Авто Новости

KEF LS60 Lotus Edition бездротова акустика

Бездротові динаміки KEF LS60 Lotus Edition

Бездротова акустика KEF LS60 Lotus Edition викликають відчуття заздрості у конкурентів бренду. Позеленів від заздрості? KEF LS60 Wireless Lotus Edition Speakers – це лише початок нової співпраці з британським автовиробником.

Ви коли-небудь їздили на Lotus? Гучномовці KEF LS60 Wireless Lotus Edition розроблені, щоб запропонувати такі ж захоплюючі враження у вашому домі.

Співпраця KEF і Lotus

Співпраця між брендами високоякісної аудіосистеми та виробниками розкішних автомобілів стала досить успішною за останні 3 роки. Нам пощастило провести час як у Сполучених Штатах, так і в Італії, випробовуючи найновіші моделі Maserati та Jeep із досить захоплюючими результатами.

KEF і Lotus сприймаються як природне партнерство, і ми раді, що це лише перший з багатьох продуктів, які будуть представлені.

Після успіху автомобільної аудіосистеми KEF для Lotus ці два знакових британські бренди знову об’єднуються, щоб представити вражаючу колекцію продуктів KEF x Lotus для дому. Перша частина — це LS60 Wireless Lotus Edition, революційна підлогова система, яка розсуває межі технологічних інновацій для емоційно чарівного аудіо. 

Бездротова акустика KEF LS60 Lotus Edition

Завдяки спільній одержимості створення захоплюючих вражень і довгій історії інженерної досконалості та революції в дизайні, подорож KEF і Lotus почалася з представлення виключно природного та незайманого звуку в спортивних автомобілях Lotus Emira та Lotus Eletre Hyper – SUV . 

Наступним кроком у цій захоплюючій справі, яка завжди була зосереджена на збагаченні майбутнього способу життя, є створення ідеальної універсальної Hi-Fi акустичної системи для дому. З цього наміру народився LS60 Wireless Lotus Edition; універсальний динамік, який ідеально поєднує новітні технології з чудовим звуком, натхненним традиційним кольором Lotus — British Racing Green

«У KEF ми завжди прагнемо досконалості аудіо і маємо пристрасть ділитися магією чудового звуку, і ми віримо, що для наших клієнтів важливо не лише створити ідеальний звук, але й спосіб життя та досвід, який разом із цим», – сказала Грейс Ло, президент і керівник глобального маркетингу KEF. 

«Пам’ятаючи про це, ми постійно впроваджуємо інновації та робимо прориви в дизайні, щоб виробляти першокласні продукти, які забезпечують найкращий досвід – це бачення та філософія, які поділяють як KEF, так і Lotus. Разом ми тісно співпрацюємо, щоб поглибити наше партнерство, яке було раніше бачимо, що два відомі британські бренди співпрацюють, щоб створити надзвичайну автомобільну аудіосистему для користувачів Lotus, і тепер вона буде розширена з автомобілів у домівки за допомогою серії домашніх аудіопродуктів KEF x LOTUS спільного бренду, починаючи з LS60 Wireless Lotus Edition – нова віха в нашому міцному партнерстві». 

KEF LS60 Wireless огляд колонок

Завдяки ультратонкому та сучасному дизайну в поєднанні з класичним витонченим покриттям LS60 Wireless Lotus Edition легко впишеться в різноманітні житлові приміщення. Це виводить «дух траси» в абсолютно новий вимір. 

«З успіхом аудіосистеми KEF у спортивному автомобілі Emira та перспективою подальшого успіху в Eletre Hyper-SUV ми розширили нашу співпрацю у світі домашньої аудіосистеми, випустивши колонку LS60 Wireless. Він розроблений, щоб яскраво втілити обтічний стиль спортивного автомобіля; колір натхненний історичною палітрою кольорів Lotus», – говорить Яо, віце-президент Group Lotus і глобальний керівник Lotus Life.

«Це надзвичайно захоплююче співробітництво означає нову главу в інженерії та дизайні між двома знаковими британськими брендами. Lotus і KEF поділяють свою пристрасть до продуктивності, щоб створити винятковий продукт. Протягом 75-річної історії Lotus ми завжди обіцяли нашим клієнтам незабутні враження. Це партнерство продовжує виконувати цю обіцянку, забезпечуючи видатну техніку, найкращу в своєму класі продуктивність та інноваційний дизайн з урахуванням майбутнього стилю життя». 

Запущена в рамках 60-річчя KEF у 2022 році, LS60 Wireless є першою в світі бездротовою системою з єдиним видимим джерелом , яка підтримується спеціально розробленим масивом драйверів Uni-Q 12-го покоління, відзначеною нагородами технологією поглинання метаматеріалів (MAT), революційні басові динаміки Uni-Core та багато іншого. Ця ексклюзивна конфігурація забезпечує більш чисте та ефектне звучання, неймовірно низькі спотворення та максимізує продуктивність низьких частот в одному пристрої. 

Ключові технології KEF доповнюються передовою бездротовою платформою W2 і широким набором дротових входів. Стандартна бездротова сумісність і програма KEF Connect дозволяють слухачам миттєво транслювати музику та подкасти, а різні варіанти підключення дозволяють швидко підключатися безпосередньо до програвача, ігрової консолі або телевізора. 

Бездротові динаміки KEF LS60 Lotus Edition порти та фронтальна панель

Надзвичайно тонкий дизайн LS60 Wireless можливий лише завдяки передовим технологіям, які містяться в елегантному корпусі. LS60 Wireless Lotus Edition – це винятково елегантна акустична система, яка забезпечує стиль і зміст. 

Незалежно від того, насолоджуєтеся ви своїм улюбленим альбомом за кермом чи у вітальні, колекція KEF x Lotus змусить серця битися серцем неймовірно захоплюючими звуковими моментами. 

LS60 Wireless Lotus Edition коштуватиме 7999,99 доларів США за пару. Стандартна палітра кольрорів KEF LS60 Wireless включає Royal Blue, Mineral White і Titanium Gray за 6999,99 доларів США (ціна за пару).

KEF LS60 Wireless Lotus Edition — це той самий LS60 Wireless , який вийшов у 2022 році, тільки в новому зеленому кольорі.

KEF LS60 Wireless у кольорах Royal Blue, Mineral White і Titanium Gray

Автор публикации

не в сети 32 минуты

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий