Новости

Astell & Kern A&futura SE300 Hi-Fi плеєр та навушники Aura

Astell & Kern A&futura SE300 Hi-Fi плеєр та навушники Aura

Компанія анонсувала новий портативний музичний плеєр Astell & Kern A&futura SE300, а також дротові навушники-вкладиші Aura.

Astell & Kern A&futura SE300

портативний Hi-Res плеєр Astell & Kern A&futura SE300

Компанія Astell & Kern заробила собі репутацію своїми високоякісними портативними музичними плеєрами, такими як A&norma SR25 MKII і A&future SE180. Новий Astell & Kern A&futura SE300 коштує дорожче, ніж ці обидві моделі. Цей Hi-Fi плеєр оснащений ЦАП R-2R, також відомим як Ladder DAC завдяки розташуванню його резисторів. Бренд з Південної Кореї обіцяє, що це забезпечить «природний звук з неперевершеною динамікою».

SE300 використовує технологію, відому як «Teraton Alpha». Це фірмова розробка Astell & Kern, яка використовує видалення шумів, ефективне керування живленням і незмінне підсилення для точного та рівного відтворення звуку.

Як і більшість пристроїв A&K, A&futura SE300 підтримує широкий перелік форматів файлів високої роздільної здатності (до 32-біт/384 кГц і DSD256). Серед доступних потокових сервісів: Tidal, Spotify, Amazon і Qobuz. Astell & Kern A&futura SE300 також підтримує кодеки Bluetooth aptX HD і LDAC разом з Wi-Fi. Можливості дротового підключення включають збалансовані (2,5 мм, 4,4 мм) і незбалансовані (3,5 мм) виходи, які підходять для різноманітних типів навушників.

Astell & Kern A&futura SE300 дизайн та якість

Корпус A&futura SE300 виготовлений із суміші нержавіючої сталі та алюмінію, має унікальні вигини бічної поверні. Виробник стверджує, що у такий спосіб вони «створюють міцний, але гнучкий образ, що відображає потік музики». На бічній поверхні також знаходиться коліщатко для керування гучністю.

Astell & Kern SE300 плеєр огляд

SE300 також має оновлений інтерфейс користувача. Виробник обіцяє своїм користувачам легкий пошук альбомів за допомогою обкладинок. Слухачі можуть безперешкодно переглядати категорії під час прослуховування та взаємодії з альбомами.

Astell & Kern Aura

astell kern aura навушники

А як щодо нових Hi-Fi навушників-вкладишів? A&K співпрацює з німецькою компанією Vision Ears для виробництва дротових вкладишів Aura. Виготовлені у Кельні, навушники Aura оснащені двома 8-міліметровими низькодинамічними драйверами та вісьмома арматурними драйверами, а також п’ятисмуговим кросовером для кращих високих частот.

Існує також «унікальна ізобарна конфігурація», так що драйвери направлені один на одного. Astell & Kern обіцяє, що це забезпечить подвоєння вихідного сигналу.

Aura дизайн та якість

Нові навушники поміщені в алюмінієвий корозійностійкий корпус із сірим покриттям і темно-бронзовою лицьовою панеллю на передній частині навушників. Крім того, вкладиші Aura продаються з вибором шкіряних футлярів, силіконових насадок для навушників і затискачів для кабелів.

Ціни та доступність

Музичний плеєр Astell & Kern A&futura SE300 буде доступний на сайті astellnkern.co.uk та в інших перевірених продавців за рекомендованою роздрібною ціною 1899 фунтів стерлінгів / 2199 євро / 1900 доларів.

Навушники Astell & Kern Aura коштуватимуть 4199 фунтів стерлінгів / 4799 євро / 4200 доларів.

Обидва продукти будуть представлені на цьогорічній виставці High End Munich Show, яка відбудеться цього тижня з 18 по 21 травня. 

Ви можете знайти їх на стенді Astell & Kern, стенд H1, E03.

Автор публикации

не в сети 1 час

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий