Обзоры

Найновіші моделі JBL та JBL Synthesis на ISE 2024

Integrated Systems Europe 2024

На виставці Integrated Systems Europe (ISE) 2024, яка нещодавно відбулась у Барселоні, HARMAN Luxury Audio Group продемонстрував новітні рішення від своїх брендів JBL і JBL Synthesis. На виставці відвідувачі стенду познайомились з рішеннями для побутових кінотеатрів, нещодавно оновленим аудіо/відеопідсилювачем SDP-75 з ефектом занурення в об’ємне звучання, оглянули майбутню серію багатоканальних підсилювачів потужності SMA від JBL Synthesis. Власне сам бренд JBL представив архітектурні підсилювачі та гучномовці, зокрема серії DA, Stage 2 і Conceal, а також додаткові персональні та активні гучномовці.

Родзинкою виставки став спеціальний демонстраційний театр JBL Synthesis, підкреслюючи масштабність бренду та його рішень. У демонстраційних сесіях учасники мали можливість послухати систему, засновану на аудіо/відеоресивері SDR-38, яка живить настінні та стельові гучномовці серії SCL ‒ SCL-6, SCL-7 і SCL-8.

JBL Synthesis Cinema 2024 огляд

Для невеликих приміщень були продемонстровані флагманські моделі SCL-1 і SSW-1 у системі домашнього кінотеатру на основі нормуючого підсилювача SDP-58 AV.

Новинка 2024 року ‒ серія підсилювачів JBL DA ‒ включає 8-канальний DA850 і 16-канальний DA1650, які забезпечують чотири і вісім зон аудіо відповідно в компактному дизайні 1U, мостові виходи яких забезпечують високі вимоги щодо потужності. І DA850, і DA1650 пропонують 50 Вт для кожного із своїх каналів класу D при навантаженні 8 Ом і 110 Вт при навантаженні 4 Ом. Завдяки з’єднанню їхніх виходів номінальна потужність збільшується до 185 Вт на навантаженні 8 Ом. Додаткові можливості конфігурації підтримуються за допомогою з’єднання стереоканалів класу D у ще більш потужні моновиходи, коли це необхідно. Кожна зона може мати незалежне джерело або спільно використовувати джерело звуку для всіх зон за допомогою глобального аудіовходу.
Гнучкі входи, елементи керування та конфігурації дозволяють обом моделям легко обслуговувати різні конструкції систем.

Підсилювачі серії DA є ідеальними компаньйонами до архітектурних гучномовців JBL, створюючи потужне монобрендове рішення. Вибір стельових і настінних гучномовців, представлених на виставці ISE, включає нову серію Stage 2, а також невидимі гучномовці серії B, Studio 2 і Conceal, які разом демонструють широкий спектр рішень від JBL.

JBL home theatre

Гучномовці JBL були представлені в «активній зоні» стенду разом з відзначеними нагородами акустичними системами 4305P і 4329P Studio Monitor, а також з новою музичною системою L42ms і сабвуфером L10cs із класичної серії. L42ms є новинкою для 2024 року і в поєднанні з L10cs забезпечує переконливе рішення для клієнтів, які хочуть оновити традиційну звукову панель. Окрім чудових акустичних характеристик, L42ms легко інтегрується в будинки користувачів завдяки передовим технологіям, включаючи сертифікати Roon Ready та Works with SmartThings.

Флагманський нормуючий підсилювач JBL Synthesis SDP-75 AV в 2024 році оснащений  новою вхідною платою HDMI 2.0 і новими аудіо ЦАПами. Також оновлений блок живлення та материнська плата, щоб забезпечити швидше перемикання та покращену загальну продуктивність.

JBL Synthesis Cinema review

На виставці також була представлена майбутня серія багатоканальних підсилювачів JBL Synthesis SMA з очікуваною появою на ринку у третьому кварталі. SMA-8300 і SMA-4750 — це універсальні підсилювачі класу D, розроблені з метою забезпечення максимальної потужності, займаючи однак мінімальний простір у стійці. Підсилювачі мають потужний DSP для індивідуального налаштування гучномовців, включаючи еквалайзер, затримки та лімітери, а також графічний інтерфейс користувача на передній панелі. Обидві моделі включають безліч можливостей керування, входи XLR і термінали підключення колонок, а також набір функцій, розроблений спеціально для інтеграції в житлові системи.

Автор публикации

не в сети 12 минут

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий