Авто

Автоакустика з програмним забезпеченням Dirac

Автоакустика з програмним забезпеченням Dirac

Компанія Dirac вже багато років спеціалізується на цифровому аудіо. Виробник зі Швеції розробляє найпотужніші у галузі інструменти для інженерії звуку. Цього року він співпрацює з BlackBerry QNX, щоб інтегрувати своє рішення Opteo Professional у QNX Acoustics Management Platform. У такий спосіб, Dirac та BlackBerry QNX прагнуть спростити виробникам автомобілів цифрову модернізацію звукових систем. Преміальна автоакустика Dirac тепер буде легко доступна в автомобілях високого класу.

За словами віцепрезидент Dirac і керівника відділу розвитку бізнесу в галузі “автоакустика Dirac”, партнерство дозволить виробникам автомобілів оптимізувати якість звуку в нових моделях. Також нове рішення дозволить забезпечити можливість оновлення програмного забезпечення для усіх наявних автомобілів європейських виробників.

«Високоякісна автоакустика може бути недосяжним завданням для багатьох виробників автомобілів. Щоб удосконалити всі лінійки, ми пропонуємо нову аудіосистему QNX із підтримкою програмного забезпечення Dirac. Виробники можуть оновити аудіосистему будь-якого автомобіля за допомогою ефективних інструментів покращення звуку», — стверджує Ларс Карлссон, віцепрезидент Dirac. 

Dirac Opteo Professional

«Це дає автовиробникам можливість надати покупцям і користувачам доступ до високоякісного аудіо. Навіть транспортні засоби зі встановленим програмним забезпеченням, які пропонують додаткові можливості через підписки та оновлення ПЗ».

Dirac Opteo Professional буде доступний на всіх чіпсетах, що підтримуються системою QNX, що позбавить автовиробників необхідності встановлювати програмне забезпечення або в головний пристрій, або в окремий процесор цифрових сигналів (DSP).

Починаючи з Dirac Opteo Professional, партнерство розшириться, щоб включити рішення Dirac Opteo Premium і Dirac Opteo Performance для звукових систем автомобіля. А також виробник пропонує рішення Dirac Virtuo, яке використовує складний алгоритм для створення захопливий аудіопростір.

Програмне забезпечення Dirac “стирає” салон автомобіля, усуваючи небажані ефекти салону способами, які раніше вважалися можливими лише в теорії. Він також створює відгуки динаміків для максимальної точності та забезпечує значно покращені характеристики низьких частот.

Автоакустика Dirac з фірмовим програмним забезпеченням наразі використовується серед провідних автомобільних брендів Rolls Royce, Volvo, Polestar, BMW, NIO та BYD.

Автор публикации

не в сети 2 часа

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий