Категории: Новости

Audeze: тур офісом компанії

Денний тур офісом Audeze відкрив деякі інтригуючі відомості про їхні найпопулярніші навушники, ринок аудіо периферії для ігор та їхні майбутні розробки.

Денний тур в офіс Audeze

Audeze знаходиться в Південній Каліфорнії, і ми так чудово провели час, відвідавши їх минулого року , що нам не терпілося провести час із Санкаром і командою, яка працювала над новими продуктами.

Якщо походити фабрикою Audeze та відділом доставки, було надзвичайно очевидно, що на висоті майже 10 метрів над землею були складені футляри Maxwell , які чекали відправки постачальникам.

Флагманські геймерські навушники Maxwell

процес виготовлення навушників Audeze Maxwell

Геймерські навушники Audeze Maxwell стали їх найбільш продаваним продуктом з досить значним відривом. Санкар (CEO компанії – ред.) підтвердив, що вони не можуть виготовити ці ігрові навушники досить швидко, щоб задовольнити весь попит шанувальників.

Драйвери для Maxwell збираються вручну в штаб-квартирі в Каліфорнії, а потім відправляються в Китай для остаточного складання продукту. Готові продукти доставляються назад до Каліфорнії, де їх відправляють північноамериканським постачальникам. Європа та Азія мають власні механізми розподілу.

Чому Maxwell перевершує продажі всіх інших у лінійці Audeze?

Найдивовижнішим для компанії стало сприйняття Maxwell як геймерами, так і ентузіастами традиційного Hi-End.

Ігрові навушники Audeze Maxwell

Ігровий ринок величезний і зростає з експоненціальною швидкістю, яку ринок високоякісного аудіо лише мріє повторити.

Наскільки великий геймерський ринок?

У 2021 році ігри заробили понад 178 мільярдів доларів у всьому світі. Пандемія зіграла величезну роль у тому, що сотні мільйонів людей залишилися вдома, але безсумнівно, ринок не охолонув.

За оцінками галузі, до 4 кварталу 2025 року ринок ігор досягне 270 мільярдів доларів. Порівняйте це з категорією аудіофільських навушників, вартість якої, за прогнозами, досягне 4 мільярдів доларів до 2030 року. Чому це для вас важливо?

Прибуток, отриманий завдяки зростанню асортименту ігрових продуктів виробника, допомагає фінансувати їхню іншу науково-дослідну діяльність; такі продукти, як LCD-5 і CRBN, не існували б без цього прибутку.

Виробник витрачає кошти на дослідження та розробки на розробку вдосконалених магнітів, які створюють більший потік на стороні драйвера, одночасно зменшуючи спотворення; не кажучи вже про навушники Audeze CRBN без металевих частин для використання у навушників Audeze МРТ.

Це новітня технологія вуглецевих нанотрубок

Це фрагмент плівки, який використовувався для створення драйверів для навушників Audeze МРТ та електростатичних навушників CRBN; зникаюча плівка, дуже легка й тонка, на мить зависла, коли її випустили з рук, а потім м’яко спустилася вниз.

Плівка є запатентованою конструкцією з вбудованими вуглецевими нанотрубками компанії, а не нанесеними на поверхню, як інші виробники. Це створює більш рівномірний розподіл провідного матеріалу по всій плівці, одночасно знижуючи вагу та усуваючи можливість розшарування; це те, що спостерігалося в конкуруючих дизайнах.

Навушники Audeze MM-100

Навушники Audeze MM-100

Що буде далі для компанії, яка включає в себе виготовлення замовлень Maxwell і виведення на ринок продукту MM-100 , який було відкладено через проблеми з ланцюгом поставок.

Ми випробували низку нових продуктів, які перебувають у «бета-режимі». Планується, що вони втіляться в життя літа 2023 року. Один продукт, який неймовірно привабливий, оскільки він використовуватиме інший стиль підключення порівняно з рештою лінійки, та включатиме кілька дуже цікавих нових функцій.

Цей плоский магнітний драйвер готовий до наступного етапу складання

Що вкінці?

Maxwell виявивилися надзвичайно популярними серед геймерів і ентузіастів аудіо, що призвело до значного збільшення продажів компанії. Цей успіх фінансує подальші дослідження та розробки компанії, зокрема створення нових продуктів, які не були б можливі без прибутку від ігрової лінійки. Компанія також зосереджується на вдосконаленні технологій і випуску нових продуктів, що свідчить про їхнє постійне стремління до інновацій. Усе це робить виробника впливовим гравцем у світі як ігрового, так і висококласного аудіо.

А нам з вами залишається тільки чекати на нові продукти, які втілюють в собі найамбітніші ноу-хау, стиль та спевненість у надзвичайній ексклюзивності продукції Audeze.

Автор публикации

не в сети 2 недели

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1054Регистрация: 25-01-2019
Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.

Автор

Последние Новости

EISA AWARDS 2024-2025

EISA Awards 2024-25: Найновіші технології споживчої елекроніки... НА ГРЕБЕНІ ХВИЛІ! Нагородження найкращих продуктів понад 40…

2 недели тому

Pioneer розширює лінійку AVR новими 7.2-канальними та 5.2-канальними ресиверами

Pioneer, бренд, яким зараз керує VOXX Consumer, представив дві нові моделі інтегрованих аудіо/відео ресиверів VSX-835…

5 месяцев тому

Klipsch Flexus звукова система на базі Onkyo

Звукова система Klipsch Flexus Sound System – це перший продукт для домашніх розваг, який народився…

5 месяцев тому

DALI PHANTOM E-WR нова серія вбудованих динаміків

DALI PHANTOM E-WR: переосмислення нестандартної інсталяції завдяки вдосконаленій аудіотехніці. DALI, світовий лідер у виробництві високоякісних…

5 месяцев тому

Нове покоління сабвуферів від PSB Speakers

На виставці ISE 2024 у Барселоні компанія PSB Speakers представила сабвуфер SubSeries BP8. Це перша…

6 месяцев тому

Найновіші моделі JBL та JBL Synthesis на ISE 2024

На виставці Integrated Systems Europe (ISE) 2024, яка нещодавно відбулась у Барселоні, HARMAN Luxury Audio…

6 месяцев тому