Новости

LG OLED, QNED нові телевізори та саундбари

LG нові телевізори та звукові панелі

LG нарешті знову приєдналася до CES після дворічної перерви. Компанія починає 2023 рік з великими оголошеннями про побутову техніку та ноутбуки LG Gram. Що новинок домашнього кінотеатру, компанія презентувала захоплюючі розробки в LG OLED та LED TV, а також нові звукові панелі. 

LG OLED телевізори 2023

LG продовжить свою лінійку OLED evo на 2023 рік із моделями, оснащеними процесором a9 6-го покоління. Фірмовий чіпсет забезпечує покращення продуктивності та реалістичності зображення завдяки вбудованим технологіям штучного інтелекту. Компанія каже, що глядачі зможуть «прямо зануритися в події фільму». Функції включають масштабування штучного інтелекту, яке допомагає зменшити шум і покращити роздільну здатність і різкість. Також дисплей підтримує динамічне відображення тонів із до 20 000 блоків відображення яскравості та кольорів.

Новинка цього року Brightness Booster Max для серії телевізорів G3, яка обіцяє на 70% більше яскравості завдяки алгоритмам підсилення світла.

Лінійка почнеться з LG OLED-телевізора B3 і перейде до моделей C3 і G3 у різних розмірах, за якими підуть топові моделі Z3. Модель G3 має нову конструкцію Zero Gap, яка включає настінне кріплення врівень і корпус з композитного матеріалу, який легко транспортувати та встановлювати.

Усі OLED-телевізори LG матимуть оновлений користувальницький інтерфейс LG webOS. Нова версія ПО включає такі оновлення, як більш персоналізований головний екран із рекомендаціями для перегляду, можливість додавати до 10 унікальних особистих профілів із зображеннями та аватарами для кожного. 

Нова опція Quick Cards дозволяє активувати імітацію інтерфейсу смартфона для зручного керування та налаштування. Тут ви можете одним дотиком отримати доступ до таких речей, як програми для домашнього офісу, ігри, музика та таблиці зі спортивними досягненнями ваших улюблених команд. Також є покращений інтерфейс швидкого доступу, який пропонує користувачеві виділити найбільш використовувані пункти меню.

LG на CES 2023

Чудовою новою функцією є AI Picture Wizard, який використовує шість кроків, щоб допомогти вам ефективно відкалібрувати зображення. Ви можете повністю налаштувати його під себе, наприклад, виставити режим «яскравий і теплий» або «холодний і природний». Також система запропонує вам автоматичні налаштування на основі ваших уподобань і контенту, який ви переглядаєте. Зокрема, ви можете зберегти декілька режимів і активувати відповідний, коли наступного разу переглядатимете контент цього типу.

Ще одним оновленням є вбудований асистент, що використовує технології штучного інтелекту. Він покращує систему рекомендацій та підказок, як-от налаштування параметрів перегляду для конкретного фільму або нагадування встановити таймер сну. Разом із функцією розпізнавання голосу та режимом дистанційного управління виробник презентував новий голосовий помічник. Останній може здійснювати пошук композицій на основі музики, що відтворюється у фоновому режимі, або навіть вашого власного наспівування. Таким чином, помічник ефективно функціонує як Shazam для телевізорів LG.

LG QNED телевізори 2023

Нова лінійка телевізорів QNED включатиме моделі QNED75, QNED80 і QNED85, кожна з яких доступний у кількох розмірах. Маючи процесори a5 і a7, залежно від моделі, вони відрізняються такими особливостями, як ультратонкий дизайн і WOW Orchestra.

WOW Orchestra використовує всю потужність динаміків та саундбару, щоб забезпечити захоплюючий звук. Також система зменшує вплив таких речей, як проблеми синхронізації губ, затримка і спотворення сигналу та ін. WOW Orchestra буде поєднано з кількома іншими цікавими інноваціями для додаткових звукових панелей LG.

Синергія із звуковими панелями

Одним із найцікавіших повідомлень є спроба LG запропонувати повну синергію між телевізором і звуковою панеллю. Саундбар не тільки чудово синхронізується з сумісним телевізором LG для відтворення неперевершеного звуку, але й для доступу до функцій звукової панелі можна використовувати інтерфейс телевізора та Magic Remote.

LG OLED телевізори 2023 саундбари

Саундбари розроблені таким чином, щоб ідеально відповідати сучасним телевізорам LG. Вони постачаються з новим кронштейном, призначеним для кріплення безпосередньо до сумісних телевізорів LG для легкого встановлення. 

Щодо звуку, нові звукові панелі оснащені потрійними up-firing динаміками, трирівневим просторовим звуком для створення іммерсивного звукового простору. Окрім того, маємо оптимізатор звуку та калібрування звукової сцени (використовують алгоритми ШІ), калібрування кімнати для забезпечення об’ємного звуку 9.1.2 тощо.

Оновлена звукова панель LG Eclair SE6 тепер відрізняється універсальним дизайном із тканинною сіткою, розумним мікшером, просторовим звуком, WOW Synergy та ексклюзивним кронштейном. Ще одна нова модель — LG SC9 Soundbar, яка була створеня для поєднання з OLED-телевізорами серії C.

Захоплюючі технології LG

LG може принести захоплюючі речі не лише в телевізійних та аудіотехнологіях, але й у користувацькому інтерфейсі та з естетичної точки зору. Основна увага тут приділяється персоналізації та простоті встановлення, а також отриманню чудового звуку та зображення, а також продуктам, які добре виглядатимуть у вашому просторі.

Функції WOW Orchestra та WOW Synergy досягають цього в купі, а також дають клієнтам стимул придбати телевізор і звукову панель в одному, максимізуючи враження від звукової панелі», — говорить Девід Парк із LG, забезпечуючи «синергію та відповідність дизайну».

Автор публикации

не в сети 2 часа

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий