Новости

Програвач компакт-дисків Schiit URD

Програвач компакт-дисків Schiit Audio URD

Програвач компакт-дисків Schiit URD нарешті тут, і це набагато більше, ніж просто програвач компакт-дисків. Він навіть не має власного ЦАП, і ми з цим не погоджуємося.

Сьогодні вранці натовп ASR, мабуть, був досить сильно обурений новим програвачем компакт-дисків. Він не має внутрішнього ЦАП, і це означає, що їм доведеться прослухати його та оцінити на основі звукових характеристик, підключених до інших цифрових пристроїв.

Ми є досить великими прихильниками програвачів компакт-дисків, особливо коли дизайн є передовим і не обмежується лише компакт-дисками та відтворенням 16-біт/44,1 кГц.

Ми розглинемо портативний пристрій для відтворення компакт-дисків, цифровий концентратор і конвертер USB у S/PDIF. Виробник стверджує, що URD є єдиним транспортним засобом CD із USB-виходом і двома USB-входами.

Особливості програвача Schiit URD

Ось детальніше про те, що пропонує Schiit Audio URD.

Особливості програвача Schiit URD - вигляд без кришки

Дизайн продукту Schiit URD

В основному розроблений і виготовлений у Каліфорнії, друковані плати також виготовляються в Юті та Неваді. URD має обтічний дизайн і має ширину 16 дюймів, глибину 8 дюймів і висоту 2 дюйми. Це дозволяє легко розміщувати та складати поверх інших продуктів Schiit, таких як Freya та Loki Max .

Конструкція CD-приводу, процесори, джерело живлення

CD-привід Schiit URD використовує механізм компакт-дисків StreamUnlimited для завантаження металевих лотків Redbook . Звідти URD забезпечує чотири 32-розрядні мікропроцесори та 100% лінійне живлення з окремими трансформаторами як для приводу, так і для цифрової секції.

Порти CD-програвача Schiit URD

Транспортування компакт-дисків із виходом USB або SPDIF : транспортування компакт-дисків відтворює компакт-диски Redbook, а наданий вихід USB дозволяє пряме підключення до зовнішнього ЦАП (цифро-аналоговий перетворювач) із входом USB. Крім того, коаксіальні та AES- виходи дозволяють підключати URD до сумісних зовнішніх аудіосистем. 

USB-концентратор

На додаток до можливостей відтворення CD та USB, URD також має два USB-входи. Це дозволяє URD перемикатися між джерелами CD і USB і передавати їхні аудіосигнали на ЦАП USB або цифрові входи AVR або вбудованого підсилювача .

Уявіть, що ви підключили мережевий стример до URD і зможете порівнювати компакт-диски з цифровим потоковим натисканням кнопки. Стример підключається до того самого зовнішнього ЦАП, що й CD-транспорт.

Програвач Schiit URD

Наданий пульт дистанційного керування дозволяє перемикатися між CD, USB1 або USB2. 

Перетворення USB на AES або коаксіальний кабель : на додаток до перемикання джерел, URD також може перетворювати два вхідних сигнали USB на вихід S/PDIF . Це зручно, якщо у вас є зовнішній ЦАП, який не має входу USB, але може мати вхід S/PDIF. Це може виявитися дуже зручним для тих, хто використовує AVR з такими типами входів.

Гарантія та політика повернення Schiit URD

Schiit Audio надає 5-річну обмежену гарантію, яка покриває запчастини та роботу. Єдиний виняток: механізм приводу, на який поширюється гарантія на 2 роки. Крім того, якщо ви визначите, що URD вам не підходить протягом 15 днів після його отримання, ви можете надіслати його назад і отримати відшкодування за вирахуванням комісії за поповнення запасів у розмірі 5%.

USB-концентратор Schiit URD

Технічні характеристики Schiit URD

Транспорт CD :

Входи :

  • (2) входи Unison USB™
  • Максимальна частота дискретизації/бітова глибина: 32-біт/192 кГц ( аудіо високої чіткості )
  • Перемикаються входи USB

Виходи :

  • (1) Вихід Unison USB
  • (1) Цифровий вихід AES 
  • (1) Коаксіальний вихід SPDIF
  • Одночасний вихід USB або S/PDIF
  • Максимальна частота дискретизації/бітова глибина на всіх виходах: 32 біти/192 кГц

Розміри, потужність і вага Schiit URD

  • Споживана потужність : максимум 15 Вт
  • Розміри (ШхВ) : 16 х 8 х 2 дюйми
  • Вага : 8 фунтів

Ціна та наявність Schiit Audio URD

Schiit Audio URD коштує 1299 доларів і доступний у сріблястому або чорному кольорі безпосередньо в Schiit Audio Online або Schiit Audio Retail Store .

Автор публикации

не в сети 32 минуты

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий