Новости

Klipsch Flexus звукова система на базі Onkyo

Klipsch Flexus 2024

Звукова система Klipsch Flexus Sound System – це перший продукт для домашніх розваг, який народився в результаті партнерства з культовим японським аудіобрендом Onkyo. Абсолютно новий пакет електроніки в кожній звуковій панелі Klipsch Flexus забезпечує легендарну якість звуку та підключення, яких очікують клієнти, тоді як елегантний, компактний форм-фактор забезпечує потужну продуктивність для широкого кола споживачів. 

Klipsch презентувала нову серію на CES 2024. 

До складу звукової системи Flexus Sound System входять дві звукові панелі (Flexus Core 100 і Flexus Core 200), бездротові динаміки об’ємного звучання Flexus Surround 100 та компактний 10-дюймовий бездротовий сабвуфер Flexus Sub 100. 

klipsch onkyo flexus core
Klipsch onkyo Flexus sub 100

Щодо специфікацій, то інформації було опубліковано дуже мало. Обидва варіанти звукової панелі підтримують принаймні один вхід HDMI із підтримкою 8K Ultra HD, а також порт HDMI eARC для підключення до телевізора, і обидва мають підключення Bluetooth. Обидві панелі можуть декодувати Dolby Atmos, хоча вони по-різному відтворюють формат об’ємного звуку 3D. Core 100 — це віртуалізована 2.1-канальна система Atmos із двома 2,25-дюймовими драйверами та подвійними 4-дюймовими вбудованими сабвуферами, тоді як Core 200 має виділені драйвери висхідного типу в 3.1.2-канальній конфігурації з чотирма 2,25-канальними драйверами, подвійні 4-дюймові вбудовані сабвуфери та спеціальний рупорний твітер, створений для чіткості голосу.

Ціна на компоненти Klipsch Flexus:

  • Klipsch Flexus Core 100: 299 доларів
  • Klipsch Flexus Core 200: 449 доларів
  • Klipsch Flexus Surround 100: 249 доларів
  • Klipsch Flexus Sub 100: 299 доларів

Зі слів представника Klipsch, «усі непасивні компоненти» — включно з підсилювачем — виготовлені компанією Onkyo, тим самим підкреслюючи високу якість легендарного японського аудіобренду. Продукти мають вийти цього року до кінця квітня, а подальші інновації в асортименті з’являться в майбутньому.

Звукова система Klipsch Flexus може стати надійною альтернативою модульним звуковим панелям від Sonos і Bose. Модульний підхід до побудови системи ідеально підходить для шанувальників домашнього кінотеатру з обмеженим бюджетом, які хочуть якомога дешевше придбати основну звукову панель, а потім розширити систему, додавши бездротовий сабвуфер і динаміки об’ємного звучання, якщо це дозволить їхній бюджет.

Автор публикации

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий