Авто События

Автоакустика JBL та Infinity Harman на CES 2023

Автоакустика JBL та Infinity Harman на CES 2023

Мало хто з постачальників автомобільних аудіосистем взяв участь у виставці CES 2023, а деякі сказали, що не очікують повернення на культове шоу в осяжному майбутньому. Натомість автоакустика всесвітньовідомих брендів буде представлена на виставці KnowledgeFest у Лас-Вегасі 3-5 лютого. Багато нових продуктів на виставці CES 2023 представив Harman під брендами JBL та Infinity.

Провідні виробники car audio, зокрема JVCKenwood, Sony, Alpine, Metra, AAMP Global, Kicker та інші, не були присутні на CES. Натомість вони вирішили презентувати свої останні розробки на KnowledgeFest. Дехто каже, що CES стала «автомобільною виставкою» для експонентів OEM. Інші сказали, що дилери тепер відвідують такі виставки, як SEMA.

Додаткові виставки, які змагаються між експонентами та дилерами-учасниками, включають MasterTech Expo в Аризоні в березні та Саміт спеціалістів з мобільної електроніки у вересні.

Цьогоріч лише кілька постачальників взяли участь у виставці — це VOXX, InstallerNet (під назвою Connect2Car, який проводить серію семінарів на CES) і XS Power.

Сабвуфери нового покоління JBL Club

Сабвуфери для авто JBL Club

Harman – провідна компанія з розробки технологій для оснащення автомобілів, а також для споживчого та корпоративного ринків, випустила сабвуфери JBL Club. Нові сабвуфери JBL Club містять інноваційні рішення і створені для відтворення глибоких басів в будь-якому автомобілі за доступною ціною.

Застосовуючи технологію підрозділів JBL Professional і Luxury Audio, завдяки яким гучномовці озвучують гігантські стадіони, концертні майданчики та кінотеатри неймовірним звуком, ці сабвуфери використовують абсолютно новий підхід. Дві нові моделі низькочастотних динаміків – JBL Club 102 та JBL Club 122 – мають всесвітньо відомий бас від JBL у поєднанні з сучасною технологією та потужністю, що робить їх чудовим рішенням для відтворення басу в автомобілі.

Сабвуфери мають потужність 400 і 350 Вт, запатентований SSI Smart Selectable Impedance забезпечує навантаження 4 або 2 Ом. Надзвичайно обʼємний звук, двокомпонентний конус параболічної тарілки, подвійні магніти та екскурсійна підвіска з великим ходом забезпечують неперевершений бас і продуктивність в такій ціновій категорії. Витончений дизайн вентильованої корзини та елегантні елементи з притаманним сімейству JBL відтінком легендарного апельсина. Клеми легкі в підключенні, а гвинтовий захисний ковпачок надає зовнішньому вигляду завершеності.

Два нових сабвуфера JBL Club доповнюються чотирма корпусами, розробленими для максимальної продуктивності та гнучкості в будь-якому автомобілі. Корпуси пропонуються як у подвійній, так і в одинарній конфігурації розміром 10 і 12 дюймів. Уся автоакустика оснащена запатентованими портами JBL Slipstream, які створюють плавні баси до 25 і 30 Гц. Чотири високоефективні корпуси призначені для розміщення у багажниках авто, вантажівках чи у будь-якому іншому, придатного для розташування просторі.

Конструкція є гнучкою, щоб забезпечити установку в підлогу багажника, тоді як порт Slipstream зменшує турбулентність порту та шум за допомогою звичайних портів або вентиляційних отворів. У позашляховику сабвуфери можна вмонтувати у двері багажника, а порт Slipstream спрямувати догори, щоб наповнити автомобіль неймовірними басами. Зовні НЧ-динамік має глянсову пластину та комбінацію килимового покриття для неперевершеного вигляду.

Нові сабвуфери JBL Club будуть доступні в другому кварталі 2023 року за ціною від 159,95 до 169,95 доларів для одинарних НЧ-динаміків і від 349,95 до 549,95 доларів для одинарних і подвійних корпусів.

Нові комплексні аудіорішення для Harley Davidson

Нові комплексні автомобільні аудіосистеми для Harley Davidson

На CES 2023 Harman оголосив про нове партнерство з Metra Electronic у перших аудіосистемах Harman для мотоциклів Harley Davidson. HARMAN використовуватиме продукти Metra Saddle Tramp у поєднанні з трьома новими аудіосистемами під брендом Infinity Kappa Perfect PowerSports.

Автоакустика працюватиме із процесором Metra Saddle Tramp DSP для інтеграції підсилювача в мотоцикли Harley. Крім того, підсилювачі та колонки Infinity використовуватимуть монтажні кронштейни Saddle Tramp.

Три аудіосистеми Infinity працюють з мотоциклами Harley Road Glide і Street Glide 2014 року випуску і вище. Новинки оснащені фірмовим звуком Infinity та передовими технологіями за доступними цінами.Автоакустика JBL

Нові Infinity Kappa Perfect PowerSports Amplifiers — це високопродуктивні підсилювачі для різних середовищ, спеціально розроблені для невеликих обʼємів і які водночас витримують екстремальні умови. Підсилювачі мають компактні розміри і оснащені роз’ємами Molex за допомогою яких легко підʼєднуються до процесора Metra Saddle Tramp DSP.

В акустичних системах Infinity Kappa Perfect використовується багато високоякісних матеріалів, які ґрунтуються на спадщині засновників аерокосмічної компанії Infinity. АС оснащені низькочастотними динаміками з базальтового волокна з технологією Plus One™, легкими неодимовими двигунами та зйомним твітером із куполом із поліфеніленового сульфіду. Infinity пропонує динаміки розміром 6,5 і 6 x 9 дюймів вкупі із заводськими решітками, які надають динамікам бездоганного вигляду.

Підсилювачі та динаміки налаштовані акустичними звукоінженерами Harman для створення найкращого у своєму класі звуку. DSP вирівнює заводські налаштування аудіо через з’єднання CAN головного пристрою. Детальні робочі інструкції спрощують установку та забезпечують результат, яким пишаються інсталятори. Кінцеві споживачі також можуть зробити це самостійно.

«Ми дуже раді цьому новому партнерству між Infinity і Saddle Tramp. Ця автоакустика звучить приголомшливо, це мрія для багатьох, – сказав Джеффрі Фей, віце-президент і генеральний директор з питань глобального післяпродажного обслуговування та виробництва обладнання для спеціальних ринків у Harman. – Я не можу дочекатися, коли райдери побачать, як чудово виглядають ці комплекти, і я знаю, що як тільки вони почують їх, вони не захочуть розлучатись з мотоциклом».

Нові комплекти Infinity Motorcycle почнуть відвантажуватись в квітні 2023 року за ціною від 999,95 до 2499,95 доларів.

Морська “автоакустика” JBL

автоакустика JBL Marine 2023

Також Harman International Industries показав свою найновішу лінійку морських підсилювачів JBL і морських гучномовців JBL Club, які забезпечують найкращі в своєму класі аудіопродукти з прекрасним стилем і фантастичною ціною. Це чотири нові моделі підсилювачів: JBL MA600, JBL MA1000, JBL MA754 і JBL MA5055 і чотири нові моделі гучномовців Club Marine: JBL MARSPKCB62, JBL MARSPKCB82, JBL MARSUBCB102 і JBL MARSUBCB122. Усі вони мають легендарний звук JBL, який створювався протягом 75-ти років, та передовий дизайн. Все це за доступними цінами для будь-якого човна.

Автоакустика JBL Marine пропонує чотири конфігурації підсилювачів: 4-канальний на 75 Вт класу H, 5-канальний змішаний клас AB і D, а також два монопідсилювачі для сабвуфера. Плати мають конформне покриття із збалансованими входами RCA для безшумного звуку. Змінні кросовери дозволяють легко налаштувати систему та побудувати систему з новим сімейством динаміків Club Marine. Зовнішній вигляд обов’язково приверне увагу завдяки морозно-білій глянсовій фарбі та сріблястому оздобленню контура.

Нові гучномовці Club Marine також пропонуються в чотирьох різних розмірах: повнодіапазонний динамік 6 і 8 дюймів і сабвуфер 10 і 12 дюймів. Усі нові моделі постачаються з двома зйомними решітками глянцевого білого та атласно-сірого кольорів. Динаміки мають шовкові купольні високочастотні конуси для плавних високих частот, поліпропіленові конуси для низьких басів, що покращує звучання під відкритим небом. Рейтинг IPX5 і захист від ультрафіолетового випромінювання гарантують, що гучномовці витримають бризки, сіль і туман і довго виглядатимуть як нові. Елегантний дизайн з тонкими спицями відтіняє світлодіодна багатоколірна вечірня підсвітка.

Сабвуфери Club Marine знижують частоту до 20 Гц завдяки масивному магніту та литому кошику для пресу. Завдяки 300 Вт RMS 10” і 400 Вт RMS 12” легко побудувати підсистему з новими підсилювачами JBL Marine. 

Нове сімейство морських підсилювачів JBL буде доступно в першому кварталі 2023 року за ціною від 349,95 до 499,95 доларів. Динаміки JBL CLUB Marine вже доступні за ціною від 249,95 до 299,95 доларів.автоакустика JBL

Автор публикации

не в сети 2 часа

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1050Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий