Новости

Melco N50-H60 медіаресивер від Melco Audio

Melco N50-H60 медіаресивер від Melco Audio

Melco Audio, японський експерт із цифрової музики, 27 вересня анонсував нову модель повнорозмірного медіаресивера Melco N50-H60. Цей пристрій став ідеальним доповненням до моделей початкового рівня N100 і компактного N1Z.

Дизайн Melco N50-H60, виконаний у сріблястому або чорному кольорах, доповнюється класичною естетикою попередника Melco N1A.

Створений вручну в Японії у відповідності до всіх музичних бібліотек Melco N50-H60 пропонує ключові покращення продуктивності завдяки новій головній платі із спеціально підібраним жорстким диском великої ємності на 6 ТБ, який для кращої ізоляціі захищений корпусом. Також модель оснащена новим динамічним блоком живлення, потужність його збільшена на 25%.

На задній панелі є чотири специфічних порти USB, а також спеціальний вихід USB DAC для USB-конверторів, підсилювачів і активних динаміків, оснащених USB DAC. Оновлені ізоляційні ніжки для додаткового захисту від небажаної вібрації.

Пакет USB дозволяє без зусиль працювати з підключеними пристроями (без будь-якої конфігурації), пропонуючи: імпортування/відтворення з пристроїв пам’яті, накопичувачів HDD/SSD і приводів CD; розширення ємності за допомогою накопичувача Melco E100 (або іншого); плюс легке резервне копіювання.

melco-audio N50-H60

N50-H60 можна підключити до стримера (через Ethernet) за допомогою порту PLAYER або використовувати як локальний програвач із виділеним виходом USB DAC.

N50-H60 оснащений високоякісним OLED-дисплеєм, а також набором Intelligent Music Library від Melco, що включає програмне забезпечення MinimServer і SongKong.

Бібліотека Roon Ready сумісна з DSD і пропонує керування додатком через DLNA/UPnP (у режимі USB DAC) із підтримкою потокового передавання TIDAL, Qobuz і vTuner. Qobuz Downloader і HighResAudio.com також дозволяють пряме завантаження у високій роздільній здатності без комп’ютера.

Медіаресивер Melco N50-H60 вже доступний за ціною £2999.

Автор публикации

не в сети 3 часа

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий