Авто

Sony XAV-9000ES перша 2 DIN магнітола Mobile ES

Sony XAV-9000ES магнітола огляд

Sony XAV-9000ES — це вдосконалена магнітола з вбудованим 4-канальним підсилювачем A/B, розширеною можливістю Hi-Res Audio та цифро-аналоговим перетворювачем (home audio quality, ESS).

Дека має 6,75-дюймовий сесорний екран (роздільна здатність 1280 x 720 пікселів) та використовує конденсатори аудіофільського рівня. Пристрій підтримує бездротове підключення, CarPlay, Android Auto та iDatalink Maestro.

Віце-президент відділу Sony Personal Entertainment Каз Макіяма сказав: «… Завдяки високоякісному звуку, точному налаштуванню і зручному графічному інтерфейсу з ми надаємо неперевершені аудіо- та візуальні розваги водіям і пасажирам, які прагнуть отримати новий досвід розваг в автомобілі».

2 DIN магнітола Sony XAV-9000ES з’явиться у вересні за рекомендованою роздрібною ціною 899,99 доларів США.

До нової магнітоли Sony приєдналися два нові підсилювачі Mobile ES класу D, які підтримують Hi-Res Audio. Sony XM-8ES забезпечує потужність 100 Вт на 8 Ом, а XM-6ES забезпечує 100 Вт на 6 Ом. Обидві моделі забезпечують динамічний діапазон 1 кГц і мають коефіцієнт гармонічних спотворень 1% THD. 

Підсилювачі будуть представлені на ринку в липні. Рекомендована роздрібна ціна XM-8ES становитиме 999,99 доларів США, а XM-6ES – 899,99 доларів США.

Sony XAV-9000ES автомобільний ресивер

Технічні особливості магнітоли Sony XAV-9000ES:

– 2 DIN, 6,75-дюймовий ємнісний сенсорний екран HD 1280×720.

– Підтримка звуку високої роздільної здатності: Sony XAV-9000ES сумісна з різноманітними аудіокодеками високої роздільної здатності, включаючи аудіофайли 192 кГц / 24-біт WAV, FLAC, ALAC і файли DSD (22,4 МГц) через перетворення PCM 192 кГц / 24-біт. LDAC забезпечує потокове передавання через Bluetooth усіх цих кодеків із винятковою якістю звуку Hi-Res.

– Цифро-аналоговий перетворювач ESS: забезпечує той самий калібр звуку, що і високоякісні домашні аудіопродукти Sony. Завдяки мікросхемі ESS DAC з високопродуктивною 32-розрядною обробкою система забезпечує точну синхронізацію, вражаючий динамічний діапазон та ефективну мінімізацію гармонічних спотворень.

– Преміальний 4-канальний підсилювач класу A/B: спеціальна схема живлення розроблена для кожного з лівого та правого каналів. Загальний блок підсилювача містить оновлені конфігурації схем та широкий вибір компонентів, мінімізуючи перешкоди на шляху проходження сигналу. У схемі регулювання гучності використовується мікросхема з меншими спотвореннями та шумом. Результати: «плавні високі частоти, щільний бас, широкий динамічний діапазон і точніша звукова сцена».

– Вибір для оптимальної продуктивності: спеціальна дросельна котушка забезпечує потужний бас, фільтруючи небажані частоти, для контрольованого та динамічного відтворення звуку. Конденсатори аудіофільського класу та багатошарові полімерні конденсатори забезпечують низький рівень загальних гармонійних спотворень та природний характер звуку.

– Антирезонансне двошарове шасі: двошаровий дизайн шасі розділяє аналогові та цифрові схеми, запобігаючи електромагнітним перешкодам.

– Налаштування звуку: 192 кГц / 24-бітний DSP пропонує «чисту» обробку звуку та вирівнювання часу, 14-смуговий еквалайзер і 8-смуговий параметричний еквалайзер. Разом із оновленим 3-зонним кросовером, який дає змогу налаштовувати передні 2-смугові гучномовці з подвійним підсилювачем, ви можете вибрати бажану комбінацію каналів.

– Параметри переднього 2-смугового динаміка Bi-Amp: розроблений для конфігурацій передніх компонентних динаміків, цей параметр дозволяє застосовувати незалежний кросовер, параметри PEQ і навіть параметри вирівнювання часу до окремих динаміків. Тепер ви можете налаштувати звук для кожного компонентного динаміка за допомогою того самого детального керування, яке зазвичай резервується для передніх і задніх груп динаміків.

– Тригерні входи для камер: водії можуть переглядати зображення з трьох підключених камер, коли перемикають важіль коробки передач автомобіля в положення заднього ходу або торкаються спеціальних значків на головному екрані. Використовуючи тригерні дроти, що входять до комплекту, можна вмикати та вимикати кожне зображення камери або автоматично переходити з однієї камери на іншу шляхом виявлення покажчиків повороту транспортного засобу або сприйняття сумісних сигналів, наприклад, для підключеної передньої камери. 

Sony анонсує підсилювачі XM-8ES і XM-6ES

– Бездротове підключення до смартфону: завдяки вбудованому Wi-Fi та GPS-антені, що входить до комплекту, користувачі можуть залишити свій смартфон у кишені та отримати доступ до повної інтеграції пристрою.

– Бездротове керування Apple CarPlay

– Бездротове керування Android Auto

– Сумісні роз’єми USB Type-C: роз’єм USB Type-C доступний для будь-якого сумісного пристрою, що забезпечує зарядку силою струму до 3 А.

– Прості кнопки керування: практичний дизайн кнопок та гладкий дисплей.

– Сумісність із iDatalink Maestro: сумісність із iDatalink Maestro дозволяє підключити Sony XAV-9000ES до бортового комп’ютера автомобіля, перетворюючи його на функціональний головний пристрій. Користувачі можуть взаємодіяти з інформаційно-розважальною системою автомобіля та інформацією безпосередньо на сенсорному екрані діагоналлю магнітоли Sony.

– Покращене підключення до 3-попереднього виходу 5 В: для подальшого розширення роз’єм 3-попереднього виходу 5 В дозволяє клієнтам побудувати повну акустичну систему, включаючи нещодавно доступне підключення стереосабвуфера та 4-канальне стерео підсилення для ще більшої гучності та потужності.

– Графічний інтерфейс користувача: удосконалений для безпеки та простоти використання, він має висококонтрастну колірну схему Mobile ES. Шпалери з можливістю персоналізації дозволяють налаштувати систему таким чином, щоб відповідати стилю вашого автомобіля.

Sony XM-8ES і XM-6ES підсилювачі Hi-Res

Характеристики підсилювачів XM-8ES і XM-6ES:

– Сумісність зі звуком високої роздільної здатності: підсилювачі створюють найтонші відтінки звуку студійної якості. Ряд високоякісних компонентів схеми працює разом для ідеального відтворення звуку.

– Потужний звук і чіткість: XM-8ES (100 Вт x 8); XM-6ES (100 Вт x 6), обидва на 1 кГц і 1 % THD.

– Оптимізовані силові блоки: блок живлення оптимально розроблений для малошумної, високоефективної передачі електроенергії. Sony обрали перетворювач постійного струму з трансформатором з тороїдальним сердечником для менших електромагнітних перешкод. Для відтворення делікатного високочастотного звуку кожен блок каналів і підсилення класу D ізольовані за допомогою заземлення, мінімізуючи будь-які перешкоди для проходження сигналу.

– Компоненти еталонного рівня: оновлені котушки індуктивності з дротами OFC вибрано для зниження внутрішнього опору та покращеного звуку, тоді як електролітичні конденсатори з низьким опором сприяють чіткому та точному відтворенню звуку.

– Високоякісний роз’єм динаміка/живлення: динамік і роз’єм живлення оснащені шестигранними гвинтами, що забезпечує надійний спосіб затягування дротових з’єднань, одночасно приймаючи оголені дроти або дротяні наконечники для чудових електричних характеристик, високоякісного звуку та безпечного з’єднання.

– Міцна конструкція: жорстка нижня пластина з хрестоподібними опорами товщиною 1,2 мм зменшує резонанс приблизно на 50 % і зміщує піки резонансу подалі від різких смуг частот вібрації автомобіля, значно покращуючи ефективність демпфування.

– Розширене логічне керування та розміщення з’єднань: елементи керування та з’єднання розташовані логічно для зручності розуміння та використання.

Автор публикации

не в сети 1 час

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий