Новости

Cabasse Rialto і Cabasse Abyss нові колонки та підсилювач

Cabasse Rialto і Cabasse Abyss нові колонки та підсилювач

Французький виробник Cabasse розширює своє портфоліо: нові аудіокомпоненти Classic Connected за своєю основною спрямованістю, а саме — потокова передача та мультирум — близькі до відомої серії The Pearl. Але на відміну від The Pearl, яка має стильний сферичний дизайн, серія Classic Connected виконана в більш класичній формі і наразі складається з колонок Cabasse Rialto та підсилювача Cabasse Abyss.

Cabasse Rialto — це дві активні колонки, кожна з яких оснащена 13-см СЧ/НЧ-динаміком і 17-см вуфером. Вбудовані комутаційні підсилювачі забезпечують вражаючі 1050 Вт RMS на канал, які поділені на 450 Вт для низьких частот і по 300 Вт для середніх і високих частот.

Відтворення може бути бездротовим (WLAN, Bluetooth) і дротовим (LAN, Toslink, USB, HDMI), а також аналоговим через Cinch. Включено калібрування кімнати, важливі потокові сервіси, такі як Qobuz або Tidal, підтримуються нативно.

Cabasse Abyss підсилювач для акустики 2022

Cabasse Abyss — це інтегрований потоковий підсилювач для пасивних гучномовців вагою 3,5 кг. Підсилювач може передавати та посилювати як цифрові, так і аналогові сигнали і має такий самий набір можливостей підключення як і динаміки Rialto плюс додатковий аналоговий стереовхід RCA. Підсилювальний каскад класу D забезпечує 215 Вт на 4 Ом на канал. Запатентована технологія забезпечує оптимальну взаємодію між підсилювачем і динаміком завдяки динамічній обробці сигналу зі складними петлями зворотного зв’язку.

До речі, обидва компоненти також добре поєднуються зі згаданими Pearl і ідеально інтегруються в мультирум-екосистему Cabasse, в якій можна визначити численні зони для прослуховування.

Ціни: Cabasse Rialto — 2990 євро, Cabasse Abyss — 1690 євро.

Автор публикации

не в сети 3 часа

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий