Авто Новости

Dirac Bowers & Wilkins автоакустика для Polestar 3 EV 2023

Dirac Bowers & Wilkins автоакустика для Polestar 3 EV 2023

Позашляховики Polestar 3 EV тепер будуть оснащені оптимізованою системою об’ємного звучання Dirac Bowers & Wilkins з 25 динаміками та потужністю понад 1600 Вт.

Dirac і компанія-новатор Polestar , що займається виробництвом електромобілів , розширили співпрацю, щоб підвищити якість звуку нових електричних позашляховиків Polestar 3 за допомогою нової аудіосистеми Bowers & Wilkins, яка використовує платформу оптимізації автомобільної аудіосистеми Dirac Opteo Professional.

Dirac Bowers & Wilkins основні характеристики системи

Polestar 3 включає аудіосистему об’ємного звучання Bowers & Wilkins потужністю 1610 Вт, яка була спеціально розроблена для Polestar 3. Вона включає 25 високопродуктивних динаміків, 3D Surround Sound і Dolby Atmos, а також власну технологію бренду Tweeter-on-Top і Драйвери Continuum Cone. Решітки динаміків з нержавіючої сталі створюють міцні та привабливі акценти.

Основні характеристики системи Bowers & Wilkins
Основні характеристики системи Bowers & Wilkins

Крім того, кожен підголівник переднього сидіння оснащено двома налаштованими 40-міліметровими повнодіапазонними динаміками. На додачу до захоплюючого аудіосередовища, ці динаміки також дозволяють водієві отримувати цільові навігаційні інструкції та відповідати на дзвінки, не перериваючи прослуховування пасажирів.

Динамік

  • 5 х 25-міліметрових твітерів Nautilus з подвійним куполом
  • 7 динаміків Continuum середнього діапазону 80 мм
  • 4 х 170 мм низькочастотні динаміки
  • 8 динаміків повного діапазону 40 мм
  • 1x 250 мм сабвуфер
Позашляховики Polestar 3 EV
Позашляховики Polestar 3 EV

Звукові режими

  • Студія
  • Індивідуальний етап
  • Концертний зал
  • Багатосмуговий еквалайзер

Обробка звуку

  • Dolby Atmos
  • Занурення QuantumLogic
  • Унісон Дірака
  • Технологія компенсації шуму автомобіля
  • Віртуальні майданчики в прямому ефірі

Як правильно прослуховувати звук 

Однією з найскладніших речей в аудіосистемі є досягнення високої продуктивності в автомобільному середовищі. Традиційно автомобільні динаміки не можуть працювати так добре, як високоякісні домашні або кінотеатральні аудіосистеми, незалежно від їхньої ціни та дизайну.

У середовищі автомобіля динаміки не завжди можна розташувати в правильному місці, щоб правильно спрямувати звук. У результаті динаміки можуть заважати один одному, спричиняючи спотворення та погіршуючи чіткість звуку. Перешкоди збільшуються, коли до системи додається більше динаміків. Крім того, кабіна автомобіля додає небажане забарвлення звуку, що призводить до каламутного, розсіяного звуку, через що важче визначити, звідки походить звук.

Рішення Dirac Opteo Professional у авто Polestar 3 EV

Рішення Dirac Opteo Professional у авто Polestar 3 EV
Рішення Dirac Opteo Professional у авто Polestar 3 EV

Завдяки запатентованій технології корекції змішаної фазової імпульсної характеристики MIMO , рішення Dirac Opteo Professional у поєднанні з системою гучномовців Bowers & Wilkins Surround Sound дозволяє всім динамікам автомобіля працювати разом і коригувати кожен імпульсна відповідь іншого.

Opteo від Dirac розроблено для того, щоб виключити салон автомобіля зі звукового рівняння, мінімізуючи небажані ефекти цього середовища. Крім того, оптимізовано реакцію гучномовця для максимальної точності та низьких частот. Кінцевим результатом є більш збалансоване звучання з покращеною чіткістю та точними просторовими сигналами в салоні для слухачів.

Рішення Dirac Opteo Professional побудовано на інтелектуальній аудіоплатформі (IAP) Dirac. Це керована даними система вимірювання, яка забезпечує напівавтоматичні інструменти налаштування, інтегровані алгоритми оптимізації звуку та проміжне програмне забезпечення для будь-якої апаратної платформи. Це дозволяє виробникам забезпечувати автомобільні аудіосистеми досконалим звуком швидше, легше та стабільно для всіх моделей автомобілів.

Рішення Dirac Opteo Professional у авто Polestar 3 EV
Рішення Dirac Opteo Professional у авто Polestar 3 EV

Ціна та наявність Polestar 3 EV

Початкова ціна на Polestar 3 становить 89 300 доларів США, і він доступний через авторизованих дилерів Polestar.

Автор публикации

не в сети 53 минуты

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий