Авто

Helix Compose автоакустика plug-and-play

Helix Compose автомобільні динаміки автоакустика plug-and-play

Helix анонсувала три нових комплекти автоакустики під загальною назвою Helix Compose, які використовують фірмову універсальну систему кріплення «FlexMount». 

Compose включає три серії динаміків. До Basic, універсальної лінійки динаміків, приєдналися лінії i3 та i7, які постачаються з монтувальними комплектами «FlexMount». 

Революційне акустичне рішення Helix Compose пропонує просте встановлення та налаштування за принципом plug-and-play. Крім того, створені автомобільні динаміки оптимізовані для забезпечення ефективності понад 90 дБ і доповнюють підсилювачі Helix і Match від Audiotec Fischer.

Basic — це універсальна лінія початкового рівня, яка доступна в безлічі варіантах розмірів компонентів і коаксіальних динаміків. 

i3 містить компонентний твітер і динаміки в розмірах 4”, 5”, 6,5” і 8”. На додаток, лінійка Helix Compose i3 також включає коаксіальні динаміки 4”, 5” і 6,5”. 

Анонс комплектів автоакустики Helix Compose

Якість еталонного рівня пропонує лінія Helix Compose i7, яка створена в Німеччині та використовує фірмові технології від BRAX (бренд автомобільної Hi-Fi акустики).

Гнучкі кріплення для i3 та i7 використовують байонетну систему кріплення. Залежно від вибраного кріплення автомобіля деякі мають ущільнювальні кільця з пінопласту для належного розміщення.

Анонс комплектів автоакустики Helix Compose:

«Одним із ключових елементів нашої in-car акустики Compose є наша запатентована система кріплення з поворотним замком FlexMount. 

Ця технологія дозволяє встановлювати середньочастотні та коаксіальні динаміки i7 та i3 у майже нескінченну кількість моделей автомобілів. Для того, щоб встановити їх у новий салон, необхідно просто замінити опціональний монтажний адаптер.

Монтажний адаптер з байонетним кріпленням та поворотним замком забезпечує швидку та безпечну установку в форматі plug-and-play, а також акустично оптимізовану конструкцію динаміка для легкої інтеграції.

Крім того, кільця FlexMount дозволяють монтувати драйвери у двох напрямках, просто перевернувши адаптер. Це ще більше збільшує універсальність Helix Compose, забезпечуючи максимальну сумісність між різними моделями автомобілів з мінімальною кількістю кріплень та монтувальних елементів.

Helix FlexMount автоакустика

FlexMount спочатку буде включати монтажні адаптери для «автомобілів світу», таких як Volkswagen, Audi, Porsche, Lamborghini, Ferrari, Jaguar, Land Rover, Volvo, Mercedes і BMW. У майбутньому їх комплектацію буде розширено, щоб забезпечити інтеграцію в інші транспортні засоби».

Очікується, що автомобільні динаміки Helix Compose надійдуть в продаж цього квітня. Ціни кожного комплекту будуть оголошені найближчим часом.

Автор публикации

не в сети 2 часа

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1050Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий