Категории: АвтоНовости

KEF LS60 Lotus Edition бездротова акустика

Бездротова акустика KEF LS60 Lotus Edition викликають відчуття заздрості у конкурентів бренду. Позеленів від заздрості? KEF LS60 Wireless Lotus Edition Speakers – це лише початок нової співпраці з британським автовиробником.

Ви коли-небудь їздили на Lotus? Гучномовці KEF LS60 Wireless Lotus Edition розроблені, щоб запропонувати такі ж захоплюючі враження у вашому домі.

Співпраця KEF і Lotus

Співпраця між брендами високоякісної аудіосистеми та виробниками розкішних автомобілів стала досить успішною за останні 3 роки. Нам пощастило провести час як у Сполучених Штатах, так і в Італії, випробовуючи найновіші моделі Maserati та Jeep із досить захоплюючими результатами.

KEF і Lotus сприймаються як природне партнерство, і ми раді, що це лише перший з багатьох продуктів, які будуть представлені.

Після успіху автомобільної аудіосистеми KEF для Lotus ці два знакових британські бренди знову об’єднуються, щоб представити вражаючу колекцію продуктів KEF x Lotus для дому. Перша частина — це LS60 Wireless Lotus Edition, революційна підлогова система, яка розсуває межі технологічних інновацій для емоційно чарівного аудіо.

Завдяки спільній одержимості створення захоплюючих вражень і довгій історії інженерної досконалості та революції в дизайні, подорож KEF і Lotus почалася з представлення виключно природного та незайманого звуку в спортивних автомобілях Lotus Emira та Lotus Eletre Hyper – SUV .

Наступним кроком у цій захоплюючій справі, яка завжди була зосереджена на збагаченні майбутнього способу життя, є створення ідеальної універсальної Hi-Fi акустичної системи для дому. З цього наміру народився LS60 Wireless Lotus Edition; універсальний динамік, який ідеально поєднує новітні технології з чудовим звуком, натхненним традиційним кольором Lotus — British Racing Green.

«У KEF ми завжди прагнемо досконалості аудіо і маємо пристрасть ділитися магією чудового звуку, і ми віримо, що для наших клієнтів важливо не лише створити ідеальний звук, але й спосіб життя та досвід, який разом із цим», – сказала Грейс Ло, президент і керівник глобального маркетингу KEF.

«Пам’ятаючи про це, ми постійно впроваджуємо інновації та робимо прориви в дизайні, щоб виробляти першокласні продукти, які забезпечують найкращий досвід – це бачення та філософія, які поділяють як KEF, так і Lotus. Разом ми тісно співпрацюємо, щоб поглибити наше партнерство, яке було раніше бачимо, що два відомі британські бренди співпрацюють, щоб створити надзвичайну автомобільну аудіосистему для користувачів Lotus, і тепер вона буде розширена з автомобілів у домівки за допомогою серії домашніх аудіопродуктів KEF x LOTUS спільного бренду, починаючи з LS60 Wireless Lotus Edition – нова віха в нашому міцному партнерстві».

Завдяки ультратонкому та сучасному дизайну в поєднанні з класичним витонченим покриттям LS60 Wireless Lotus Edition легко впишеться в різноманітні житлові приміщення. Це виводить «дух траси» в абсолютно новий вимір.

«З успіхом аудіосистеми KEF у спортивному автомобілі Emira та перспективою подальшого успіху в Eletre Hyper-SUV ми розширили нашу співпрацю у світі домашньої аудіосистеми, випустивши колонку LS60 Wireless. Він розроблений, щоб яскраво втілити обтічний стиль спортивного автомобіля; колір натхненний історичною палітрою кольорів Lotus», – говорить Яо, віце-президент Group Lotus і глобальний керівник Lotus Life.

«Це надзвичайно захоплююче співробітництво означає нову главу в інженерії та дизайні між двома знаковими британськими брендами. Lotus і KEF поділяють свою пристрасть до продуктивності, щоб створити винятковий продукт. Протягом 75-річної історії Lotus ми завжди обіцяли нашим клієнтам незабутні враження. Це партнерство продовжує виконувати цю обіцянку, забезпечуючи видатну техніку, найкращу в своєму класі продуктивність та інноваційний дизайн з урахуванням майбутнього стилю життя».

Запущена в рамках 60-річчя KEF у 2022 році, LS60 Wireless є першою в світі бездротовою системою з єдиним видимим джерелом , яка підтримується спеціально розробленим масивом драйверів Uni-Q 12-го покоління, відзначеною нагородами технологією поглинання метаматеріалів (MAT), революційні басові динаміки Uni-Core та багато іншого. Ця ексклюзивна конфігурація забезпечує більш чисте та ефектне звучання, неймовірно низькі спотворення та максимізує продуктивність низьких частот в одному пристрої.

Ключові технології KEF доповнюються передовою бездротовою платформою W2 і широким набором дротових входів. Стандартна бездротова сумісність і програма KEF Connect дозволяють слухачам миттєво транслювати музику та подкасти, а різні варіанти підключення дозволяють швидко підключатися безпосередньо до програвача, ігрової консолі або телевізора.

Надзвичайно тонкий дизайн LS60 Wireless можливий лише завдяки передовим технологіям, які містяться в елегантному корпусі. LS60 Wireless Lotus Edition – це винятково елегантна акустична система, яка забезпечує стиль і зміст.

Незалежно від того, насолоджуєтеся ви своїм улюбленим альбомом за кермом чи у вітальні, колекція KEF x Lotus змусить серця битися серцем неймовірно захоплюючими звуковими моментами.

LS60 Wireless Lotus Edition коштуватиме 7999,99 доларів США за пару. Стандартна палітра кольрорів KEF LS60 Wireless включає Royal Blue, Mineral White і Titanium Gray за 6999,99 доларів США (ціна за пару).

KEF LS60 Wireless Lotus Edition — це той самий LS60 Wireless , який вийшов у 2022 році, тільки в новому зеленому кольорі.

Автор публикации

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019
Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.

Автор

Последние Новости

Pioneer розширює лінійку AVR новими 7.2-канальними та 5.2-канальними ресиверами

Pioneer, бренд, яким зараз керує VOXX Consumer, представив дві нові моделі інтегрованих аудіо/відео ресиверів VSX-835…

5 минут тому

Klipsch Flexus звукова система на базі Onkyo

Звукова система Klipsch Flexus Sound System – це перший продукт для домашніх розваг, який народився…

19 минут тому

DALI PHANTOM E-WR нова серія вбудованих динаміків

DALI PHANTOM E-WR: переосмислення нестандартної інсталяції завдяки вдосконаленій аудіотехніці. DALI, світовий лідер у виробництві високоякісних…

42 минуты тому

Нове покоління сабвуферів від PSB Speakers

На виставці ISE 2024 у Барселоні компанія PSB Speakers представила сабвуфер SubSeries BP8. Це перша…

1 месяц тому

Найновіші моделі JBL та JBL Synthesis на ISE 2024

На виставці Integrated Systems Europe (ISE) 2024, яка нещодавно відбулась у Барселоні, HARMAN Luxury Audio…

1 месяц тому

CES 2024: новини Hi-Fi

З 9 до 12 січня в американському Лас-Вегасі відбулася щорічна виставка споживчої електроніки Consumer Electronics…

2 месяца тому