Авто

Morel Reference і Performance Level автоакустика для BMW

Автомобільна аудіосистема від Morel для BMW

Цьогоріч компанія Morel на KnowledgeFest у Лас-Вегасі представила аудіосистеми для BMW, перші в серії систем для автомобілів компанії. Аудіокомплекти доступні в двох версіях: Reference Level і Performance Level.

Reference Level пропонує 2-смугові компоненти, а Performance Level використовує точкові (коаксіальні) динаміки Integra. Вони готові до роботи та постачаються з перехідними кільцями.

Як частина лінійки Reference, 2-смугова компонентна система IR-BMW42 для BMW виводить звук на новий рівень. Любителі музики будуть захоплені рівнем тональної чистоти, деталізації та простоти установки.

Morel Integration Reference IR-BMW42
Morel Integration Reference IR-BMW42

Завдяки DirectFit, унікальній конструкції 4-дюймового НЧ-динаміка з монтажними кронштейнами, що входять у комплект, твітерами розміром 1,1 дюйма (28 мм), які легко закріплюються, і заводськими дротовими з’єднаннями, IR-BMW42 підходить для сучасних моделей BMW без необхідності модифікації.

IR-BMW42 базується на високо оціненій серії гібридних колонок Morel. Кожен 4-дюймовий (100 мм) низькочастотний динамік використовує звукову котушку 2,1 дюйма (54 мм) і гібридний двигун EVC™, що забезпечує виняткову потужність і неперевершений контроль дифузора. Твітер із високою роздільною здатністю використовує фірмовий 28-міліметровий шовковий купол Acuflex™ компанії Morel і двигун із подвійним неодимовим магнітом. Кульмінацією цього є акустична система plug-and-play, якій просто немає рівних.

Morel Performance Level BMW
Morel Integration Performance IP-BMW42

Двосмугова компонентна система IP-BMW42 була розроблена для любителів музики, які бажають оновити свою оригінальну акустичну систему BMW динамічним звуком Hi-Fi. У системі Performance IP-BMW42 також використовуються 4-дюймові драйвери та 1,1-дюймові високочастотні динаміки із заводськими дротовими з’єднаннями. Що справді вирізняє IP-BMW42, то це твітер ручної роботи MT100, заснований на легендарному дизайні Morel.

IP-BMW42 підходить до сучасних моделей BMW без необхідності модифікації.

Обидві версії автоакустики можуть працювати із спеціальним сабвуфером BMW. Це 8-дюймова модель вартістю 369 доларів, яка передбачає установку під сидінням.

Система Reference Level продається за ціною від 799 до 999 доларів. Система Performance Level BMW продається за ціною від 349 до 429 доларів.

Також компанія Morel планує представити у другому кварталі 2023 року свою наступну систему, але вже для автомобілів Mercedes-Benz.

Автор публикации

не в сети 2 часа

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий