Новости

McIntosh MHT300 ресивер для домашнього кінотеатру

McIntosh MHT300 ресивер для домашнього кінотеатру

Компанія McIntosh представила свій новий ресивер для домашнього кінотеатру McIntosh MHT300. 7,2-канальний ресивер для багатокомпонентної аудіосистеми забезпечує 120-150 Вт на кожен з семи каналів. Він також підтримує передачу відео 8K/60 Гц і 4K/120 Гц на всіх чотирьох входах і одному виході HDMI.

McIntosh MHT300 був створений для забезпечення простого налаштування та розширення домашнього кінотеатру. Його модулі підсилювача можна налаштувати різними способами, таким чином ресивер відповідає будь-якій конкретній конфігурації гучномовців. 

У той же час можна підключити додаткові зовнішні підсилювачі для живлення аудіовиходів Height 1 і Height 2, фактично перетворивши MHT300 на ресивер домашнього кінотеатру 7.2.4. Dirac Live Room Correction дозволяє оптимізувати ваші звукові системи та налаштувати аудіовихід відповідно до унікальної акустики простору.

«Враховуючи збільшення кількості платформ потокового передавання за останнє десятиліття, ми раді поділитися нашими останніми інноваціями для домашнього кінотеатру з нашими клієнтами. Завдяки можливостям нашого останнього ресивера користувачі можуть насолоджуватися розважальним аудіо/відеоконтентом на рівні домашнього кінотеатру, не виходячи з дому», — стверджує президент McIntosh Чарлі Рендалл. 

«Ми з нетерпінням чекаємо позитивного впливу McIntosh MHT300 на враження споживачів від перегляду та прослуховування вдома».

McIntosh ресивер 2023

MHT300 включає в себе традиційні елементи дизайну McIntosh, такі як фірмова передня панель із чорного скла, логотип McIntosh з підсвічуванням, а також поворотні регулятори керування. Добре знайомий фанатам бренду форм-фактор, підкреслений сріблястою окантовкою, і все це в міцному та довговічному корпусі.

Технологія Power Guard запобігає перевантаженню та пошкодженню підключенних аудіосистем. Схема захисту від короткого замикання Sentry Monitor також відключає вихідний каскад, якщо струм наближається до небезпечних робочих рівнів. Ресивер автоматично повертається до нормального стану роботи.

McIntosh MHT300 receiver

Датчик для визначення сигналу вимикає пристрій, якщо вхідний сигнал не було виявлено протягом встановленого періоду часу. Ресивер MHT300 вмикається автоматично, коли він фіксує сигнал, що надходить в систему. Супутній FM-тюнер для насолоди безкоштовним ефірним радіомовленням.

McIntosh MHT300 буде доступний через авторизованих дилерів McIntosh з березня 2023 року за роздрібною ціною 8000 доларів.

Автор публикации

не в сети 2 часа

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий