Новости

Sennheiser HD 660S2 відкриті Hi-Fi навушники

Sennheiser HD 660S2 оновлена версія Hi-Fi навушників

Один із найвпливовіших у світі брендів навушників оголосив про оновлення своєї культової серії Sennheiser HD 600. Усі ми знаємо про те, що серія Sennheiser 600 полюбилася ентузіастам музики та аудіо, які шукали високоякісні навушники. Оновлена версія Hi-Fi навушників бренду має назву Sennheiser HD 660S2 і була спроєктована на основі відгуків від лояльних клієнтів компанії. Вони надсилали запити та пропозиції щодо створення пари відкритих навушників, які пропонують еталонний рівень деталізації з ефектними басами.

У пресрелізі, присвяченому новій моделі, виробник зосереджує нашу увагу на тому, що Sennheiser HD 660S2 пропонує «більш драматичне відтворення звуку, з більшою інтенсивністю завдяки посиленому відгуку середніх та низьких частот, а також динамічну звукову сцену та емоції в улюблених записах аудіоентузіастів. Оновлена акустика пропонує чудовий новий спосіб відчути музику по-новому».

Переосмислювати продукт, який вже завоював любов фанатів і має власну лояльну групу клієнтів, завжди трохи ризиковано. У Sennheiser кажуть, що HD 660S2 ​удосконалює класику гарного кохання і гарантують збереження найкращих рис оригінальної моделі. 

Sennheiser HD накладні навушники

Це оновлення було складним, починаючи з найнижчого кінця частотного діапазону. HD 660S2 отримали глибокі баси, які доповнюють плавну реакцію високих частот оригінальних навушників. Теплий басовий фон так добре працює з вокалом, дозволяючи тембру та унікальному характеру окремих інструментів сяяти на уявній звуковій сцені.

У пресрелізі говориться, що весь спектр частот, який відтворюють компоненти Sennheiser HD 660S2, створює вишукані враження від прослуховування завдяки покращеному потоку повітря та вдосконаленій звуковій котушці. Результатом є краща глибина та нюанси низькочастотних пасажів, що додає будь-якій музиці «драматизм». Слухачі повинні помітити гучніші баси без негативного впливу на чіткість звуку, яким відома класична серія.

Зменшивши вагу звукової котушки, інженери Sennheiser досягли покращення імпульсної характеристики, вивівши гіперреалістичні текстури на перший план продуктивності. Загальний опір навушників складає 300 Ом і відповідає моделям HD 600 і HD 650. Таким чином, оновлена версія забезпечує яскраву динаміку та напрочуд низький рівень спотворень.

Нові навушники були розроблені в Німеччині та виробляються на сучасному заводі Sennheiser в Ірландії. Навушники Sennheiser HD 660S2 відрізняються преміальною якістю збірки, як і більшість продуктів бренду. Плюшеві амбушюри та зручне оголів’я з великою кількістю набивок розташовують амбушюри на оптимальній відстані від вуха, створюючи простору звукову сцену з великою кількістю деталей.

Об’ємне звучання перетворювача знижує резонансну частоту зі 110 Гц оригінального HD 660S до 70 Гц, надаючи більше уваги динамічним звукам, таким як барабани. Зовнішні сітчасті решітки кожного навушника створені для забезпечення повітряного потоку з ідеальним опором для сеансів прослуховування з відкритою спиною.

HD 660S2 постачається з двома знімними кабелями довжиною 1,8 метра (5,8 фута), які підключаються до односторонніх стереороз’ємів 6,3 мм (1/4 дюйма) і 4,4 мм збалансованих стереороз’ємів відповідно. 

Hi-Fi навушники Sennheiser 2023

Адаптер від 6,3 мм до 3,5 мм (1/8 дюйма) для використання з ЦАП-підсилювачами, DAP-підсилювачами й фірмовими підсилювачами, такими як HDV 820 від Sennheiser. Елегантні бронзові акценти на сітчастих амбушюрах контрастують із чорним корпусом навушників.

Ціни та доступність: Sennheiser HD 660S2 доступний для попереднього замовлення з 8 лютого 2023 року та надійде в продаж 21 лютого 2023 року за ціною $599,95 / £499 / €599.

Sennheiser HD 660S2 навушники відкриті

Технічні характеристики:

  • Перетворювач: динамічний, відкритий
  • Розмір перетворювача: 38 мм
  • Частотний діапазон: 8 Гц – 41 500 Гц
  • Імпеданс: 300 Ом
  • Рівень звукового тиску (SPL): 104 дБ (1 В)
  • Загальні гармонійні спотворення (THD): < 0,04% (1 кГц, 100 дБ).
  • Форм-фактор: накладні, відкриті
  • Вага: 260 г
  • Адаптер: 6,3 мм (0,25 дюйма) на 3,5 мм
  • Роз’єм: штекер 6,3 мм (0,25 дюйма), збалансований штекер 4,4 мм
  • Довжина кабелю: 1,8 м

Автор публикации

не в сети 2 часа

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий