Новости Обзоры

Focal Bathys навушники Bluetooth з шумопоглинанням

Focal Bathys навушники Bluetooth з шумопоглинанням

Focal випустив перші Hi-Fi Bluetooth-навушники з функцією шумопоглинання ANC, яка забезпечує чудову звукоізоляцію і працює у двох режимах: Silent – для придушення гучного шуму, та Soft – для кращої концентрації. Крім того, в Focal Bathys передбачено режим прозорості, що дозволяє за потреби чути звуки навколишнього середовища.

Focal Bathys без проблем працює з Amazon Alexa та Google Assistant. Вони доступні через супровідну програму. В моделі також є вбудований еквалайзер, який налаштовується. Focal Bathys підтримує кодеки SBC, AAC, Apt-X і apt-X Adaptive.

Focal огляд навушників з шумоізоляцією

Запатентовані драйвери виготовлені у Франції на фабриці Focal та оснащені куполом з алюміній-магнієвого сплаву, який забезпечує чистоту та високу точність звуку, детальність та динамічність звучання. У режимі USB-DAC роздільна здатність досягає 24 біт/192 кГц – гарантія неперевершеної якості звуку для бездротових навушників.

Естетика Bathys успадкована від навушників бренду відкритого та закритого типу. Відмінною рисою дизайну є використання благородних матеріалів, елегантне оздоблення Black Silver і вишукані деталі, такі як символ полум’я по центру чаші з підсвічуванням. Час автономної роботи в режимі Bluetooth із увімкненою функцією шумопоглинання становить більше 30 годин.

Навушники будуть доступні з жовтня за ціною 799 євро. В цю ціну входить гарно оформлений футляр для транспортування.

Focal Bathys — це дебютні бездротові навушники ANC із чудовим звучанням. Безперечно, Focal зробили значне оновлення своїх технологій та випустили гідний продукт. Технічні компоненти та програмне забезпечення еталонного рівня дозволяють новій моделі конкурувати Focal Bathys з попередніми накладними бездротовими навушниками, які ми тестували у минулому.

Бездротові закриті навушники виділяються серед конкурентів завдяки характерному стилю і якості матеріалів, яких ви очікуєте від Focal. Збалансована звукова сцена та неперевершений характер відтворення — ця комбінація дозволяє Focal Bathys підтримувати усі музикальні жанри. Але, варто відмітити, що на першому плані стоїть сучасний поп і рок.

Для аудіофілів, які подорожують, це серйозне оновлення і великий крок вперед після флагманських навушників від Sony і Bose. Focal Bathys пропонують більш послідовне та жваве налаштування порівняно з більш важкими альтернативами, такими як Amiron Wireless.

Focal Bathys ціна

Однак це не ідеальне комплексне рішення (особливо якщо врахувати ціну цієї моделі). Одним із негативних моментів є відсутність підтримки LDAC.

Автор публикации

не в сети 3 часа

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий