Новости

Audio-Technica ATH-M50xSTS перші потокові навушники

ATH-M50xSTS навушники 2023

Нові потокові навушники ATH-M50xSTS StreamSet і ATH-M50xSTS-USB StreamSet є першими в світі гарнітурами, які розроблені за безпосередньою участю творців потокового контенту з метою задоволення унікальних потреб стримерів. Моделі були представлені разом із повним асортиментом споживчих товарів Audio-Technica на Consumer Electronics Show (CES) 2023.

Навушники, програвачі й мікрофонні системи від лідера професійних і персональних аудіотехнологій японської компанії Audio-Technica використовуються по всьому світу в широкому спектрі застосування – від концертних турів і студій звукозапису до театрів, навчальних закладів і молитовних будинків.

audio technica навушники 2023

Гарнітури оснащені тими самими, що й у найбільш популярному аудіорішенні на сьогоднішній день – моделі ATH-M50x, 45-міліметровими динаміками з великою апертурою з використанням рідкоземельних магнітів та плакованими міддю звуковими котушками з алюмінієвого дроту. Така конструкція динаміків – результат тривалого пошуку провідних інженерів і аудіопрофесіоналів – забезпечує виняткову чіткість у розширеному частотному діапазоні з глибоким і точним басовим відгуком.

Моделі StreamSet включають два набори амбушур, які можна використовувати відповідно до користувацьких вподобань: амбушурами ATH-M50x для забезпечення високої точності звуку та звукоізоляції і амбушурами з сітки/шкірозамінника, щоб підкреслити повітропроникність і комфорт.

Однак саме конструкція мікрофона справді вирізняє ці потокові гарнітури. В обох моделях використовується запозичений з 20-ї серії культових мікрофонів Audio-Technica кардіоїдний конденсаторний капсуль. Мікрофон розташований на гнучкій штанзі, і навіть, коли ви рухаєте головою, забезпечується насичений вокал студійної якості без фонового шуму та постійний рівень відтворення. Мікрофон можна швидко й ефективно вимкнути, просто піднявши штангу вгору.

Модель ATH-M50xSTS оснащена 2-метровим постійно підключеним кабелем з 3,5-мм роз’ємом для навушників і мікрофонним роз’ємом XLR для підключення до аудіоінтерфейсу або мікшера.

audio technica m50x професійні навушники

Модель ATH-M50xSTS-USB відрізняється від ATH-M50xSTS наявністю високоякісного аналого-цифрового перетворювача з частотою дискретизації до 24 біт/96 кГц для отримання чудового звуку високої роздільної здатності. Схема Sidetone дозволяє чути голос у навушниках для більш природного спілкування. Постачаються навушники з постійно підключеним кабелем довжиною 2 м (6,6 дюйма) із з’єднанням USB-A для підключення до ПК і комп’ютерів Mac за принципом plug-and-play, тобто підключай і працюй. 6,3-мм (1/4″) адаптер USB-A – USB-C для навушників також входить у комплект.

Обидві моделі будуть доступні з лютого 2023 року. Роздрібна ціна ATH-M50xSTS – 199 євро, а ATH-M50xSTS-USB – 229,00 євро.

Автор публикации

не в сети 2 часа

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий