События

IFA 2022 повертається до формату офлайн-виставки

ifa 2022 огляд виставки новини

Враховуючи покращення епідемічної ситуації та послаблення карантинних обмежень по всьому світу, організатори масових заходів вирішили докласти зусиль, щоб повернутися до своїх «днів слави» до COVID-19.

Такі визначні події року, як CES 2022 і MWC 2022 цього року проводилися у форматі офлайн-виставок, тепер черга дійшла до IFA.

Декілька днів тому на офіційній сторінці IFA Berlin в соцмережах організатори заходу зробили оголошення стосовно формату проведення IFA 2022. Як і в часи до пандемії, виставка буде проходити в Берліні, з 2 по 6 вересня.

CES 2022 і MWC 2022 мали ряд обмежень і запобіжних заходів. Так, наприклад, від усіх учасників вимагали надати сертифікат вакцинації або негативний ПЛР-тест. Німеччина вже зняла багато обмежень, пов’язаних з COVID-19, тому IFA 2022 буде відносно пом’якшеним із погляду введених заходів безпеки.

«Враховуючи оцінки поточного стану і прогнози на майбутнє, IFA 2022 може стати першою справді глобальною виставкою для техно індустрії з початку пандемії. Уже багато років поспіль виставковий центр IFA є тим місцем, де демонструють свої останні розробки лідери індустрії.» — говорить Мартін Екніг, генеральний директор Messe Berlin. «Ми прагнемо досягти максимальної безпеки для всіх учасників та успішно відновити традиційний формат у Берліні вже цього вересня».

Організатори IFA стверджують, що багато провідних світових брендів уже зареєструвалися для участі в заході, і що цього року особливий попит мають категорії IFA Fitness & Digital Health і «Побутова електротехніка».

Востаннє виставковий центр IFA був відкритий у 2019 році, у 2020 виставка набула вигляду зустрічі за запрошеннями. Минулого року захід було скасовано в останній момент через стрімке поширення COVID-19.

На IFA 2022, ймовірно, буде не так багато мобільних пристроїв, як у попередні роки. Натомість ми очікуємо побачити безліч презентацій та релізів розумної побутової техніки та сучасних пристроїв для трекінгу здоров’я.

З 1 квітня в Берліні була скасована заборона на проведення і відвідування масштабних заходів у місті, таких як торговельні виставки, «без потреби надавати будь-які докази тестування чи вакцинації». У пресрелізі від організаторів додається, що учасники зі 115 країн світу вже придбали квиток.

Також бажаючі можуть приєднатися до онлайн-конференції IFA 2022 Press Conference, яка відбудеться 27 квітня.

Детальну інформацію шукайте на сайті: https://b2b.ifa-berlin.com

Автор публикации

не в сети 5 часов

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий