Новости События

ISE 2023: LG нові дисплеї та хмарна платформа

ISE 2023 LG нові дисплеї та хмарна платформа

В Барселоні, Іспанія, 31 січня відкрилась європейська виставка AV та системної інтеграції преміум-класу – Integrated Systems Europe, яка триватиме до 3 лютого. ISE 2023 швидко набирає обертів щодо відвідуваності та показників експонентів у постпандемічному світі, це надає надзвичайно високі очікування в 2023 році.

Прийнявши гасло Life, Be Bloomed” для цьогорічної ISE, компанія LG Electronics представила інноваційні рішення, які пропонують цілий світ можливостей, щоб кожен день життя зробити кращим.

Одне з таких рішень – дисплей LG MAGNIT 8K Micro LED (модель LSAB007), який приголомшує як своїм розміром, так і якістю зображення. LG MAGNIT 8K є чудовим рішенням для демонстрації у громадських місцях мультимедійних творів мистецтва, а також для використання у центрах моніторингу, залах засідань, корпоративних та готельних лобі. Завдяки мільйонам здатних до самовипромінення пікселів мікрометрового масштабу екран Micro LED створює зображення виняткової яскравості та глибини, зберігаючи при цьому роздільну здатність 8K (7 680 x 4 320), що забезпечує неймовірну чіткість деталей.

LG дисплей MAGNIT 8K Micro LED

Також на ISE 2023 LG вперше продемонструвала свої рішення для віртуальних виробничих студій. Така віртуальна студія дозволяє виробникам контенту робити зйомку на повністю цифровому тлі, який створюється шляхом відтворення віртуального пейзажу на серії безшовно з’єднаних світлодіодних екранів.

Крім того, LG представила нове цифрове рішення для навчання LG CreateBoard (модель TR3DK). Це інтерактивна цифрова дошка, призначена для залучення, інформування учнів, а також для заохочення більш тісної співпраці. Також на виставці представлено LG ConnectedCare DMS – хмарне рішення для шкіл та інших навчальних закладів, що дозволяє віддалено керувати кількома дисплеями.

ISE 2023 LG Cloud

В рамках виставки LG представляє зручні хмарні рішення для управління, адаптовані до потреб різних галузей, включаючи роздрібну торгівлю, корпоративний сектор, освіту та готельний бізнес. LG Pro:Cloud – це хмарна платформа для доступу до рішень LG з управління контентом (CMS), включаючи Pro:Centric Cloud (готельний бізнес) та SuperSign Cloud, а LG ConnectedCare – це рішення для віддаленого керування, що дозволяє моніторити стан цифрових вивісок, перевіряти споживання енергії та регулювати яскравість дисплея за допомогою вбудованої панелі Energy Dashboard.

Автор публикации

не в сети 2 часа

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий