Новости

Melco презентує флагманську музичну бібліотеку N1-S38

Melco презентує флагманську музичну бібліотеку N1-S38

Melco Audio, японський експерт із виробництва цифрових аудіопристроїв, презентує свій новий флагманський пристрій під назвою N1-S38. Це абсолютно нова цифрова музична бібліотека на основі твердотільного накопичувача, яка пропонує «найкращу звукову продуктивність в історії компанії», за словами виробника. 

Новий базовий дизайн базується на інтеграції нових шасі та блоків живлення, а також вдосконаленні конструкції корпусу. Нововведенні компоненти пропонують «значно вищий рівень продуктивності», заявили Melco.

Повнорозмірна цифрова аудіобібліотека N1-S38 є втіленням багаторічних знань Melco про збереження, передачу та відтворення цифрової музики в новій формі вдосконаленого флагмана з новими функціями.

N1-S38 має суттєві переваги в порівнянні з попередніми моделями від Melco. Ці переваги пов’язані з використанням нового набору системної електроніки, нової материнської плати, а також нового мережевого трансформатора та джерела живлення.

Спеціальний аудіо-накопичувач SSD місткістю 3,84 ТБ, який використовує запатентоване багаторівневе жорстке кріплення твердотільного накопичувача Melco і підключається безпосередньо до шляху даних без будь-якого проміжного RAID-контролера. Місткість вбудованої пам’яті також була збільшена.

Melco Audio цифрова аудіобібліотека 2023

Виготовлений вручну в Японії відповідно до всіх безкомпромісних цифрових бібліотек Melco, N1-S38 є першим абсолютно новим дизайном Melco після серій N10 і N100 половинної ширини, запущених у 2018 році.

Абсолютно новий N1-S38 базується на перевіреній унікальній архітектурі Melco, яка дбайливо транспортує аудіодані, уникаючи шум та спотворення сигналу.

Повністю нові шасі та корпус

Ключем до вишуканого нового вигляду N1-S38 є абсолютно новий корпус, який має переваги від високостабільної конструкції шасі. Остання базується на міцній пластині з нержавіючої сталі товщиною 3 мм, що дозволяє мінімізувати небажану вібрацію.

Зовні корпус N1-S38 має прецизійне двоколірне алюмінієве оздоблення (товщиною від 2 мм до 5 мм), що представляє значне оновлення в порівнянні з моделями половинної ширини N10/2 і N100.

музична бібліотека Melco N1-S38

Новий дизайн передньої панелі має унікальний логотип Melco, вигравіюваний за допомогою спеціальної техніки. Він доповнює загальну картину з новою сміливою естетикою, яку також підкреслюють значні контрастні кути корпусу.

На передній панелі розташовано знайомі високоякісні елементи керування (тепер вони підсвічуються), яскравий OLED-дисплей з чітким зображенням, а також порт USB. Нове додаткове світлодіодне освітлення блакитного кольору забезпечує додаткову дизайнерську родзинку.

Конструкція сталевої базової пластини N1-S38 з низьким положенням і подальша конструкція шасі з низьким центром ваги запобігають виникненню небажаного резонансу.

Можливості підключення

На аудіофільському рівні продуктивності N1-S38 звичайні USB-з’єднання можуть погіршити максимальну продуктивність. Тому для ЦАП, розташованих на задній панелі, а також розширення, імпорту та резервного копіювання, передбачені надійні порти Amphenol USB для покращеної продуктивності та довговічності в комбінації із високоякісними кабелями.

Концепція Melco щодо виділеного порту Player для прямого підключення до мережевих програвачів тепер покращена точними роз’ємами Neutrik RJ45. Аналогічним чином було оновлено порт LAN.

Після новаторського застосування підключення SFP Fiber (Small Form Factor Pluggable) у Melco S10 і недавньому комутаторі S100/2, новий N1-S38 отримав переваги порту SFP для прямого оптоволоконного підключення до плеєра та інших компонентів.

Melco N1-S38 цифрова аудіобібліотека

На знак аудіофільської якості новий N1-S38 також підтримує зовнішній вхід з тактовою частотою 10 МГц – вперше в музичній бібліотеці Melco.

Додаткові особливості включають великий, нещодавно розроблений силовий трансформатор високої потужності, який встановлено на власному суб-шасі та перевищує аналогічний в попереднього флагмана, моделі N10/2. Це доповнюється новим пристроєм для конденсаторної батареї, зробленим на замовлення.

Melco N1-S38 ціна і наявність

Музична бібліотека Melco N1-S38 вже доступний на сайті виробника за ціною £11 995/14 000 євро. 

Кольори: чорний або сріблястий

Автор публикации

не в сети 2 часа

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий