События

CES 2023: дата проведення, новини та учасники виставки

CES 2023 виставка технологій дата проведення

До щорічної технічної виставки CES 2023 залишилося кілька тижнів. Наймасштабніша у світі виставка споживчих технологій готова знову вітати тисячі експонентів і представників ЗМІ в Лас-Вегасі в січні після надзвичайно тихої, враженої пандемією CES 2022.

Близько 2400 експонентів будуть демонструвати свої технології та останні розробки на CES 2023. Серед них багато відомих компаній, таких як Google, Amazon, Microsoft, Qualcomm, LG, Samsung, Sony і JBL. 

2023 року захід проходитиме в офлайн-форматі і триватиме три дні з 5 по 8 січня. Не хвилюйтеся, якщо у вас немає можливості особисто відвідати Лас-Вегас. Як це було в 2022 році, усі прес-конференції, доповіді та технічні бесіди будуть доступні по всьому світу у вигляді прямих трансляцій.

CES 2023 реєстрація за посиланням

виставка технологій CES 2023 онлайн трансляція

CES 2023 дата проведення

  • Початок: Четвер, 5 січня 2023 року
  • Кінець: Неділя, 8 січня 2023 року

Щорічна виставка CES є тим місцем, де технологічні бренди з усього світу презентують свої останні продукти та інновації. Зазвичай, реліз представлених новинок відбувається впродовж року. 

Цього січня ми очікуємо побачити нові телевізори 2023 року від LG, Panasonic, Samsung і Sony, а також абсолютно нові флагманські пристрої від TCL, Hisense і Vizio. Для прихильників аудіо заплановано багато анонсів та презентацій, від компонентів Hi-Fi до наступного покоління бездротових навушників TWS. Крім того, оголошення від виробників автомобільних аудіосистем не змусять себе чекати.

CES 2023 учасники: Samsung, Sony, TCL та інші

Як ми вже встишли зазначити, CES є найбільшою в світі виставкою побутової електроніки та сучасної техніки. Саме тому виробники завчасно поширюють тизери своїх нових продуктів — щоб підігріти інтерес покупців та користувачів. 

Як правило, оголошення починають з’являютися вже наприкінці грудня. На нашому інформаційному ресурсі ми постійно публікуємо актуальні новини ринку технологій., Тому ми можемо повідомити нашим читачам вже зараз, які бренди збираються вразити аудиторію на CES 2023. А головне — як вони це планують зробити.

Samsung

CES samsung online presentation

4 січня Samsung Electronics проведе свою першу прес-конференцію. Таким чином, анонси нових технологій розпочнуться за день до початку головної події CES.

О 14:00 Джон-Хі (JH) Хан, віце-президент, генеральний директор і керівник відділу DX (Device eXperience) Samsung урочисто відкриє захід 2023 року. Тема прес-конференції, «Принесення Спокою В Наш Взаємопов’язаний Світ», досить влучно відображає місію компанії.

Пряма трансляція прес-конференції буде доступна в Samsung Newsroom. До того часу слідкуйте за новинами Samsung Newsroom, щоб дізнатися більше про плани компанії щодо цьогорічної презентації.

Тепер про те, що саме ми сподіваємось побачити на CES 2023. Щороку Samsung презентує демонструє на ринку пристрої з новими технологіями дисплею. Асортимент телевізорів охоплює моделі Micro LED, Neo QLED, QD-OLED і моделі «lifestyle». Тому, очевидно, ми повинні бути готові до широкого спектру нових телевізорів. Будемо сподіватись, за останній рік розробник зробив крок вперед на шляху до більш доступних за ціною пристроїв QD-OLED. 

  • Прес-конференція: середа, 4 січня, 14:00 за тихоокеанським часом
  • Пряма трансляція: https://news.samsung.com/global/

Sony

выставка CES онлайн презентация

Sony — це ще один бренд, який розцінює CES як стартовий майданчик для своїх вражаючих інновацій та нових продуктів. Тож ми впевнені, що на прес-конференції Sony також презентує нові телевізори та аудіопристрої. 

На офіційній сторінці в твітері Sony опублікували інформацію про те, що 2023 року вони планують розвивати технології електромобілів Sony Honda Mobility. Ще невідомо, чи планує Sony продемонструвати ігрову сторону компанії, як-от, за чутками, PlayStation 5 Pro або PSVR 2.

Sony представила в Японії новий продукт під назвою Mocopi, який містить шість смуг відстеження руху. Ремінці з кольоровим кодуванням містять датчики руху, які носять на голові, стегнах, щиколотках і зап’ястях. Завдяки технології відстеження руху користувачі можуть перетворювати дані руху в реальному часі для керування аватарами у віртуальній реальності. Користувачі Mocopi можуть переміщатися як свої аватари в метавсесвіті та інших середовищах віртуальної реальності.

  • Прес-конференція: середа, 4 січня, 17:00 за тихоокеанським часом
  • Пряма трансляція: www.youtube.com/Sony

TCL

выставки технологий 2023 смотреть онлайн

TCL отримала дві нагороди CES Innovation Awards 2023. Перша нагорода — для TCL 75C935, останнього покоління 74-дюймового LED-телевізора Mini LED 4K. Ця модель поєднує в собі технології панелей Mini LED і QLED, а також 1920 повних зон локального затемнення та підтримку частоти оновлення 144 Гц, намагаючись стати телевізором преміум-класу. 

Другу нагороду отримав TCL 75C835, міні-світлодіодний телевізор з підтримкою 4K, Dolby Vision IQ і частотою оновлення 144 Гц. На додаток маємо дві операційні системи зі зрозумілим інтерфейсом та зручним керуванням — Roku TV та Google TV.

  • Прес-конференція: середа, 4 січня, 13:00 за тихоокеанським часом
  • Пряма трансляція: https://www.tcl.com/us/en/ces

JBL

До цього JBL ніколи не оминала стороною CES. Протягом останніх двох років компанія розробила та презентувала безліч Hi-Fi та аудіопродуктів. У їх числі колонки JBL L100 Classic 75 та інтегральний потоковий підсилювач JBL SA750. 

Така активна діяльність пов’язана з цьогорічним святкуванням 75-річчя бренду. JBL неодмінно випустить принаймні одну пару справжніх бездротових навушників. Прихильники аудіо розраховують на те, що в 2023 році JBL випустять на ринок більше пристроїв Hi-Fi.

LG ces 2023

CES Innovation Awards награды

Як і раніше, нагороди CES Innovation Awards, які відзначають «видатний дизайн та інженерні розробки», вже розподілені для кількох продуктів LG. 

Так, наприклад, LG вже отримала 10 нагород CES 2023 за свої OLED-телевізори. Більше того, компанія поділилася, що її 88-дюймовий телевізор LG Signature OLED 8K отримав відзнаки у трьох категоріях, а 97-дюймовий OLED і LG OLED Flex отримали дві нагороди. Що стосується інших телевізорів, відзначених нагородами, нам доведеться почекати CES 2023 для офіційної інформації.

В мережі з’явилася інформація про те, що нагороди отримали серія C2, а також серії A2, B2 і G2. Чи будуть вони називатися A3, B3, C3 і G3? Схоже, що це так, оскільки Національне агентство радіодосліджень (NRRA) Південної Кореї вже сертифікувало 55-дюймовий телевізор B3 і 65-дюймовий телевізор C3. 

Наразі ми можемо лише здогадуватися про решту. Але, враховуючи успіх виробника за останні роки, у 2023 році ми побачимо багато OLED-телевізорів від LG.

Автор публикации

не в сети 3 часа

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий