Новости

Ресивери Denon і Marantz отримали підтримку Dirac Live

Ресивери Denon і Marantz отримали підтримку Dirac Live

Обіцяне оновлення програмного забезпечення для підтримки Dirac Live room correction (корекція приміщення) тепер доступне для власників деяких ресиверів Denon і Marantz і попереднього підсилювача/процесора Marantz AV 10.

Коли минулої осені Denon і Marantz анонсували свої нові аудіо/відео-ресивери та попередній підсилювач/процесор, однією з особливостей була можливість корекції приміщення Dirac. Єдине зауваження: ця функція стане доступною тільки після оновлення програмного забезпечення, яке було заплановано на березень 2023 року. 

Що ж, березень 2023 року настав, і компанія виконує свою обіцянку, оголосивши доступність оновлення Dirac Live, а також фактичну ціну. Masimo, материнська компанія Denon, оголосила про це на початку тижня.

Ресивери Denon оновлення програмного забезпечення з Dirac Live

Якщо у вас є один із пристроїв, список яких наведено нижче, компанія повідомляє, що тепер ви можете завантажити та активувати оновлення ПЗ з підтримкою Dirac Live. Версія ПЗ під назвою «Limited bandwidth» (Обмежена пропускна здатність) коштує 259 доларів, а версія «Full bandwidth» (Повна пропускна здатність) обійдеться вам у 349 доларів

Ви можете придбати потрібну версію в онлайн-магазині Dirac, і ви отримаєте необхідний ліцензійний ключ для розблокування продукту. Вам також знадобиться мікрофон, оскільки мікрофон Audyssey, що входить у комплект цих продуктів, несумісний із Dirac Live. Компанія рекомендує мікрофони UMIK-1 ($79) або UMIK-2 ($195) від MiniDSP для досягнення найкращих звукових показників.

Ресивери Denon і Marantz з підтримкою Dirac Live

Ресивери Denon і Marantz з підтримкою Dirac
  • Denon AVR-A1H / Denon AVC-A1H ресивер ($6499)
  • Denon AVR-X4800H / Denon AVC-X4800H ресивер ($2499)
  • Denon AVR-X3800H / Denon AVC-X3800H ресивер ($1699)
  • Попередній підсилювач/процесор Marantz AV 10 ($7000)
  • Marantz CINEMA 40 ресивер ($3500)
  • Marantz CINEMA 50 ресивер ($2500)

Dirac Live — це програмний пакет професійного рівня для корекції приміщення, який допомагає споживачам отримати найкращу продуктивність своєї акустичної системи. Ресивери Denon і Marantz вже містять програмне забезпечення Audyssey для калібрування системи, але Dirac пропонує унікальні функції, такі як контролер змішаної фази, який дозволяє коригувати гучномовці в часовій області. 

Завдяки оновленню програмного забезпечення клієнти Denon і Marantz тепер матимуть вибір між безкоштовним пакетом калібрування (Audyssey) та еталонним програмним забезпеченням Dirac Live.

Варто зазначити, що це оновлення не включає Dirac Bass Control, пропозицію компанії для калібрування кількох сабвуферів. Представник Masimo повідомив нам, що компанія планує запропонувати Dirac Bass Control у своїх продуктах у 2024 році. За словами представника, зазначені вище моделі, як і майбутні пристрої Denon і Marantz, будуть підтримувати оновлення Dirac Bass Control, коли воно стане доступним.

У нас є один із ресиверів Denon AVR-X3800H для огляду, і ми обов’язково протестуємо функцію Dirac Live, щоб побачити, яку ефективність вона демонструє в реальному житті. 

Наразі ви можете ознайомитися з розділом поширених запитань стосовно Dirac Live на веб-сайті материнської компанії Denon:

Оновлення ПЗ для Denon і Marantz – відповіді на поширені запитання

Автор публикации

не в сети 2 часа

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий