Новости Обзоры

Beyerdynamic Xelento Wireless і Xelento Remote навушники

Бездротові навушники Beyerdynamic Xelento Wireless

Компанія Beyerdynamic оновила флагманські навушники Beyerdynamic Xelento Wireless і Xelento Remote, включно з логотипом із 24-каратного золота.

Заснована в 1924 році компанія Beyerdynamic має довгу історію. Вона була не лише піонером у створенні систем гучномовців для кінотеатрів, вона створила перші в історії динамічні навушники. І хоча Beyerdynamic більше не виробляє гучномовці, їхні навушники та мікрофони високо цінуються в професійному та персональному аудіо.

Нові Beyerdeynamic Xelento Remote і Xelento Wireless виготовляються вручну в Німеччині. Виробник обіцяє, що їхні нові вкладиші забезпечують якість звуку високої роздільної здатності, частково завдяки використанню найновішої системи драйверів Tesla.

Завдяки універсальному 3-кнопковому пульту дистанційного керування з високоякісним мікрофоном (Xelento Wireless) доступні всі можливості для дзвінків, відеоконференцій і використання голосових помічників на вашому смартфоні. Завдяки сертифікації IPX4 серія Xelento також захищена від вологи.

Beyerdynamic Xelento Wireless і Xelento Remote навушники

Драйвер Tesla діаметром 11,1 мм був спеціально розроблений, щоб забезпечити повну насолоду від hi-fi звучання навіть у такій компактній конструкції — Beyerdynamic Xelento Wireless і Xelento Remote є найкомпактнішими моделями на сьогодні. Підтримуються три відомі голосові помічники Alexa, Siri та Google для тих, хто їх любить. Спеціально розроблені для серії Xelento сім пар силіконових амбушюр забезпечують індивідуальну посадку та найвищу акустичну продуктивність. Для високої звукоізоляції серія також включає набір амбушюр Comply™ з піни з ефектом пам’яті трьох розмірів.

Бездротові навушники Xelento Wireless мають сертифікацію Hi-Res Audio, що уможливлює насолоджуватися повною роздільною здатністю своїх аудіофайлів на мобільних пристроях, таких як смартфон, навіть через Bluetooth® 5.2. Вбудований AKM-DAC забезпечує високу якість звуку. І останнє, але не менш важливе: найновіші кодеки LHDC, Qualcomm® aptX™ HD і aptX™ Adaptive гарантують, що якість звуку високої роздільної здатності також можлива по бездротовому зв’язку – чи то на Android, iOS, Windows або Mac.

Xelento Remote поставляється з кабелем Pentaconn 4,4 мм. Таким чином, забезпечується пряме підключення до високоякісних компонентів hi-fi зі збалансованими виходами. Це дозволяє відчути повну звукову сцену ваших улюблених треків на цифровому аудіоплеєрі або на вашій збалансованій системі hi-fi, а також на мобільних пристроях, таких як смартфон. 

флагманські навушники Beyerdynamic Xelento Wireless і Xelento Remote

Beyerdynamic Xelento Remote коштує 999 євро, а Xelento Wireless — 1199 євро.

Автор публикации

не в сети 3 часа

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий