Новости

Hi-Res навушники від PSB Speakers, Sonical і MQA у 2024

Hi-Res навушники від PSB Speakers, Sonical і MQA у 2024

PSB Speakers разом із стартапом Sonical та аудіофахівцями MQA оголосили про співпрацю. Це партнерство покликане визначити нову категорію навушників високої роздільної здатності. Hi-Res навушники будуть випущені під брендом PSB Speakers до 1 кварталу 2024 року.

Це будуть перші Hi-Res навушники з підтримкою різноманітних додатків та оновлення програмного забезпечення. Продукт поєднує в собі бездротову передачу з високою роздільною здатністю, вражаючий дизайн та новітні технології, такі як платформа CosmOS від Sonical. Майбутні навушники також будуть оснащені новітньою технологією MQA, SCL6. Це найдосконаліший кодек для адаптивної потокової передачі Hi-Res аудіо, доступний на сьогоднішній день.

CosmOS — це операційна система від Sonical, яка працює на потужних процесорних ядрах із низькою потужністю, що забезпечує можливості підключення та обчислювальну потужність навушників. 

PSB M4U 8 MKII
PSB M4U 8 MKII (2021)

CosmOS пропонує виробникам мобільних аудіопродуктів універсальність, щоб йти в ногу зі швидко мінливими вимогами споживачів щодо зручності та продуктивності. Інтеграція ультраширокосмугової (UWB) радіотехнології Qorvo забезпечує більш високу швидкість передачі даних із надзвичайно низькою затримкою сигналу. Використання UWB антени Antennaware безпосередньо вирішує будь-які проблеми, які можуть виникнути з бездротовими пристроями, наприклад, втрата сигналу на великій відстані.

Гері Спіттл заснував компанію Sonical у 2020 році. Головна місія бренду — створення високоякісного програмного забезпечення для навушників нового покоління. Sonical розробили платформу для “Headphone 3.0” (наступний галузевий стандарт для навушників), яка розкриває таємний потенціал ваших портативних аудіопристроїв. 

Команда Sonical розробляє власну операційну систему CosmOS разом і спеціальний кремнієвий процесор. За останній рік компанія розробнила декілька нових додатків, які використовують алгоритми на основі ШІ для вдосконалення якості звуку навушників. 

CosmOS Sonical операційна система

Місія Sonical полягає в тому, щоб надати можливість виробникам, а також окремим користувачам вибирати, які функції та комбінації додатків вони бажають включити в свої пристрої так само, як вони вибирають, які програми використовувати на своєму ноутбуці, планшеті чи смартфоні. 

Sonical дозволяє розробникам додатків мати прямий доступ до споживачів, щоб надати диференційований досвід. У такий спосіб користувачі зможуть «отримати саме те, що їм потрібно і коли їм це потрібно».

«Враховуючи давню відданість PSB Speakers науці про аудіо та прослуховування музики, мені приємно бути учасником цього партнерства, яке показує світові, які можливості відкриває користувачам програмне забезпечення CosmOS», — каже Гері Спиттл, засновник і генеральний директор Sonical.

«Використання нами платформи CosmOS для створення першої в світі програмно-визначеної бездротової гарнітури та включення адаптивного бездротового кодека MQA допомагає встановити новий стандарт для мобільних пристроїв з підтримкою Hi-Res. Ми віримо, що ці Hi-Res навушники стануть ще одним досягненням Пола Бартона та команди PSB. За 50-річну історію бренду ми постійно розвивалися і прагнули досягти досконалого звуку», — говорить Гордон Сіммондс, президент і генеральний директор Lenbrook Industries, PSB. 

hi res навушники 2024

«MQA було засновано одним із великих новаторів у сфері аудіо. Ми розробляємо, перш за все, думаючи про споживчий досвід, що означає, що ми спокійно кидаємо виклик статус-кво. Бачення, яке поділяють наші партнери з PSB Speakers і Sonical, поєднує чудову якість аудіо та наступне покоління зручності для споживачів, робить це ідеальним рішенням для нашої новітньої технології SCL6», — говорить Майк Джбара, генеральний директор MQA.

Автор публикации

не в сети 2 часа

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий