Новости

Audeze MM-100 професійні студійні навушники 2023

Audeze MM-100 професійні студійні навушники 2023

Audeze MM-100 — це планарні магнітні навушники з відкритою спинкою, які підійдуть як для роботи в студії, так і для повсякденного використання. 

Ціна: 399 доларів

За останні декілька років все більше користувачів почали звертати увагу на ринок професійних аудіопристроїв, особливо коли мова йде про навушники. 

Audeze знали про майбутню тенденцію ще задовго до того, як представили MM-500 у 2022 році. Цього року виробник розширює свою лінійку високоякісних навушників за рахунок Audeze MM-100. Нова модель є значно дешевшою в порівнянні з попередником (Audeze MM-100 — 399 доларів, Audeze MM-500 — 1699 доларів).

Чому студійні навушники є популярними зараз

Все більше аудіофілів та прихильників музики тяжіють до студійних навушників через їх збалансований звук і довговічність. 

Незалежно від того, з якою ціллю ви використовуєте свої професійні навушники (для мікшування, мастерингу чи виконавцями під час сеансів звукозапису), ви завжди можете розраховувати на те, що вони відтворюють музику з найвищою точністю та увагою до деталей.

Звуковий підпис студійних навушників майже завжди віддає перевагу більш нейтральному тональному балансу та впевненій презентації. У деяких випадках ви можете відчути пряму протилежність тому, до чого ви звикли зі звичайними навушниками.

Чому студійні навушники є популярними зараз

Декілька найбільших гравців ринку Hi-Fi вирішили піти назустріч своїм покупцям і розробили доступні версії своїх топових моделей.

Саме це зробили Audeze цього року, презентувавши доступні студійні навушники Audeze MM-100.

Більш доступні магнітні навушники Audeze MM-100, створені у співпраці з інженером/продюсером Менні Маррокуїном, 17-разовим лауреатом Ґреммі, матимуть інноваційну планарну технологію в значно легшому корпусі.

Основою моделі MM-100 стала дуже успішна модель-попередниця MM-500 ($1699), яка за достатньо короткий період отримала безліч позитивних відгуків від визнаних професіоналів звукозапису з моменту свого дебюту на NAMM 2022. MM-100 успадковує високо оцінену технологію 90-міліметрових планарних магнітних драйверів Audeze.

Ці ефективні драйвери з низьким опором дозволяють MM-100 стати пристроєм для відтворення звуку будь-якої підключеної консолі, телефону або ноутбука. Новий корпус виготовлений з матеріалів преміумкласу, але важить лише 375 грамів, що забезпечує комфорт під час тривалих сеансів прослуховування.

Audeze MM-100 навушники для звукозапису 2023

Audeze MM-100 ключові особливості:

  • Перевірено та вдосконалено найкращими виконавцями звукозапису на відомій студії Larrabee у Голлівуді
  • Ретельно налаштований на точність у всьому спектрі звукових частот, щоб забезпечити стабільний та збалансований звуковий відгук
  • Діафрагми Audeze Uniforce™, хвилеводи Fazor™ і магніти Fluxor™ забезпечують чудову чіткість із найкращим у своєму класі низьким рівнем спотворень і високою ефективністю.
  • Легка конструкція преміум-класу з магнієвим/алюмінієвим корпусом, наповненими гелем шкіряними амбушурами, ремінцем для підвіски та наголів’ям із пружинної сталі для тривалої довговічності та комфорту. Для зручності зберігання та транспортування корпус складається.

«Я дуже радий зробити звук студійної якості доступним для ширшої аудиторії», — заявив Менні Марроквін, співавтор Audeze. 

«Кожен, хто працює в музичній індустрії, потребує навушників, на які можна покластися, у студії чи поза нею», — додав продюсер.

Audeze MM-100 ціна та наявність

«Головна мета Audeze MM-100 — встановити новий стандарт продуктивності навушників для широкого кола користувачів», — заявив генеральний директор Audeze Санкар Тіагасамудрам. 

«Ми працювали з Менні, щоб забезпечити оптимальну роботу наших професійних продуктів у найскладніших ситуаціях», — додав він.

Audeze MM-100 ціна та наявність

Audeze MM-100 буде доступний за ціною $399 на сайті audeze.com вже в травні 2023 року.

Автор публикации

не в сети 1 час

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1050Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий