Обзоры

DALI PHANTOM E-WR нова серія вбудованих динаміків

DALI PHANTOM E-WR 2024

DALI PHANTOM E-WR: переосмислення нестандартної інсталяції завдяки вдосконаленій аудіотехніці. DALI, світовий лідер у виробництві високоякісних гучномовців, на цьогорічній виставці ISE у Барселоні, представив лінійку продуктів PHANTOM E-WR. Лінійка була розроблена з метою відтворення якісного звуку в середовищах, які є традиційно складними для високоякісних звукових систем, зокрема в середовищах з високою вологістю та екстремальними температурами, і пропонує індивідуальні рішення як для внутрішнього, так і зовнішнього застосування. 

DALI PHANTOM E-80-WR

Серія PHANTOM E-WR складається з двох моделей: E-60 WR і E-80 WR. Основна відмінність між ними полягає в їх НЧ/ВЧ-динаміку, який має конус із водостійкого поліпропілену та натуральну гуму, спеціально розроблену для цього динаміка ‒ DALI PHANTOM E-60 WR має 6,5-дюймовий драйвер, тоді як DALI PHANTOM E-80 WR має 8-дюймовий драйвер.

Обидві моделі мають однакову конструкцію високочастотного динаміка ‒ 25-міліметровий текстильний купол, розміщений в незалежному відокремленому блоці, щоб запобігти будь-якому спотворенню звуку, спричиненого роботою НЧ/СЧ-динаміка. Крім того, драйвери мають кут нахилу 5º, що означає точну звукову картинку як у основній зоні прослуховування, так і в безпосередній близькості.

Основні характеристики серії PHANTOM E-WR

Стійкість до погодних умов

Серія PHANTOM E-WR має міцну конструкцію, витримує температури від -20°C до +60°C і рівень вологості до 100%. Маючи клас захисту IP65, що забезпечує захист від непрямих бризок води, пилу та піску, лінійка PHANTOM E-WR підходить для широкого діапазону використання ‒ від ванних кімнат до внутрішніх двориків тощо.

Передова технологія драйвера

Секція НЧ/СЧ. Спеціально для серії PHANTOM E-WR розроблено DALI НЧ/СЧ-динамік з водонепроникним поліпропіленовим конусом і корпусом з натуральної гуми. Така конфігурація забезпечує мінімальне спотворення звуку і високу структурну жорсткість. Результатом є незабарвлені природні середні частоти та глибокі, багаті низькі частоти.

Твітер. Як PHANTOM E-60 WR, так і E-80 WR використовують 25-мм текстильний купольний твітер, сконструйований таким чином, щоб отримати розширену високочастотну характеристику. Високочастотний динамік міститься в розташованому перед НЧ/СЧ-секцією окремому блоці, що запобігає спотворенню від вібрації низьких/середніх частот. Таке рішення покращує чіткість і деталізацію ВЧ-діапазону.

Dali динаміки 2024

Оптимізований акустичний дизайн 

Завдяки нахилу драйверів на 5° в шасі для кріплення на стелі серія PHANTOM E-WR забезпечує точне розсіювання звуку, спрямоване в основну зону прослуховування. Ця інноваційна конструкція не тільки оптимізує передачу звуку, але й мінімізує резонанс драйвера та перегородки, зменшуючи тим самим спотворення та покращуючи якість звуку.

Кросовер

Серія PHANTOM E-WR використовує пасивний кросовер, інтегрований на частоті 3,3 кГц, який було розроблена з такою ж прискіпливою увагою до деталей, як і відзначені нагородами гучномовці DALI. Ця інтеграція забезпечує плавне змішування частот для гармонійного звучання.

Гнучкість встановлення

Розроблена з нуля для забезпечення простого встановлення серія PHANTOM E-WR  оснащена поворотними затискачами, які не потребують спеціальних інструментів. Крім того, можна регулювати рівень середніх і високих частот, щоб надати користувачам широкі можливості конфігурації для будь-яких акустичних середовищ.

Покращена стійкість до навколишнього середовища

Серія PHANTOM E-WR містить численні вдосконалення для максимальної стійкості до навколишнього середовища. До них належать кросовер з конформним покриттям, затискні гвинти з нержавіючої сталі, магніти решітки з епоксидним покриттям і вологостійкі перемикачі регулювання рівня.

Серія DALI PHANTOM E-WR являє собою значний крок у поєднанні екологічної стійкості з високопродуктивною аудіотехнологією. 

Інноваційні PHANTOM E-60 WR та PHANTOM E-80 WR будуть доступні з березня за ціною 299 євро/299 фунтів стерлінгів/450 доларів США та 399 євро/399 фунтів стерлінгів/550 доларів США відповідно.

Автор публикации

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий