Новости

Metronome DSS 2 друге покоління цифрового стримера

Metronome DSS 2 стример цифровий друге покоління

Після величезного успіху цифрового стримера DSS Métronome анонсує своє друге покоління, яке логічно іменується DSS 2. Стример і мережевий програвач водночас, Metronome DSS 2 тепер має всередині з’єднання Wi-Fi і розуміє бітрейти DSD256!

DSS був першим потоковим транспортом від Métronome, який логічно позиціонувався в асортименті продуктів DIGITAL SHARING. Виконаний у корпусі невеликого розміру (25 x 25 x 7 см) DSS 2 легко інтегрується в усі системи; кнопка включення та піктограма на передній панелі мають новий сірий колір. Також додані основні функції: Wi-Fi тепер інтегровано в пристрій, а рідні файли DSD відтворюються до x4 (DSD256).

Metronome DSS 2 стример 2022 цена

Незважаючи на те, що сто відсотків електроніки та програмного забезпечення є новими, Metronome DSS 2 зберігає досконалість і стабільність своєї функції plug-and-play і сумісний з MQA.

DSS 2 має сертифікати UPnP і DLNA, придатний для використання з усіма додатками за цими протоколами; рекомендованим додатком є mConnect Control. Він також сумісний з Roon Ready, Audirvāna та сертифікований AirPlay 1 і AirPlay 2.

Роздрібна ціна – 4 550,00 євро, доступний у сріблястому та чорному кольорах.

Жан Марі Клозель (Jean-Marie Clauzel), власник і дизайнер Métronome, сказав: «Для Metronome DSS 2 було важливо зберегти всі технічні та аудіофільські якості першого покоління, а також покращити його роздільну здатність як стримера. З можливістю піднятися до DSD256 я впевнений, що цілі досягнені!»

Автор публикации

не в сети 3 часа

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий