Авто Обзоры

Найкращі музичні програми для автомагнітоли 2023

Найкращі музичні програми для автомагнітоли 2023

Музика є невіднятною частиною наших щоденних поїздок. Сьогодні ми не обмежуємося лише традиційними системами цифрового радіо та CD-програвачами. Якщо ви належите до числа щасливих власників сучасних автомагнітол, то для вас є широкий вибір музичних програм. Якщо ви не знаєте, яку з них обрати, то продовжуйте читати далі. Найкращі музичні програми для автомагнітол

Google Play Music

Google Play Music довгий час залишався найпопулярнішим музичним плеєром для автомагнітол з Android Auto. Ця програма за замовчуванням встановлена на більшості пристроїв Android/Samsung. Безплатна версія Google Play Music (з рекламою) надає доступ до радіостанцій, подкастів із різноманітних джерел і окремої бібліотеки завантаженої музики.

YouTube Music

Платформа YouTube Music офіційно замінила Google Play Music ще наприкінці 2020-го. За останні 2 роки платформа стала одним з провідних сервісів потокової передачі музики. 

YouTube Music дозволяє завантажувати обрані пісні для прослуховування офлайн, створювати списки відтворення, слухати нові хіти та багато іншого. Поєднання Android Auto/Apple CarPlay з YouTube Music є сучасним і зручним способом для того, щоб слухати музику в дорозі. Ви можете взаємодіяти з програмою як через дисплей інформаційно-розважальної системи автомобіля, так і через смартфон. Зручний та звичний інтерфейс мінімізує відволікання та допомагає водіям зосередитися на дорозі.

YouTube Music музичний плеєр для авто
YouTube Music музичний плеєр для авто

Spotify

Spotify — це не просто типовий музичний додаток, який відкриває доступ до понад 30 мільйонів пісень, подкастів та потокового відео. Сервіс також дозволяє створювати та редагувати списки відтворення, якими можна ділитися в соціальних мережах. Єдиним недоліком безплатної версії є те, що користувачі відтворюють свої улюблені (збережені) композиції у “випадковому” режимі. Преміальна версія Spotify має покращену якість звуку та полегшує користувачам вибір конкретних пісень. Багато автомобільних мультимедійних систем пропонують додаток Spotify в якості основного музичного плеєра стереосистеми. Серед них: BOSS Audio Systems Car Multimedia Player, SiriusXM, Car Thing (фірмовий пристрій Spotify), Pioneer та ін.

Pandora 

Деякі музичні програми дозволяють користувачам розширені можливості користування. До цієї категоріїї програм також належить плеєр Pandora. Додаток дає змогу створювати сотні списків відтворення за жанром, “настроєм” композицій, виконавцем, піснею чи вподобаннями інших користувачів.

У певному сенсі Pandora вважається обмеженою музичною платформою порівняно з її конкурентами, оскільки вона має лише 1,5 мільйона пісень. Тим не менш, вона має багато переваг. Підписка Pandora Plus дозволяє відтворювати треки та слухати збережені треки у режимі офлайн, а також слухати музичні записи кращої якості. Тим часом версія Premium надає всі переваги Plus, окрім того, дозволяє відтворювати пісні на вимогу та повністю персоналізовані списки відтворення.

Pandora музичні програми для автомагнітоли
Pandora музичні програми для автомагнітоли

iHeartRadio

Суть цієї радіопрограми полягає в тому, що вона налаштована на місцеві станції та є одним із кращих варіантів для безплатного прослуховування. iHeartRadio має понад 1000 різних станцій, які включають місцеві трансляції, а також станції, які належать артистам.

Крім того, версія Plus дозволяє клієнтам відтворювати улюблену пісню на вимогу та зберігати пісні з радіо у свій список відтворення. Тоді All Access повністю покращує досвід прослуховування в режимі офлайн і дає можливість створювати необмежені списки відтворення з інвентарю, що містить мільйони пісень.

Apple Music

Оскільки Google Play призначений для користувачів Android, Apple Music є ексклюзивним для користувачів iPhone. Ця попередньо встановлена служба надає своїм користувачам можливість транслювати улюблені пісні разом із наявними списками відтворення або радіостанцією Beats 1. Однією з головних переваг є те, що він легко підключається до операційної системи iPhone. Однак варто зазначити, що існує тільки платна версія програми. Хороша новина: Apple Music надає доступ до 3-місячного пробного періоду користування.

Apple Music для магнітоли
Apple Music для магнітоли

Tidal 

Tidal — ще одна потокова платформа, яка пропонує тільки платну опцію оформлення підписки, але доступна як для iPhone, так і для Android. Ця платформа призначена для аудіо та музичних відео високої чіткості, надає понад 48,5 мільйонів пісень, отже, що робить її однією з найпоширеніших музичних платформ. Особливості цієї музичні програми — ексклюзивний відеовміст і супутні статті з довідковою інформацією про виконавця. З Tidal ви отримаєте найкращу якість звуку в порівнянні з будь-яким додатком потокового аудіо.

tidal для автомагнітоли музичний плеєр 2023
Tidal для автомагнітоли

Автор публикации

не в сети 2 часа

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1050Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий