Новости Обзоры

Cabasse Rialto бездротові колонки hi-fi для домашнього кінотеатру

Cabasse Rialto бездротові колонки hi-fi для домашнього кінотеатру

Бездротові колонки Cabasse Rialto – серйозна альтернатива hi-fi саундбару.

Трохи передісторії: Cabasse Rialto названі на честь найвідомішого та найстарішого мосту у Венеції. Таким чином, Cabasse заявляють про те, що хоче подолати розрив між традиційним Hi-Fi та новими технологіями, які були розроблені за останні 10 років.

Не впевнені, чи варто обрати одну з сучасних звукових панелей чи піти традиційнішим шляхом і купити акустичну пару для свого домашнього кінотеатру? Французька компанія Cabasse, спеціаліст з виробництва акустичних систем, створила чудову альтернативу комплекту саундбар + сабвуфер. Нова пара активних колонок Cabasse Rialto пропонує безліч сучасних функцій потокової передачі, фірмові звукові технології Cabasse та неперевершений дизайн.

Cabasse акустика мультирум

В кожну колонку Rialto виробник помістив 13-сантиметровий коаксільний середньочастотний/високочастотний динамік з вирівняти осьові амплітудно-частотні характеристики (АЧХ). Кожен драйвер живиться від модуля підсилювача звуку потужністю 300 Вт.

Низькі частоти відтворюються 17-сантиметровим басовим драйвером HELD (High Excursion Low Distortion), який направлений до стіни (rear-firing) та живиться від третього спеціального підсилювача, цього разу потужністю 450 Вт. Cabasse використовує фірмову технологію “DEAP” (Digital Enhancement of Acoustical Performance), щоб досягти глибоких низьких частот 30 Гц.

Cabasse подбали про те, щоб користувачі отримали широкі можливості для підключення. Ви отримуєте безліч варіантів: HDMI eARC, TOSLINK, оптичний порт SPDIF, стереовхід RCA, порт USB та Ethernet на задній панелі. Порт HDMI eARC використовується для підключенню активних колонок до телевізора. При цьому варіанті кабельного підключення акустика підтримує lossless формати AAC/WMA/AIFF/FLAC/ALAC/Ogg-Vorbis/DSD 64/128 і WMA (звукові формати без втрат).

Поличні колонки Cabasse 2022

Окрім того, маємо бездротове підключення Bluetooth, Wi-Fi, Spotify Connect, Tidal Connect, Apple AirPlay. До платформ Qobuz та Deezer можна підключитися через супутній додаток Cabasse StreamCONTROL.

Cabasse Rialto можна згрупувати з іншими акустичними системами Cabasse та користуватися всіма перевагами мультируму. 

Ви також отримуєте запатентоване програмне забезпечення Cabasse для корекції акустики приміщення та зручний сенсорний регулятор на кришці корпуса. До речі, на цьому сенсорному дисплеї відображається вся необхідна інформація про трек та навіть обкладинки музичних альбомів. І хоча ми звикли до “сферичного” варіанту колонок Cabasse, прямокутний форм-фактор акустики Cabasse Rialto відрізняється естетикою традиційного домашнього кінотеатру.

Висновок: стереосистема Cabasse Rialto поєднує сучасний функціонал, естетику традиційного hi-fi та фірмові звукові технології, а отже є гідним конкурентом автономних звукових панелей.

Rialto колонки бездротові для домашнього кінотеатру

Чому все ж таки варто обрати пару поличних колонок Cabasse, а не п’ятизірковий саундбар “все в одному корпусі”? Тому що вони пропонують набагато більше можливостей налаштування акустичного простору, розкішний і деталізований звук, який ви навряд чи знайдете в будь-якому високоякісному саундбарі, представленому на ринку.

У цьому головна перевага і привабливість автономного бездротового аудіокомплекту. Ці дві колонки можна переміщати і нахиляти таким чином, щоб отримати найкращу звукову картину, з урахуванням особливостей вашої вітальні, персональних вподобань та інших факторів.

Бездротові hi-fi колонки Cabasse Rialto будуть продаватися за ціною 2990 євро (тобто близько 3000 доларів) за пару. Акустичні системи будуть доступні в двох варіантах оформлення: в білому та чорному кольорах на ваш вибір.

Cabasse Rialto характеристики

Характеристики

  • Тип: активна стереосистема, пара поличних колонок
  • Максимальна гучність: 121 дБ
  • Діапазон частот: 30 – 27 000 Гц
  • Динаміки: коаксіальний ВЧ/СЧ-динамік 13 см x 2, НЧ-динамік 17 см HELD x 2
  • Підсилення на динаміки:
  • Високі частоти: 300 Вт RMS / 600 Вт
  • Середні частоти: 300 Вт RMS / 600 Вт
  • Баси: 450 Вт RMS / 900 Вт
  • Загальні гармонійні спотворення + шум: THD+N = 0,005% – (1 Вт, 4 Ом)
  • Габарити: 10,2 x 7,9 x 9,4 дюймів

Автор публикации

не в сети 3 часа

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий