Новости

Ultimate Ears Pro IEM створені для довговічності

Ultimate Ears Pro IEM

Ми переглянули досить великий список IEM Ultimate Ears Pro за останні кілька років, і важко не бути враженим роботою команди Вінсента Лю. Наше знайомство з UE Pro почалося з моделей Triple-Fi і UE900. Однією з переваг приїзду до Каліфорнії на початку цього року для THE Show була можливість відвідати Audeze та виробничі потужності Ultimate Ears Pro, розташовані в Ірвайні, Каліфорнія.

Ми мали можливість взяти участь в екскурсії фабрикою, поспілкуватися з дизайнерськими та виробничими командами та подивитися, як виготовляється їхня продукція.

процес виготовлення IEM Ultimate Ears Pro

Що робить UE Pro унікальним, так це те, що вони мають набагато глибші кишені, ніж більшість виробників IEM. Logitech є материнською компанією, і вона була досить агресивною щодо надання Ultimate Ears Pro ресурсів для досліджень і розробок (як технічних, так і фінансових) для розробки провідних продуктів у цій категорії.

Ultimate Ears Pro виробляє IEM на замовлення

Ultimate Ears Pro виробляє IEM на замовлення та має дуже різноманітну клієнтську базу, як для споживача, так і для професійного аудіо.

Ця відданість R&D дала Вінсенту Лю свободу створювати нові продукти, такі як UE Pro PREMIER IEM, які зараз розглядаються, і про що я хотів дізнатися більше особисто.

Ultimate Ears Pro IEM зовнішній вигляд

UE Pro не дуже агресивні, коли справа доходить до маркетингу, і в основному вони зосереджені на професійних музикантах. Бренд не оновлює свою продукцію щороку, і нам було дуже цікаво дізнатися, чому вони раптом вирішили інвестувати стільки часу та грошей у пару IEM, як-от UE Pro PREMIER, які дуже дорогі.

Однією з головних причин, був вплив COVID на їхній бізнес. Коли заходи з живою музикою були скасовані, а заклади закриті по всьому світу, їхній бізнес отримав серйозний удар.

Для деяких компаній це було б фатальним ударом. UE Pro вирішив, що настав ідеальний час, щоб поглянути на свою лінійку, покращити свої виробничі можливості та перегрупуватися як компанія.

Було запущено новий веб-сайт із покращеним інтерфейсом, разом зі змінами в його дизайні та виробничому процесі. UE Pro PREMIER перебував на етапі розробки до COVID, але уповільнення дало інженерам більше часу для експериментів із різними технологіями драйверів і вдосконалення кросовера.

Пандемія також дала UE Pro можливість

Пандемія також дала UE Pro можливість проводити більше часу зі своєю клієнтською базою онлайн. Компанія завжди була одержима довговічністю, щоб задовольнити потреби професійних музикантів, які покладаються на її продукцію, але COVID дав їм більше часу, щоб вчитися у тієї самої групи. Було розроблено нові процедури тестування, і зараз компанія проводить серію тестів на довговічність, які вбивають більшість високоякісних навушників і IEM.

Тести на падіння, стрес-тести кабелів із використанням ваги, занурення у воду та фізичне насильство — кожна конструкція UE Pro створена для того, щоб витримати майже все.

Ще одним нововведенням стало пристосування для перевірки міцності та довговічності роз’ємів. Музиканти вставляють і виймають кабелі набагато частіше, ніж звичайні споживачі, і UE Pro вирішила провести довгострокові тести поточних варіантів роз’ємів. Було виявлено, що двоконтактні роз’єми та роз’єми MMCX вийшли з ладу після 500 з’єднань, що було визнано неприйнятним.

UE Pro PREMIER IEM використовує роз’єм IPX

Кінцевим результатом було рішення використовувати роз’єми IPX, які мають відмову після 3000 з’єднань і мають водонепроникне ущільнення (на кінці кабелю є прокладка).

Це може здатися тривіальним, але це було важливо для UE Pro, оскільки вони виявили, що коли позолочені роз’єми MMCX і двоконтактні роз’єми намокають, золота плівка починає відшаровуватися та потрапляє в нижню частину роз’єму, де це не могло бути. видалено та викликало вимірні спотворення. Працюючи з датською компанією, яка розробила роз’єм IPX, UE Pro переконався, що він водонепроникний, щоб така ж доля не спіткала користувачів їхніх IEM.

Та сама увага до деталей помітна в усіх елементах дизайну UE Pro PREMIER та інших моделей, які тепер мають новітню конструкцію з ПВХ, яка утримує динаміки на місці, забезпечуючи майже ідеальний шлях для проходження звуку від арматури до вуха.

Автор публикации

не в сети 27 минут

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий