Авто Обзоры

Zenec Z-N875 інформаційно-розважальна система

Zenec Z-N875 інформаційно-розважальна система

Якщо вас попросять стисло охарактеризувати ZENEC Z-N875, то це буде виглядати так: солідна інженерія, багаторічний досвід і знання сучасних потреб користувача.

В 2021 році EISA нагородила  ресивер ZENEC Z-E2055 в категорії «Автомобільний засіб інтеграції». На початку цього року швейцарські розробники ZENEC випустили нову інформаційно-розважальну систему, яка поєднує в собі сучасні технології, широкі можливості та просте використання.

ZENEC Z-N875 – це першокласний інформаційно-розважальний центр для автомобілів з монтажним слотом 1DIN. Елегантна безкаркасна панель дисплея має кут нахилу та відносне регулювання висоти для оптимального положення в салоні автомобіля. Ємнісний сенсорний TFT-дисплей з діагоналлю 9 дюймів/22,9 см та роздільною здатністю 1024×600 пікселів з поверхнею із справжнього скла забезпечує висококонтрастне, чітке та яскраве зображення.

ZENEC Z-N875 дисплей
Панель дисплея має кут нахилу та відносне регулювання висоти для оптимального положення в салоні автомобіля

Z-N875 сертифікований Apple CarPlay та Google Android AutoTM і пропонує найкращу сумісність смартфонів із Android Auto і Apple CarPlay. Для цього необхідно підключити відповідний мобільний телефон iPhone або Android через порт USB-A 2.0. Системи підключення смартфонів до інформаційно-розважальних пристроїв, розроблені Apple та Google, забезпечують максимальну безпеку водіння та дозволяють зручно використовувати встановлені програми.

Залежно від ваших переваг ви можете використовувати сенсорний екран, пульт на кермі або голосове керування через Apple Siri чи голосовий помічник Google. Планування маршруту, телефонні дзвінки, надсилання та отримання повідомлень або прослуховування музики – це дитячі забави. Якщо на вашому смартфоні є передплата потокових сервісів, таких як Apple Music, Spotify або Amazon Music, ви також можете використовувати цю підписку на Z-N875.

ZENEC Застосунок для смартфона
ZENEC Застосунок для смартфона

Навігація за маршрутом за допомогою картографічних програм Google або Apple, вбудованих у смартфон, дуже зручна. В випадку, коли цього недостатньо, ви можете використовувати свою улюблену офлайн-навігаційну програму на своєму смартфоні, якщо вона схвалена Apple / Google для CarPlay або Android Auto. Зауважимо, Apple і Google постійно розвивають і функціонально розширюють Apple CarPlay і Android Auto.

ZENEC Z-N875 Навігація за допомогою Google Maps
ZENEC Z-N875 Навігація за допомогою Google Maps

Z-N875 чудово справляється з класичними функціями радіо. Пристрій оснащений не тільки потужним та простим у використанні FM-тюнером з RDS, але й ультрасучасним подвійним тюнером DAB+. Цей подвійний тюнер охоплює весь спектр програм стандарту цифрового радіо, включаючи важливі та популярні функції для комфорту, такі як динамічний список радіостанцій (фонове сканування), слайд-шоу MOT, текст DLS і безшовний сервіс DAB<>FM/DAB<>DAB. Лист DAB-станцій оновлюється автоматично через певні проміжки часу. Індивідуальні програми можна легко вибрати, доторкнувшись до екрана.

FM-тюнер з RDS
FM-тюнер з RDS

Коли йдеться про аудіофункції, Zenec Z-N875 також відповідає високим стандартам. Він має сигнальний процесор, який дозволяє точно налаштовувати і координувати виходи передніх і задніх динаміків і сабвуфера з фільтрами високих і низьких частот. 5-канальна синхронізація в часі, окремо для кожного каналу, дозволяє оптимізувати стереозображення в зоні сидіння водія або переднього пасажира. 

автомобільна аудіосистема zenec Меню налаштувань сабвуфера
Меню налаштувань сабвуфера

Графічний 10-смуговий еквалайзер налаштовує частотну характеристику автомобіля відповідно до особистих вподобань.

Zenec Z-N875 10-смуговий графічний еквалайзер
10-смуговий графічний еквалайзер

Модуль Bluetooth 4.2 пропонує функції гучного зв’язку з високою якістю звуку та вражає сучасним керуванням телефонною книгою, функцією пошуку контактів, оптимізованим та простим керуванням. Музичну колекцію на смартфоні можна відтворювати бездротовим способом через інформаційно-розважальний центр з потоковою передачею музики A2DP.

Zenec Z-N875 керує трьома камерами заднього виду. Вибраній кнопці можна призначити функцію CAM, щоб можна було керувати безпосередньо підключеними камерами. Лінії допомоги при паркуванні, які можна затемнювати та налаштовувати на відповідні системи камер, мають велике практичне значення для полегшення оцінки відстані. Підтримується відтворення нових аудіо- та відеоформатів з USB-накопичувачів через порти USB-A 2.0.

Технічні характеристики:

  • Тип: Інформаційно-розважальна система 1DIN
  • Дисплей, тип, розмір: 9-дюймовий LCD-TFT-дисплей
  • Тюнер: подвійний DAB+ з динамічним списком станцій, безперебійним супроводом DAB<>FM і DAB<>DAB, слайд-шоу MOT і текстом DLS
  • Екранне меню: на 15-ти різних мовах ЄС
  • Підтримка: Google Android AutoTM, Apple CarPlay
  • Радіо: FM RDS з 18 попередньо налаштованими станціями
  • Bluetooth: 4.2 з потоковим потоком музики A2DP
  • Підсилювач, потужність, Вт: 4 х 50
  • Програма дистанційного керування: SP-REM (iOS / Android) для управління функціями                                                                відтворення аудіо на смартфоні
  • Інше: багатоколірне сенсорне підсвічування клавіш RGB; керування до трьох систем камер з автоматичним перемиканням, регульованими лініями сітки

Pro: Функціональність. Якісне звучання. Якісний прийом. Відтворення новітніх аудіо- та відеоформатів. Зручність у користуванні

Contra: Скоріше, зауваження: через великий 9-дюймовий дисплей варто бути обережним, щоб уникнути потенційного блокування елементів управління на приладовій панелі автомобіля

Resume:  Zenec Z-N875 − це інформаційно-розважальна система нового покоління з необмеженими можливостями, якісним звучанням і, що важливо, дуже проста у використанні

Автор публикации

не в сети 4 часа

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий