Обзоры

Pioneer розширює лінійку AVR новими 7.2-канальними та 5.2-канальними ресиверами

Pioneer розширює лінійку AVR новими 7.2-канальними та 5.2-канальними ресиверами

Pioneer, бренд, яким зараз керує VOXX Consumer, представив дві нові моделі інтегрованих аудіо/відео ресиверів VSX-835 і VSX-535, оновлених всіма останніми технологіями для домашнього кінотеатру і які є доповненнями до існуючої лінійки домашніх кінотеатрів Pioneer. 

Новий Pioneer VSX-835 вирізняється найновішими технологіями для домашнього кінотеатру та ігор із розширеною сертифікацією IMAX, Dolby Atmos і Dolby Surround, DTS Virtual:X, HDMI 2.1 із підтримкою джерел 8K/4K Ultra HD і потоковим передаванням Bluetooth. Ці функції доповнюються можливістю калібрування системи відповідно до розмірів кімнати та налаштування динаміків 7.2 або 5.2.2 за допомогою власного програмного забезпечення Pioneer MCACC Auto Room Tuning.

Pioneer Klipsch VSX 535

Друга модель, Pioneer VSX-535, є 5.2-канальним підсилювачем, але також декодує джерела Dolby Atmos і Dolby Surround, має HDMI 2.1 і потокове передавання Bluetooth, здатне працювати з найвищою якістю 4K/120 Гц і 8K. VSX-535 можна ідеально відкалібрувати відповідно до простору та налаштувати динаміки за допомогою фірмового програмного забезпечення MCACC Auto Room Tuning.

Pioneer Klipsch VSX 835

Pioneer VSX-835 і VSX-535 оснащені найновішою технологією обробки HDMI, зокрема передача 4K 120 Гц для неперевершеного ігрового досвіду. VS-835 також забезпечує потужні HDR-зображення та звук із цифровим оновленим вмістом IMAX. Розширений режим IMAX ретельно оптимізований для дотримання суворих стандартів продуктивності щодо кольору, яскравості, контрасту та точності звуку. Повна підтримка HDR включає HDR10, HLG, Dolby Vision і BT.2020 для обох моделей. Крім того, також підтримується колірний простір 4:4:4.

VSX-835 і VSX-535 мають чотири входи і один вихід (eARC) HDMI I/O, готовий до ARC MAIN OUT і SUB OUT, передають відео 4K/60p і HDR з плеєра на сумісний телевізор і проектор. Всі термінали сумісні з HDCP 2.2.

VSX-835 підтримує DTS:X і автоматично адаптує аудіо до наявних каналів і налаштувань динаміків, а отже відпадає потреба в спеціальному компонуванню динаміків. Крім того, DTS Virtual:X додає деталізований тривимірний звук без стельових або тилових динаміків. Dolby Atmos Height Virtualizer також дозволяє користувачам відчути захоплюючий звук без додаткових динаміків.

Система автоматичного налаштування кімнати MCACC (багатоканальна система акустичного калібрування) використовує спеціальний мікрофон для автоматичної компенсації різниці в розмірі динаміка, рівні та відстані, а також вирівнює відгук, щоб користувачі могли отримати найкращу продуктивність своїх домашніх кінотеатрів.

Ці нові продукти пропонують потужну комбінацію функцій за цінами початкового рівня: VSX-835 за 499 доларів США та VSX-535 за 379 доларів США.

Про компанію Premium Audio

Після фіаско Pioneer/Onkyo в Японії у 2021 році міжнародна корпорація VOXX оголосила, що її дочірня компанія Premium Audio Company, якою вона повністю володіє, придбала певні активи аудіо/відео бізнесу Onkyo Home Entertainment Corporation. 

Компанія Premium Audio, заснована в 2020 році, є найбільш інноваційним, комплексним і першокласним постачальником аудіорішень в царині споживчих технологій. Premium Audio Company включає деякі з найлегендарніших і шанованих брендів — Klipsch, Jamo, Onkyo, Integra, Pioneer, Elite, Magnat і Heco. Premium Audio Company LLC є дочірньою компанією VOXX International Corporation (NASDAQ: VOXX).

Автор публикации

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий