Новости

Вбудована акустика KEF з сертифікацією THX

Вбудована акустика KEF з сертифікацією THX

Вбудована акустика від KEF поєднує відомі промислові розробки компанії та високий рівень продуктивності. Таким чином, нові колонки компанії відповідають стандартам якості THX Dominus та THX Ultra.

З метою допомогти дилерам задовольнити вимоги вимогливих клієнтів, KEF представила пару високотехнологічних архітектурних гучномовців з сертифікацією THX: KEF Ci5160REFM-THX і KEF Ci3160REFM-THX.

Компанія KEF має величезний послужний список, але її останні розробки заслуговують на особливу увагу прихильників систем домашнього кінотеатру. Модель Ci5160REFM-THX є першою акустичною системою KEF із сертифікацією рівня THX Dominus, а Ci3160REFM-THX — продуктом із сертифікацією THX Ultra. 

Виробник стверджує, що обидва настінні гучномовці з сертифікацією THX були створені для забезпечення високого рівня реалістичності під час перегляду фільмів, ігор, прослуховування музики чи просто перегляду телевізора. Обидві колонки також є розширенням лінії архітектурної акустики Extreme Home Theater.

Ретельно спроєктовані динаміки демонструють найкращі технології компанії. Нові гучномовці оснащені системою драйверів Uni-Q 12-го покоління, фірмовою розробкою KEF, а також технологією KEF Metamaterial Absorption Technology (MAT). 

Компанія зазначає, що в нових колонках THX також використовуються нові оптимізовані НЧ-динаміки, спеціально розроблені для забезпечення ідеального басового відгуку, і алюмінієві перегородки, розроблені для мінімізації вібрації.

KEF Ci5160REFM-THX акустика для домашнього кінотеатру

Вбудована акустика KEF Ci5160REFM-THX (THX Dominus)

KEF акцентують нашу з вами увагу на тому, що настінна колонка Ci5160REFM-THX є їх першою акустичною системою, що досягла рівня якості THX Dominus. Компанія стверджує, що сертифікація Dominus — це підтвердження того факту, що Ci5160REFM-THX відповідає найвищим стандартам продуктивності, встановлених на ринку преміальних акустичних систем для домашнього кінотеатру. 

До того ж KEF наголошують, що сертифікація Dominus також означає, що архітектурний гучномовець Ci5160REFM-THX здатний відтворювати високопродуктивний звук у приміщеннях об’ємом до 6500 кубічних футів із відстанню до екрана до 20 футів (приблизно 6 метрів).

Архітектурний гучномовець Ci3160REFM-THX забезпечує таку саму продуктивність, як і більший Ci5160REFM-THX. Продуктивність та якість звуку цієї колонки підтверджує сертифікація THX Ultra. Щоб відповідати високим стандартам якості продуктів KEF, система повинна була пройти сотні тестів, в тому числі оцінку через прослуховування, оцінку вихідних рівнів, визначення частотного діапазону, перевірку наявності спотворень та аналіз басового відклику. 

Сертифікація Ultra дозволяє стверджувати, що Ci3160REFM-THX призначений для встановлення в приміщеннях об’ємом до 3000 кубічних футів і відстанню перегляду екрана до 12 футів (3.7 метра).

KEF колонки для домашнього кінотеатру 2023

KEF пропонує два варіанти дизайну для Ci3160REFM-THX та Ci5160REFM-THX. Вбудована акустика доступна в чорному та сірому кольорах з алюмінієвими деталями. Також виробник пропонує всім охочим використовувати магнітні решітки для того, щоб приховати динаміки й полегшити інтеграцію колонок в інтер’єр приміщення.

Ціна на Ci5160REFM-THX становить 10 999,99 доларів США за одну колонку, а на Ci3160REFM-THX – 7 999,99 доларів.

Автор публикации

не в сети 2 часа

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий