

Pioneer, бренд, яким зараз керує VOXX Consumer, представив дві нові моделі інтегрованих аудіо/відео ресиверів VSX-835…

23 минуты тому

Klipsch Flexus звукова система на базі Onkyo

Звукова система Klipsch Flexus Sound System – це перший продукт для домашніх розваг, який народився…

37 минут тому

DALI PHANTOM E-WR нова серія вбудованих динаміків

DALI PHANTOM E-WR: переосмислення нестандартної інсталяції завдяки вдосконаленій аудіотехніці. DALI, світовий лідер у виробництві високоякісних…

60 минут тому

Нове покоління сабвуферів від PSB Speakers

На виставці ISE 2024 у Барселоні компанія PSB Speakers представила сабвуфер SubSeries BP8. Це перша…

1 месяц тому

Найновіші моделі JBL та JBL Synthesis на ISE 2024

На виставці Integrated Systems Europe (ISE) 2024, яка нещодавно відбулась у Барселоні, HARMAN Luxury Audio…

1 месяц тому

CES 2024: новини Hi-Fi

З 9 до 12 січня в американському Лас-Вегасі відбулася щорічна виставка споживчої електроніки Consumer Electronics…

2 месяца тому