Новости

Veddan Atom і Veddan Origin створіть дизайн вашої акустики

Veddan Atom і Veddan Origin створіть дизайн вашої акустики

У жовтні 2022 року компанія Veddan представила свій онлайн-конфігуратор. Користувачі можуть створити персоналізовану 3D-акустичну систему Atom або Origin, яка доповнить інтер’єр будь-якої кімнати ‒ від житлового приміщення чи кімнати для прослуховування до домашнього кінотеатру.

Конфігуратор Veddan Atom

Конфігуратор Veddan Origin

Команда Veddan пропонує персоналізований звук для кожного власника акустики Veddan Origin та Veddan Atom. Після доставки динаміки налаштовуються інженерами відповідно до акустики кімнати для прослуховування, враховуючи фактори, які можуть вплинути на якість звуку, наприклад, розташування меблів і форму кімнати. Також налаштовуються динаміки відповідно до слуху користувача, щоб знайти звук, який підходить саме йому.

veddan soundsystems customize your speaker

Близько сім років тому інженери Veddan вирішили, що вони можуть покращити якість звуку під час відтворення музики. Вони вважали, що звук має точно відтворювати оригінальне виконання в студії звукозапису. Існуючі на той час технології не задовольняли їх, тому вони вирішили змінити курс і розробити власну технологію. Таким чином, після років досліджень, проектування та тестування з’явилася технологія Ultra-Fast Membrane. Замість звичних дифузорів колонки Veddan оснащені модулями UFM. Ці модулі складаються з 3D-друкованої рами з натягнутою мембраною з обох сторін, яка керується потужним двигуном. Це дозволяє модулям UFM захоплювати 99,5% усіх частот від 20 Гц до 24 кГц. Зроблений на замовлення низькочастотний динамік високого класу використовується лише для найнижчих басових частот. Разом вони створюють унікальний кришталево чистий звук.

Читайте також: Колонка Veddan Atom демонстрирует голографический звук

3D дизайн акустика veddan

Ренс Тіммерманс, менеджер із продукції Veddan: «Конфігуратор — це наступний крок у персоналізації наших динаміків. На додаток до налаштування динаміків відповідно до акустичних характеристик кімнати та слуху користувача, динаміки якнайкраще поєднаються з інтер’єром кімнати. Це робить наші динаміки не тільки ідеальними для відтворення високоякісного звуку, але й привабливим предметом домашнього декору».

Автор публикации

не в сети 3 часа

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий