Категории: НовостиСобытия

ISE 2023: LG нові дисплеї та хмарна платформа

В Барселоні, Іспанія, 31 січня відкрилась європейська виставка AV та системної інтеграції преміум-класу – Integrated Systems Europe, яка триватиме до 3 лютого. ISE 2023 швидко набирає обертів щодо відвідуваності та показників експонентів у постпандемічному світі, це надає надзвичайно високі очікування в 2023 році.

Прийнявши гасло Life, Be Bloomed” для цьогорічної ISE, компанія LG Electronics представила інноваційні рішення, які пропонують цілий світ можливостей, щоб кожен день життя зробити кращим.

Одне з таких рішень – дисплей LG MAGNIT 8K Micro LED (модель LSAB007), який приголомшує як своїм розміром, так і якістю зображення. LG MAGNIT 8K є чудовим рішенням для демонстрації у громадських місцях мультимедійних творів мистецтва, а також для використання у центрах моніторингу, залах засідань, корпоративних та готельних лобі. Завдяки мільйонам здатних до самовипромінення пікселів мікрометрового масштабу екран Micro LED створює зображення виняткової яскравості та глибини, зберігаючи при цьому роздільну здатність 8K (7 680 x 4 320), що забезпечує неймовірну чіткість деталей.

Також на ISE 2023 LG вперше продемонструвала свої рішення для віртуальних виробничих студій. Така віртуальна студія дозволяє виробникам контенту робити зйомку на повністю цифровому тлі, який створюється шляхом відтворення віртуального пейзажу на серії безшовно з’єднаних світлодіодних екранів.

Крім того, LG представила нове цифрове рішення для навчання LG CreateBoard (модель TR3DK). Це інтерактивна цифрова дошка, призначена для залучення, інформування учнів, а також для заохочення більш тісної співпраці. Також на виставці представлено LG ConnectedCare DMS – хмарне рішення для шкіл та інших навчальних закладів, що дозволяє віддалено керувати кількома дисплеями.

В рамках виставки LG представляє зручні хмарні рішення для управління, адаптовані до потреб різних галузей, включаючи роздрібну торгівлю, корпоративний сектор, освіту та готельний бізнес. LG Pro:Cloud – це хмарна платформа для доступу до рішень LG з управління контентом (CMS), включаючи Pro:Centric Cloud (готельний бізнес) та SuperSign Cloud, а LG ConnectedCare – це рішення для віддаленого керування, що дозволяє моніторити стан цифрових вивісок, перевіряти споживання енергії та регулювати яскравість дисплея за допомогою вбудованої панелі Energy Dashboard.

Автор публикации

не в сети 1 день

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019
Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.

Автор

Последние Новости

Pioneer розширює лінійку AVR новими 7.2-канальними та 5.2-канальними ресиверами

Pioneer, бренд, яким зараз керує VOXX Consumer, представив дві нові моделі інтегрованих аудіо/відео ресиверів VSX-835…

1 день тому

Klipsch Flexus звукова система на базі Onkyo

Звукова система Klipsch Flexus Sound System – це перший продукт для домашніх розваг, який народився…

1 день тому

DALI PHANTOM E-WR нова серія вбудованих динаміків

DALI PHANTOM E-WR: переосмислення нестандартної інсталяції завдяки вдосконаленій аудіотехніці. DALI, світовий лідер у виробництві високоякісних…

1 день тому

Нове покоління сабвуферів від PSB Speakers

На виставці ISE 2024 у Барселоні компанія PSB Speakers представила сабвуфер SubSeries BP8. Це перша…

1 месяц тому

Найновіші моделі JBL та JBL Synthesis на ISE 2024

На виставці Integrated Systems Europe (ISE) 2024, яка нещодавно відбулась у Барселоні, HARMAN Luxury Audio…

1 месяц тому

CES 2024: новини Hi-Fi

З 9 до 12 січня в американському Лас-Вегасі відбулася щорічна виставка споживчої електроніки Consumer Electronics…

2 месяца тому