Новости

Melco S100/2 мережевий комутатор 2023

Melco S100/2 мережевий комутатор 2023

Melco Audio, японський експерт із цифрової музики, анонсував версію другого покоління свого революційного комутатора даних S100 – Melco S100/2.

В межах програми постійного вдосконалення новий S100/2 було оновлено у двох ключових позиціях, а саме: більша пропускна здатність, а також новий і вдосконалений внутрішній блок живлення Melco. Виготовляється S100/2 вручну в Японії. В новій моделі запозичені технології, які використовуються у флагманській моделі, а дизайнерські ідеї взяті від флагманського комутатора S10 – це конструкція з двох коробок із зовнішнім джерелом живлення аудіофільського рівня.

Розробляючи концепцію версії другого покоління, інженери Melco зважили на зростаючі вимоги до мереж і комутаторів даних у домі, де, окрім аудіопристроїв, телевізорів, приставок, ігрових консолей тощо, висуваються вимоги до пропускної здатності. Відповідно, новий S100/2 тепер має переваги завдяки шістьом одногігабітним портам Ethernet у поєднанні з двома 100-мегабітними портами Ethernet для аудіо. Всередині S100/2 отримав покращену плату живлення з ретельно підібраним адаптером змінного струму.

Melco S100/2 також зберігає з’єднання SFP (роз’єм малого форм-фактора), які можна було побачити в оригінальній моделі, що дозволяє оновлювати з’єднання по оптичному волокну з сумісними пристроями для ще кращої шумоізоляції та звукової продуктивності.

Нарешті, включена кнопка ввімкнення/вимкнення світлодіодного індикатора, що дозволяє користувачам вимикати ефект «спалаху» під час передачі даних.

Melco цифрова акустика аудіосистема для домашнього кінотеатру

Незважаючи на глобальну інфляцію, Melco впровадила ключові оновлення в новому S100/2 без підвищення ціни.

Melco S100/2 вже доступний у сріблястому або чорному кольорах за £2099.

Про Melco

Melco (Maki Engineering Laboratory Company) була заснована Макото Макі в 1975 році в Японії. Макі, захоплений аудіофіл, заснував компанію для розробки та виробництва найкращих аудіокомпонентів того часу – безсумнівним шедевром лінійки Melco є програвач, представлений у Великобританії в 1980 році, який встановив нові стандарти у відтворенні музики. Відтоді компанія Melco перетворилася на найбільшого виробника передових продуктів комп’ютерної периферії в Японії (Buffalo Inc.), до яких належали бездротові маршрутизатори, комутатори даних Ethernet і пристрої зберігання, такі як диски NAS.

Сьогодні компанія пишається відродженням бренду Melco, пропонуючи вимогливим аудіофілам високотехнологічні мережеві аудіокомпоненти, зберігаючи при цьому  традиції ранніх продуктів Melco.

Автор публикации

не в сети 3 часа

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий